فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه جمهوری تهران
کلاس: Intro 1

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 24 کتاب با هدف یادگیری قسمت های مختلف و وسایل خانه تدریس شد. صفحه 25 کتاب با هدف یادگیری گرامر there is/ there are تدریس شد.
تکلیف: صفحه 16 و 17 ورک بوک را کامل کنید. لغات و گرامر یونیت 1 و 2 کتاب را تمرین کنید.آزمون ترمیک 1 از یونیت 1 و 2 کتاب prepare چهارشنبه 26 آذرماه برگزار خواهد شد لطفا آمادگی لازم را داشته باشید.کتاب آموزش و پرورش را همراه خودتان داشته باشید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 20 و 21 کتاب با هدف یادگیری صفات توصیفی و مهارت خوانداری تدریس و یونیت 1 کتاب آموزش و پرورش تدریس شد.
تکلیف: یونیت 1 کتاب کار آموزش و پرورش و صفحه 14 و 15 ورک بوک را انجام دهید. از جلسه آینده کتاب و کتاب کار آموزش و پرورش را همراه خودتان بیاورید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: آزمون همگام 2 برگزار شد.
تکلیف: دانش آموزانی گرامی فردا کتاب آموزش و پرورش زبان را همراه خودتان بیاورید. نقاشی Family tree را بکشید و 4 تا جمله مانند صفحه 20 بنویسید مثلا: Majid's duaghter is Fatemeh

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 19 کتاب با هدف یادگیری ضمایر ملکی و مالکیت s تدریس و فعالیت های متنوع انجام شد.
تکلیف: صفحه 13 ورک بوک را کامل کنید.آزمون همگام پایه هفتم روز سه شنبه 18 آذر برگزار می‌شود . با توجه به نزدیکی آزمون ترم اول و مشابهت آزمون های همگام با آزمون پایان ترم ، از دانش آموزان تقاضا می‌شود با مطالعه کافی در آزمون حاظر شوند . غیبت به منزله صفر خواهد بود و هیچ گونه عذر و بهانه ای پذیرفته نمی‌شود. بودجه بندی آزمون همگام از صفحه 10 تا 17 کتاب خواهد بود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: