فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه نیروی هوایی تهران
کلاس: Intermediate

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: مختاری، مجتبی
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس lesson 2B از کتاب Solutions, مربوط به گرامر گذشته ساده و حال کامل تدریس و مرور شد. لطفا آزمون PETبرای فردا فراموش نشود. آزمون Listening از طریق جلسه مجازی و آزمون Reading وWriting به صورت آزمون برخط در پرتال علوی برگزار خواهد شد.
تکلیف: لطفا آزمون PETبرای فردا فراموش نشود. آزمون Listening از طریق جلسه مجازی و آزمون Reading وWriting به صورت آزمون برخط در پرتال علوی برگزار خواهد شد.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: مختاری، مجتبی
فعالیت: با سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس آزمون همگام 4 از دانش آموزان گرفته شد.
تکلیف: دانش آموزان گرامی, آزمون PET روز پنجشنبه در پرتال به صورت آزمون برخط گرفته خواهد شد.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: مختاری، مجتبی
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی, امروزReading و Listening آزمون PET در کلاس تمرین شد و اشکالات برطرف شد.آزمون همگام 4 فردا برگزار خواهد شد دروس 7و8
تکلیف: دانش آموزان گرامی, لطفا نواقص کتاب کار خود را تکمیل نمایید. آزمون همگام 4 فردا برگزار خواهد شد دروس 7و8

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: مختاری، مجتبی
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی, امروز listening آزمون PET در کلاس تمرین شد و اشکالات برطرف شد.
تکلیف: دانش آموزان گرامی, لطفا نواقص کتاب کار خود را تکمیل نمایید.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: مختاری، مجتبی
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس lesson 9H از کتاب Solutions, مربوط به formal letter تدریس و مرور شد و دانش آموزان توانستند از مبحث تدریس شده در نوشتن نامه رسمی استفاده کنند. به علت اینکه تکالیف روزانه چک و تصحیح می شود لطفا تکالیف هر شب تا ساعت 21:00 در پرتال بارگذاری شود.
تکلیف: دانش آموزان گرامی, لطفا کتاب کار lesson 9H را تکمیل نمایید. لطفا فقط جواب هارو داخل برگه نوشته و ارسال نمایید. به علت اینکه تکالیف روزانه چک و تصحیح می شود لطفا تکالیف هر شب تا ساعت 21:00 در پرتال بارگذاری شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: