فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: Movers 22

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، بخش CLIL در صفحه‌ی 51 کتاب Our Discovery Island 4 تدریس شد. در این بخش، متنی درباره‌ی افراد داخل یک painting خوانده شد و ویژگی‌های ظاهری و باطنی آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت. سپس دانش‌آموزان توانستند با استفاده از ساختارهای comparative و superlative، اعضای خانواده‌ی خود را توصیف کرده و آن‌ها را با یکدیگر و همچنین با خودشان مقایسه کنند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، صفحه‌ی 45 Activity Book انجام و spelling لغات صفحه‌ی 46 کتاب Our Discovery Island 4 در دفتر General English نوشته و با هرکدام از لغات یک جمله ساخته شود. همچنین عکس‌های باکیفیت از تکالیف خود در پرتال بارگذاری گردد. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تکالیف خود را تا نهایتا 7 بعد از ظهر، در پرتال بارگذاری کنند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 50 کتاب Our Discovery Island 4 بخش phonics تدریس شد. در این مبحث، دانش‌آموزان با صداهای /ie/ و /ue/ آشنا شدند و کلمات جدیدی که این صداها را دارند، مانند tie، lie، glue و blue را یاد گرفتند. در پایان، دانش‌آموزان توانستند با استفاده از این کلمات، داستان‌های کوتاه و ساده‌ای بسازند که نشان‌دهنده‌ی درک آن‌ها از صداها و کاربرد واژگان جدید بود.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، صفحه‌ی 44 Activity Book انجام و spelling لغات صفحه‌ی 44 کتاب Our Discovery Island 4 در دفتر General English نوشته و تمرین گردد و عکس‌های باکیفیت از تکالیف خود در پرتال بارگذاری شود. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تکالیف خود را تا نهایتا 7 بهد از ظهر، در پرتال بارگذاری کنند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در این جلسه، بخش Writing صفحه‌ی 49 کتاب Our Discovery Island 5 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان ابتدا یاد گرفتند چگونه خودشان را در مقایسه با دیگران توصیف کرده و درباره‌ی ویژگی‌های ظاهری و باطنی خود صحبت کنند. سپس با استفاده از ساختار comparative adjective توانستند یک پاراگراف در این باره بنویسند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، صفحه‌ی 43 Activity Book انجام و spelling لغات صفحه‌ی 44 کتاب Our Discovery Island 4 در دفتر General English نوشته و تمرین گردد. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تکالیف خود را تا روز سه‌شنبه مورخ 9/2 انجام دهند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، مرور صفحه‌ی 25 کتاب Math 5 انجام شد. در ابتدا، مفاهیم کلی خطوط perpendicular و parallel توضیح داده و سپس تعاریف آن‌ها تمرین شد و در ادامه دانش‌آموزان با انجام چند تمرین، این مفاهیم را مرور کردند. همچنین توانستند ارتباط آن‌ها را با دنیای واقعی پیدا کرده و توضیح دهند.
تکلیف: زبان‌آموزان گرامی، حداقل سه مثال از خطوط perpendicular و parallel را در دنیای واقعی پیدا کنند. آن‌ها می‌توانند این مثال‌ها را نقاشی کنند یا نام ببرند و توضیح دهند که چرا هرکدام نمونه‌ای از خطوط عمود یا موازی هستند. دانش‌آموزان عزیز فرصت دارند تکالیف خود را تا روز سه‌شنبه مورخ 9/2 انجام دهند.

زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری جشن شب یلدا، تشکیل نشد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز، برای جلسه‌ی آینده تکلیف ندارند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: آقاامینی ها، فرحناز
فعالیت: جلسه‌ی امروز به دلیل برگزاری جشن شب یلدا، تشکیل نشد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز، برای جلسه‌ی آینده تکلیف ندارند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: