فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: ققنوس 1

هنر پنجم

مدرس: موسایی، شیرین
تکلیف: سلام و عرض ادب خدمت اولیا عزیز و پسرهای گلم امیدوارم روز خوبی داشته باشید یادآوری کلاس هنر : پسرهای گلم برای روز یکشنبه لطفا کتونی همراه داشته باشند. فعالیت روز یکشنبه همانطور که قبلا در پرتال توضیح داده شد نقاشی روی کتونی می باشد. لازم به ذکر است که نیاز به خرید کتونی جدید نیست و پسرهای عزیزم می‌توانند از کتونی های قدیمی استفاده کنند. لطفا قبل از همراه آوردن کتونی آن را تمیز شسته و ترجیحا از کتونی یا کفشی که طرح یا برجستگی ندارد استفاده شود. داشتن دستمال پارچه ای و لیوان یکبار مصرف هر جلسه الزامی می باشد با تشکر

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
فعالیت: با سلام به گل پسران خوبم . فایل گنجینه را مطالعه کنید و داخل برگه به سوالات پاسخ دهید و روزی که کلاس داریم همراه خود بیاورید.ممنونم

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
فعالیت: به نام خدا کاربرگ فعل بررسی شد. مبحث مفعول همراه با انمیشین و بازی تدریس شد.
تکلیف: کاربرگ مربوط مفعول حل شود .

ورزش پنجم

مدرس: میر محمد علی، رسول
فعالیت: گرم کردن.تمرینات فانکشنال و تمرینات ترکیبی هماهنگی عصب و عضله

علوم پنجم

مدرس: کثیرالولد، فاطمه
فعالیت: سلام خدمت اولیا و دانش آموزان گلم. ابتدا با نشان دادن تصویر بدن انسان، درس را آغاز کردم و با پرسیدن چند سؤال درباره اندام‌های بدن، اطلاعات قبلی دانش‌آموزان را بررسی کردم. سپس دانش‌آموزان را به گروه‌های کوچک تقسیم کردم و تصاویر اندام‌های بدن را بین آن‌ها توزیع کردم. از هر گروه خواستم با همکاری یکدیگر، اندام‌ها را در محل صحیح روی پوستر بدن انسان بچسبانند. پس از پایان فعالیت، از هر گروه خواستم نام اندام، محل قرارگیری و وظیفه آن را برای دوستانشان توضیح دهند. در ادامه برای ایجاد نشاط و تثبیت یادگیری، بازی «جای اندام‌ها» را اجرا کردم و گروه‌ها به‌صورت رقابتی اندام‌ها را در جای مناسب قرار دادند و به پاسخ‌های صحیح امتیاز دادم. در پایان نیز با پرسش و پاسخ، مطالب درس را جمع‌بندی کردم و میزان یادگیری دانش‌آموزان را ارزیابی کردم.
تکلیف: لطفا برای جلسه آینده عکس بدن انسان را که تحویل دادم به صورت خلاقانه رنگ و همراه داشته باشید.

فارسی پنجم

مدرس: عمران پور، لیلا
فعالیت: به نام خدا کاربرگ ندا و منادا بررسی شد، مبحث فعل همراه با پخش انمیشین و بازی تدریس شد.
تکلیف: کاربرگ مربوط به فعل حل شود.

رایانه

مدرس: زمانی، محمد
فعالیت: سلام وقت بخیر تدریس پرامپت نویسی و صحبت با هوش مصنوعی در رابطه با آموزش مطالب درسی
تکلیف: دانش آموزان عزیز از درس اعشار ریاضی چهارم عکس بگیرید یا از توی اینترنت پیدا کنید به هوش مصنوعی بدهید که بر اساس اون مطلب به شما اعشار را درس دهد مطلبی که داده را داخل پرتال ارسال کنید. موفق باشید.

ریاضی پنجم

مدرس: نراقی، هانیه
فعالیت: سلام و عرض ادب خدمت اولیای گرامی و دانش آموزان عزیز.امروز مفهوم کسر و کسرهای مساوی به کمک دست ورزی آموزش داده شد. خر دانش آموز با دریافت یک مربع شروع به ساخت کسرهای مساوی کرد و به طور عینی متوجه شکل آنها شد.در نهایت بازی کسرهای مساوی در کلاس برگزار شد.در زنگ بعدی عدد مخلوط به هر سه روش رسم شکل،محور و تقسیم توضیح داده شد.
تکلیف: لطفا دانش آموزان با خلاقیت خود در منزل کسرهای مساوی درست کرده و همراه خود بیاورند حتما زمینه ی کار سایز A4 باشد. نمونه دست ورزی های کسر مساوی جهت ایده گرفتن بارگزاری شده است.در کلاس شروع به ساخت کردند و سپس وسایل را داخل کیف خود گذاشتند تا در منزل کامل کنند‌.کاربرگ منزل داخل دفترچه مربوط به عدد مخلوط پاسخ داده شود.دانش آموزانی که جلسات قبل غایب بودند و دیر دفترچه گرفتند لطفا کاربرگ عددنویسی را هم پاسخ دهند.

هنر پنجم

مدرس: موسایی، شیرین
فعالیت: به نام خدای خلاقیت، لبخند و رنگ‌های زندگی... سلام خدمت اولیا عزیز و پسرهای مهربونم جلسه هنر امروز ما توضیح نحوه رسم نقاشی روی قاب گوشی این جلسه پسرهای قشنگم با نحوه رنگ آمیزی بک گراند آشنا شدند. قاب گوشی بچه ها جهت تکمیل نهایی در مدرسه ماند. مرسی از همراهی پسرهای هنرمندم که با ذوق و لبخندهای قشنگشون کلاس هنر را زیبا تر کردند.
تکلیف: اولیا عزیزم لطف کنید برای جلسات هنر تابستان بچه ها...دستمال پارچه ای یا دستمال کاغذی حتما قرار دهید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: