فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: مصطفی رحماندوست

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خالق جان و جهان * - برنامه مطالعاتی درس علوم کار و انجام شد. - مرور و تمرین مفاهیم : شناخت خاک به عنوان ارزشمندترین ثروت زمین / اهمیت وجود هول در زندگی انسان و موجودات زنده / عوامل تولید کننده انرژی گرما و سرما و کاربرد آن در زندگی انسان / نقش چرخ و تکنولوژی در حرکت ، حمل و نقل ، تغییر سبک زندگی / به صورت دانش‌آموز محور با پرسش و پاسخ فردبه فردی ، کار و انجام شد.
تکلیف: فایل مفاهیم تمرین شده در زنگ علوم امروز ، بارگذاری شده است. دخترم لطفا شمارش 10تا ، 10تا و 5تا ، 5تا و یکی ، یکی را تمرین کن. ( مثال: 1_ از عدد 89 تا 71 بنویس. 2_ از عدد 45 تا صفر پنج‌تا پنج‌تا بنویس. 3_ از عدد 80 تا 10 ده‌تا ده‌تا بنویس. )

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: سلام خدمت اولیای گرامی لینک آموزش درس فوق برنامه شطرنج با عنوان قلعه رفتن و شرایط قلعه رفتن در آپارات خدمت شما عزیزان ارسال گردیدhttps://aparat.com/v/pie3gj2

نگارش اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خدای دانا * - صفحات 134، 135 و 136 کتاب نگارش انجام شد. - اسامی حروف الفبا آموزش دوباره داده شد. - « داستان مصور » تدریس شد. - « جمله نویسی هدفمند روایت گونه » انجام شد.
تکلیف: دختر نازنینم لطفا صفحات حل شده در کلاس آنلاین را بارگذاری کن. (عزیزم لطفا حتما حتما حتما هر شب حداقل سه خط املا بنویس تا کلمات و نشانه‌های جدید در ذهن شما بماند.)

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: فایل مفاهیم کار شده در کلاس ریاضی روز دوشنبه، در این قسمت بارگذاری شده است. در صورت تمایل می‌توانید استفاده کنید تا دختران گلم تمرین و تکرار مجدد داشته باشند.
تکلیف: دخترم به نکات ریاضی و طرز صحیح حل کردن سوالات دقت کن: 1_ کشیدن چوب خط ها از سمت چپ و کامل کردن دسته‌های 5 تایی، 2_ اضافه کردن شکل‌ها با رنگ های متفاوت، 3_ اضافه کردن، به علاوه و رنگ آمیزی چینه ها از پایین و از سمت چپ و کامل کردن دسته‌ی 5 تایی، 4_ کم کردن و منها از سمت راست شکل ها و چوب خط ها و کم کردن از بالای چینه‌ها. 5_ توجه به قرینه شطرنجی و دوری ، نزدیکی شکل‌ها از خط تقارن و توجه به کشیدن مثلث در قرینه.

املا اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: ‌*** به نام خدای مهربان *** - ارزیابی املا و پرسش روان خوانی تا نشانه الفبایی « ظ » انجام شد و در دفتر ارزشیابی آموزگار ثبت و لحاظ گردید. ( عزیزم لطفا حتما حتما حتما هر شب حداقل سه خط املا بنویس تا کلمات و نشانه‌های جدید در ذهن شما بماند. )
تکلیف: عزیز دلم؛ سه‌شنبه هفته آینده پرسش روان‌خوانی و پرسش نهایی از کل کتاب و دروس کتاب فارسی " امین و آزاده " خواهیم داشت. لطفا امروز روان‌خوانی کتاب را انجام بده و تمرین و تکرار کن، تا آخر هفته زمان کافی برای مرور و آماده شدن امتحان زبان را داشته باشی. توجه: مرور املا بیش‌تر با تاکید بر کتاب های آموزش پرورش ( کتاب فارسی و نگارش ، امین و آزاده و درختی ) می‌باشد. اگر شما عزیزان مایل به تمرین دایره لغات و واژگان بیش‌تری هستید می‌توانید از کتب علوی ( روان‌خوانی، گرگی ) استفاده کنید.

هنر اول

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام لینک ویدیوی هنر(اوریگامی)خدمتتان ارسال میشود. https://www.aparat.com/v/zvs1cad
تکلیف: بعد از تماشای ویدیو،دختران گلم انگشتر کاغذی خود را ساخته و تصویر آن را برای من ارسال کنند.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... مرور و رفع اشکال : امروز در کلاس مجازی ما به صورت تعاملی و دانش آموز محور ؛ مواردی که مورد سوال دانش آموزان بود ؛ هم مباحث ترم اول نرم افزار paint و هم مباحث ترم دوم آشنایی با برنامه اسکرچ جونیور تکرار و دوره شد . آموزش های کلاس رایانه به اتمام رسید ؛ با آرزوی موفقیت و تندرستی برای عزیزانمان ..

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خالق جان و جهان * - برنامه مطالعاتی درس علوم کار و انجام شد. - تمرین و مرور مفاهیم : شناخت دنیای گیاهان / شناخت منابع آب کره‌ی زمین / راه‌های جلوگیری اسراف آب / شناخت عوامل پیدایش ، تغییر ، کاربرد سنگ‌ها / آشنایی با نقش و تاثیر ابزار ساده و پیچیده در زندگی انسان / به صورت دانش آموز محور با پرسش و پاسخ فردبه‌فردی ، کار و انجام شد.
تکلیف: فایل مفاهیم کار شده در کلاس علوم امروز، در این قسمت بارگذاری شده است. در صورت تمایل می‌توانید استفاده کنید تا دختران گلم تمرین و تکرار مجدد داشته باشند.

فارسی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خدای دانا * - صفحه 109 کتاب فارسی : جدول الفبای فارسی ، درس داده شد. - اسامی حروف الفبا آموزش داده شد. - صفحه 111 کتاب فارسی « شعر شادیم و خندان » درس داده شد. - صفحه 112 و 113 کتاب فارسی « چهار فصل » تدریس شد.
تکلیف: دختر کوشا و توانا ؛ ارمغان هفته شماره 32 را با دقت و حوصله حل کن و حتما در این قسمت پرتال بفرست تا آموزگار لحاظ و ثبت کند.

املا اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: ‌*** به نام خدای مهربان *** - ارزیابی املا و پرسش روان خوانی تا نشانه الفبایی « غ » انجام شد و در دفتر ارزشیابی آموزگار ثبت و لحاظ گردید. ( عزیزم لطفا حتما حتما حتما هر شب حداقل سه خط املا بنویس تا کلمات و نشانه‌های جدید در ذهن شما بماند. )
تکلیف: عزیز دلم؛ فردا ارزیابی املا و پرسش روان خوانی تا نشانه الفبایی « ظ » یعنی کل الفبا خواهیم داشت پس خیلی خوب تمرین کن. ( لازم به توضیح است پرسش نهایی روان‌خوانی از متون دروس کتاب فارسی " امین و آزاده " است. )

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: امروز درباره ی نکات ایمنی در بازی برای دخترهای گلم توضیح داده شد.آموختند که باید اسباب بازی هایی رو انتخاب کنند که مناسب سن آن ها باشد البته بی خطر.فیلم آموزشی بارگذاری شده است.

ریاضی اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خدای ناظم * - برنامه مطالعاتی درس ریاضی کار و انجام شد. - مفاهیم : اندازه گیری مبتدی اشیا / مهارت کار با خط کش / شمارش با چوب خط / محاسبه جمع با چینه / جدول شگفت انگیز به ص9ورت دانش‌آموز محور با پرسش و پاسخ فردبه فردی ، مرور و تکرار شد.
تکلیف: دختر کوشا و توانا ؛ ارمغان هفته شماره 31 را با دقت و حوصله حل کن و حتما در این قسمت پرتال بفرست تا آموزگار لحاظ و ثبت کند.

علوم اول

مدرس: میرزاجانی، انیسه
فعالیت: * به نام خالق جان و جهان * - برنامه مطالعاتی درس علوم کار و انجام شد. - مفاهیم تشکیل سایه / منبع نور / زیرآب ، روی آب / حواس پنج گانه / راه‌های سلامتی و ایمنی، به صورت دانش آموز محور با پرسش و پاسخ فرد به فردی، تمرین و مرور شد.
تکلیف: دخترم فردا تا نشانه‌ی الفبایی *غ* املا داریم. پس امروز خیلی خوب تمرین کن تا در کلاس بدرخشی و موفق باشی.

ورزش اول

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: عرض ادب و احترام خدمت اولیا گرامی و دانش آموزان ورزشکار دبستان لینک کلیپ آفلاین جلسه ششم با هدف آموزش:بهبود مهارت پرتاب و دریافت توپ ارسال گردیده است. تاریخ:1405/2/21 نام مربی:خانم حیدری دانش آموزان عزیزم لطفا تصاویر ورزشی خود را فقط در پرتال دبستان ارسال بفرمایید که کارت امتیاز به شما تعلق بگیرد. لینک کلیپ آفلاین https://aparat.com/v/cchz903
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: