فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: ققنوس 1
روز قلم، یادآور منزلت اندیشه و مسئولیت صاحبان قلم است

روز قلم، یادآور منزلت اندیشه و مسئولیت صاحبان قلم است

رده: فوق برنامه
توضیح: در سنت فرهنگی ایران، قلم هرگز صرفاً ابزاری برای نوشتن نبوده است؛ قلم، تجلی اندیشیدن است. هرجا که اندیشه‌ای دوام آورده، تمدنی استمرار یافته یا خاطره‌ای از گزند فراموشی رسته است، رد قلم را می‌توان دید. روز قلم یادآور منزلت اندیشه در حیات یک جامعه است. جامعه‌ای که حرمت قلم را نگاه می‌دارد، در حقیقت برای خرد، گفت‌وگو و حافظه تاریخی خود ارج قائل است. در روزگار ما که کثرتِ روایت‌ها گاه تشخیص حقیقت را دشوار می‌کند و شتابِ انتشار، فرصت تأمل را از میان می‌برد، بیش از هر زمان دیگر به قلم‌هایی نیازمندیم که پیش از نوشتن، بیندیشند؛ پیش از داوری، انصاف بورزند و پیش از آنکه بر هیاهو بیفزایند، بر روشنایی فهم بیفزایند. ارزش قلم، نه به فراوانی نوشته‌های آن، که به عمق نگاه و مسئولیتی است که در قبال انسان و جامعه احساس می‌کند. فرهنگ ایران، قرن‌های متمادی با قلم بالیده است؛ با قلم شاعرانی که زبان فارسی را به افق‌های تازه رساندند، با قلم اندیشمندانی که بنیان‌های معرفت را استوار کردند و با قلم نویسندگان و پژوهشگرانی که تجربه زیسته این سرزمین را برای نسل‌های آینده به یادگار گذاشتند. این میراث، امروز نیز در دست صاحبان قلم امانتی گران‌سنگ است.
فعالیت: با سلام و احترام . دفترچه ی کاربرگ ها به گل پسرانم تحویل داده شد .لطفا مطابق با مواردی که آموزگاران در پرتال اعلام کرده اند حتما با نظارت والدین حل شود و کامل به کلاس آورده شود. عزیزان دقت فرمایید پرتال علوی بچه ها را هر روز چک بفرمایید . اگر در رابطه با پرتال سوالی دارید ،حتما از مدرسه پیگیری نمایید. با تشکر

ریاضی پنجم

مدرس: نراقی، هانیه
فعالیت: سلام و عرض ادب. جلسه اول و دوم آموزشی با عنوان عددنویسی و الگوسازی تدریس شد،در مبحث عددنویسی،جدول ارزش مکانی تا میلیارد و ساخت اعداد بزرگ با مثال و بازی و دستورزی تدریس شد،در زنگ بعدی مبحث الگوسازی شامل الگوهای مثلثی و مربعی و دو مرحله ای با دستورزی تدریس شد.
تکلیف: دفترچه به دانش آموزان تحویل داده شد.لطفا برای جلسه بعدی کاربرگ 1 ریاضی داخل دفترچه پاسخ داده و آورده شود.دستورزی الگو ساخته و آورده شود.یک فایل بارگزاری شده،در صورت نیاز می توانید از تصاویر این فایل برای الگوسازی کمک بگیرید.

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
تکلیف: به نام خدا کاربرگ ندا و منادا حل شود .

رایانه

مدرس: زمانی، محمد
فعالیت: سلام وقت بخیر تدریس مبانی اولیه هوش مصنوعی انجام شد و ابزار ها کاملا معرفی شدند.
تکلیف: دانش آموزان عزیز یه تصویر از خودتون به هوش مصنوعی بدهید با استفاده از توضیحاتی که میدهید عروسک پولیشی تحویل بگیرید و آن تصویر را داخل پرتال ارسال کنید. موفق باشید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: