فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: Movers 22
فعالیت: با سلام و احترام به اطلاع می‌رساند از امروز، دانش‌آموزان می‌بایست هر شب تمرین Spelling (دیکته) را در منزل انجام دهند. تمرین‌ها مطابق با صفحاتی که مدرس در پرتال بارگذاری می‌کند بوده و انجام منظم آن برای تقویت مهارت نوشتاری و تثبیت یادگیری الزامی است. لطفاً نسبت به همراهی و نظارت بر انجام این تمرین‌ها همکاری لازم را داشته باشید. (هرشب توسط والدین محترم بررسی و امضا شود. همچنین دفتر زبان، هرروز در کیف دانش‌آموزان باشد.) با سپاس از همراهی و توجه شما.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، مبحث feelings و extreme sports از صفحه‌ی 36 کتاب Our Discovery Island 4، تدریس شد. در این درس، دانش‌آموزان با عباراتی مانند terrified of و دیگر احساسات مرتبط با ورزش‌های هیجانی آشنا شدند. پس از ارائه‌ی مثال‌ها و تمرین‌ها، دانش‌آموزان توانستند درباره‌ی این ورزش‌های هیجان‌انگیز صحبت و احساسات خود را نسبت به هرکدام بیان کنند.
تکلیف: لطفا صفحه‌ی 30 کتاب کار انجام شود. دانش‌آموزان عزیز برای جلسه‌ی آینده مورخ 9/2، جهت ارزیابی Spelling (دیکته) از کلماتِ صفحاتِ 34 و 36 کتابِ Our Discovery Island 4، آمادگی لازم را داشته باشند. برای جلسه‌ی آینده، دانش‌آموزان گرامی، یک ماهی کوچک درست کنند و یکی از کلمات صفحات 34 یا 36 را پشت آن بنویسند و یک آهن‌ربای کوچک به آن متصل کنند. لطفا کاردستی‌ها را روز یکشنبه 9/2، همراه خود داشته باشند. لطفا Spelling (دیکته) لغات صفحه‌ی 36 کتاب Our Discovery Island 4، در دفتر General English، نوشته و تمرین شود. به دلیل تعطیلی روز دوشنبه، کلیه‌ی کتاب کارها فردا یکشنبه مورخ 9/2، تصحیح خواهند شد.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 19 کتاب Science 5، تدریس شد. در این جلسه، به موضوع condensation یا میعان، و چگونگی تشکیل ابر پرداختیم. در انتها، دانش‌آموزان سعی کردند که آموخته‌های خود را در قالب ارائه بیان کردند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، برای جلسه‌ی آینده، اعضای گروه قرمز، برای ارائه‌ی مباحث evaporation و condensation آمادگی لازم را داشته باشند.
فعالیت: با سلام و احترام دانش‌آموزان محترم و اولیای گرامی به اطلاع می‌رسانیم مرحله اول مسابقه Spelling Bee از روز شنبه، مورخ 1 آذر برگزار خواهد شد. خواهشمند است دانش‌آموزان شرکت‌کننده با آمادگی کامل در جلسه حضور یافته و تمام کوشش خود را برای ارائه بهترین عملکرد به کار گیرند. با آرزوی موفقیت و سربلندی تمامی دانش‌آموزان محترم-سوپروایزر

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری اردوی دانش‌آموزی، تشکیل نشد.
تکلیف: لطفا لغات 1 تا 40 فایل Spelling Bee با دقت مطالعه و تمرین شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری اردوی دانش‌آموزی، تشکیل نشد.
تکلیف: دانش‌آموزان تکلیف Science، ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز بخش دوم Grammar صفحه‌ی 35 کتاب Our Discovery Island 4، تدریس شد. ابتدا ساختارهای مربوط به پیشنهاد دادن و شیوه‌ی قبول یا رد کردن آن، مرور شد. سپس دانش‌آموزان با الگوی پرسشی Have you got a snorkel تمرین کردند تا بتوانند درباره‌ی وسایلی که دارند از یکدیگر سؤال بپرسند. در پایان نیز برای تثبیت بهتر مطالب، یک فعالیت بازی‌محور اجرا شد تا دانش‌آموزان بتوانند ساختارها را در موقعیت واقعی‌تر به کار بگیرند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، برای جلسه‌ی آینده، صفحه‌ی 29 کتاب کار انجام و لغات 1 تا 40 فایل Spelling Bee با دقت مطالعه و تمرین شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز صفحه‌ی 22 کتاب Math 5 تدریس شد. در این جلسه انواع مثلث‌ها مانند scalene، isosceles و equilateral مرور و توضیح داده شد و سپس دانش‌آموزان فعالیت‌های مربوط به این مبحث را انجام دادند.
تکلیف: زبان‌آموزان انتخاب شده، برای جلسه‌ی آینده مورخ یکشنبه 9/2، جهت ارائه‌ی مبحث triangles، آمادگی لازم را داشته باشند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در این جلسه، بخش Grammar مربوط به بیان پیشنهاد، از صفحه‌ی 35 کتاب Our Discovery Island 4 تدریس شد و دانش‌آموزان با شیوه‌های مختلف مطرح کردن پیشنهاد درباره‌ی فعالیت‌های بیرونی آشنا شدند. در جریان درس، آن‌ها تمرین کردند چگونه با ساختارهایی همچون «Let's...» و «Shall we...?» پیشنهاد دهند و در عین حال بیاموزند که چگونه پاسخی مودبانه، چه در قالب پذیرش و چه رد کردن، ارائه کنند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز برای جلسه‌ی آینده مورخ 9/2، جهت ارزیابی Spelling (دیکته) از کلماتِ صفحاتِ 34 و 36 کتابِ Our Discovery Island 4، آمادگی لازم را داشته باشند. از کلمات صفحه‌ی 34 یک خط نوشته و با 4 کلمه‌ی دلخواه 4 جمله ساخته شود. لطفا لغات 1 تا 40 فایل Spelling Bee با دقت مطالعه و تمرین شود.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: سنجش کتبی دروس 1 تا 2 کتاب Our Discovery Island 4، انجام شد. در جلسه‌ی امروز بخش Vocabulary مربوط به Outdoor Activities صفحه 34 کتاب Our Discovery Island 4 تدریس شد. در این بخش، دانش‌آموزان با اکشن‌های مختلف مربوط به فعالیت‌های بیرونی مانند snorkelling و sailing آشنا شدند. همچنین تجهیزات مرتبط مانند snorkel، riding boots و موارد مشابه آموزش داده شد. پس از ارائه‌ی واژگان، یک فعالیت بازی‌محور انجام شد که در آن دانش‌آموزان باید با استفاده از واژگان جدید جمله‌سازی کنند. این فعالیت به افزایش دقت، خلاقیت و به‌کارگیری فعال واژگان در جمله‌ها کمک کرد.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، صفحه‌ی 28 کتاب کار انجام و لغات 1 تا 40 فایل Spelling Bee با دقت مطالعه و تمرین شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری سنجش کتبی Pupil's Book، برگزار نشد.
تکلیف: زبان‌آموزانِ عزیز تکلیف Math، ندارند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: