فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: عباس یمینی شریف

علوم دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلامی به گرمای تابستان.تابستان امسال با تمِ صورتی فلامینگوها، جانی تازه به فعالیت‌های ما بخشید..با الهام از نشاط و رنگ‌های شاد ، پایگاه تابستانه ما با هدف تقویت مهارت‌ها و ایجاد فضایی سرشار از شادی آغاز به کار کرد. دختران عزیزم در این زنگ با نحوه ی ایجاد سایه آشنا شدند و سایه های متفاوتی ساخته و با سایه های مختلف حیوانات بازی کردند . در ادامه کاربرگ مربوط به سایه را در جهت تقویت دقت و توجه حل کردند.

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: دختران عزیزم امروز با تماشای کلیپ حروف الفبا و کلمات ، حروف الفبا را مرور کردند و با بازی های دقت دیداری حروف عربی کلمات را کار کردند. در آخر کلمات تفکیک شده را برای دوستان خود خواندند .

طراحی لباس

مدرس: هاشمی درمنی، مرجان
فعالیت: عرض سلام و وقت بخیر خدمت اولیاگرامی ضمن عرض تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید در این جلسه دختران عزیزم با ابزار خیاطی آشنا شدند و توضیحی در مورد ابزارهای الگو کشی داده شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: