فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه جمهوری تهران
کلاس: Intro 2

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: به مناسبت روز جهانی پست .دانش اموزان نامه دوستانه به یکی از دوستام خود با یادگیری لغات و عبارات های مخصوص نامه نوشتند و در صندوق پست انداختند . کوییز از Have got/has got گرفته شد . تکالیف و کتاب کار دانش اموزان توسط سوپروایزر چک شد.
تکلیف: تمامی دانش اموزان لطفا کتاب کار را تا اخر صفحه 19 کامل کنند . دانش اموزانی که کتاب کار انها ناقص بود تا فردا مهلت تکمیل کتاب کار و ارایه به سوپروایزر را دارند. لطفا این مهم را جدی بگیرید .

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز یونیت 3 صفحه 26 لغات مربوط به اشیا bedroom تدریس شد تمرین های مربوط به ان با بازی انجام شد همچنین متن ریدینگ مربوطه به ان با هدف بهبود مهارت خوانداری و شنیداری با پخش فایل صوتی با بازی تدریس شد. همچنین صفحه 27 گرامر have got با بازی و اشیا داخل کیف معلم و دانش آموز تدریس شد و تمرین های مربوطه انجام شد.
تکلیف: دخترای عزیز کتاب کار صفحه 18-19 انجام شود. کوییز از یونیت 1-2 گرفته می شود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز Eureka قسمت مربوط به continent : 1.اسیا با کشورها و پایتخت ها پرسش شد سپس 2. آفریقا با کشورها و پایتخت ها تدریس شد و با بازی تکرار وتمرین شد family tree از کسانیکه تحویل نداده بودن تحویل گرفته شد و نمره داده شد.
تکلیف: هفته آینده روز سه شنبه پرسش کتبی از صفحه 6-11 خواهید داشت حتما اسم دو قاره آسیا و آفریقا با کشورها + پایتخت هرکدام به همراه املا صحیح تمرین کنید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز یونیت 2 صفحه 24 لغات مربوط به قسمت های مختلف خانه همراه با realia تدریس شد و تمرین مربوط به ان در کلاس انجام شد همچنین صفحه 25 گرامر There is/There are و perposition با بازی تدریس شد و تمرین مربوط به ان در کلاس انجام شد سپس تکالیف مربوط به اشتباهات املا تحویل گرفته شد و دستسازه family tree نیز بررسی و نمره داده شد.
تکلیف: دخترای عزیز کتاب کار صفحه 16-17 انجام شود. تکلیف family treeو املای کلمات نیز فقط تا فردا تحویل گرفته می شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: