فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه جمهوری تهران
کلاس: Intro 2

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز قران و ورزش به انگلیسی کار شد.اعداد ترتیبی با حروف و عدد تدریس شد و بازی مربوطه نیز انجام شد.برگه های کوییز با feedback تحویل داده شد.
تکلیف: دخترای عزیز با توجه به اتمام بودجه بندی تابستان فردا برای کوییز آماده باشید جهت ایجاد آمادگی در پایش 28 مرداد . همچنین جهت اطلاع از برنامه های زبانی هرچه سریع تر در کانال تلگرامی عضو شوید. لینک کانال https://t.me/+tQOk6ONLat5kMDE8.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز حروف تعریف a-an تدریس شد و تمرین مربوطه انجام شد همچنین کوییز از مطالب تدریس شده گرفته شد.
تکلیف: لطفا جهت اطلاع از برنامه های زبانی هرچه سریع تر در کانال تلگرامی عضو شوید. لینک گروه در کانال بله ارسال شده است.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت: سلام وقت بخیر امروز سوره اخلاص به انگلیسی تمرین و پرسش شد+ حرکات ورزشی به انگلیسی پخش و انجام شد.املا از لغات تدریس شده از لغات تدریس شده در هفته اخیر گرفته شد و املای صحیح ان نیز روی تخته کارشد تمرین کتاب کار prepare صفحه 5 نیز در کلاس انجام شد. مکالمه Greeting باهدف تقویت مهارت گفتاری 2به 2 انجام شد.
تکلیف: دخترای گل از گرامر تدریس شده و لغات مشابه نمونه کار شده در کلاس ؛روز یکشنبه کوییز خواهید داشت.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: