فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: زنبق

مهارت زندگی و فلسفه‌ی نهم

مدرس: رجبی، فروزان
فعالیت: مباحث مهم برای امتحان درس مهارت : صفحه 51 و 52 ویژگی های تیپ شخصیتی A و B صفحه 49 رابطه استرس و عملکرد صفحه 48 پیامدهای فرسودگی صفحه 27 ویژگی های هوش موسیقایی صفحه 13 تکنیک های همدلی صفحه 21 ویژگی های هوش کلامی زبانی صفحه 23 ویژگی های هوش منطقی ریاضی صفحه 25 ویژگی های هوش دیداری فضایی
تکلیف: لطفا فایل بارگذاری شده را مطابق نمونه ارسال شده در کانال تکمیل کرده و تا روز امتحان مهارت به صورت مرتب به مدرسه تحویل دهید. حتما فایل به صورت پرینت و مرتب در کاور گذاشته شود. طبق اعلام قبلی ارائه نقاشی و کاریکاتور مرتبط با موضوع امتیاز محسوب می شود.

مشاوره

مدرس: حسین زاده روز گذران خوشقلب، ستایش
تکلیف: چطور از وقت کوتاه باقی مانده بیشترین استفاده را ببرم؟ 1 با توجه به نقاط ضعف و قوت خودت برنامه ریزی کن و به جای مرور مباحثی که به آن ها تسلط داری ، سراغ بخش هایی برو که کمتر به آن ها مسلط هستی. 2 اگر درسی را هنوز نخوندی و تمرین هایش را حل نکردی، یک روز مانده به امتحان، سراغ همه کتاب نرو؛ یکی از مهم ترین میانبرهایی که برای استفاده از زمان اندکی که داری، می تونی از آن کمک بگیری، می تواند پاسخ دادن به سوال های مربوط به هر درس و مطالعه بخش هایی که پاسخی برای سوالشان نداشتی باشه. 3 حالا که وقت خواندن تمام نکته های کتاب را نداری، باید با کمک آزمون ها و تمرین های درس بفهمی که کجای کار هستی و چه چیزهایی را باید با دقت بیشتری بخوانی. وقتی تمرین ها را حل کنی، متوجه میشی که در چه قسمت هایی مشکل بیشتری داری و با این خودآزمایی ها، به نقاط قوت و ضعفت بهتر پی می بری. 4 به عقب نگاه نکن و نذار استرس نمره های پایین تر گذشته یا موفق نشدن در یکی از امتحانات، به نمره ای که در بقیه آزمون ها میگیری، لطمه بزند. تو باید از اشتباهات گذشته درس بگیری و به جبران آن ها در آینده امیدوار باشی. اگر پیش از این در درسی نمره خوبی نیاورده ای، نباید در تمام امتحان ها با چنین نگرانی ای سر جلسه بروی. قضاوتی که تو در مورد خودت می کنی می تواند روی نتیجه ای که می گیری تاثیر بگذارد، پس به خاطر یکی، دو شکست، قضاوت بی رحمانه ای در مورد توانایی هایت نداشته باش.
فعالیت: چطور از وقت کوتاه باقی مانده بیشترین استفاده را ببرم؟ 1 با توجه به نقاط ضعف و قوت خودت برنامه ریزی کن و به جای مرور مباحثی که به آن ها تسلط داری ، سراغ بخش هایی برو که کمتر به آن ها مسلط هستی. 2 اگر درسی را هنوز نخوندی و تمرین هایش را حل نکردی، یک روز مانده به امتحان، سراغ همه کتاب نرو؛ یکی از مهم ترین میانبرهایی که برای استفاده از زمان اندکی که داری، می تونی از آن کمک بگیری، می تواند پاسخ دادن به سوال های مربوط به هر درس و مطالعه بخش هایی که پاسخی برای سوالشان نداشتی باشه. 3 حالا که وقت خواندن تمام نکته های کتاب را نداری، باید با کمک آزمون ها و تمرین های درس بفهمی که کجای کار هستی و چه چیزهایی را باید با دقت بیشتری بخوانی. وقتی تمرین ها را حل کنی، متوجه میشی که در چه قسمت هایی مشکل بیشتری داری و با این خودآزمایی ها، به نقاط قوت و ضعفت بهتر پی می بری. 4 به عقب نگاه نکن و نذار استرس نمره های پایین تر گذشته یا موفق نشدن در یکی از امتحانات، به نمره ای که در بقیه آزمون ها میگیری، لطمه بزند. تو باید از اشتباهات گذشته درس بگیری و به جبران آن ها در آینده امیدوار باشی. اگر پیش از این در درسی نمره خوبی نیاورده ای، نباید در تمام امتحان ها با چنین نگرانی ای سر جلسه بروی. قضاوتی که تو در مورد خودت می کنی می تواند روی نتیجه ای که می گیری تاثیر بگذارد، پس به خاطر یکی، دو شکست، قضاوت بی رحمانه ای در مورد توانایی هایت نداشته باش.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: