فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه میدان امامت تهران
کلاس: فرانک 2

مفاهیم علوم پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: سلام اولیای عزیزم. روزتون بخیر درباره حیوانات وحشی و اهلی و غذای آنها صحبت کردیم. کتاب کار انجام شد.

زبان‌آموزی پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: دخترانم در مبحث دست ورزی خطوط منحنی را بدون برداشتن مداد تمرین کردند و درباره وسایل ارتباطی با هم صحبت کردیم.

ماهرشو

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: دخترانم با هویچ یک چاپ زیبا انجام دادند و یک سفره قلم کاری اصفهان را درست کردند. (بصورت نمادین) درباره هنر قلم کاری هم با دخترانم صحبت کردیم.

دومینو

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: دخترانم چیدمان عمودی را تمرین کردند. یک سازه جدید انجام دادند که باعث تقویت دقت و تمرکز میشود.

مفاهیم ریاضی پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: مفهوم برابر و نابرابر با بازی و چوب خط انجام شد. دخترانم کتاب کار انجام دادند.

مهارت زندگی پیش‌دبستانی

مدرس: نجفی زنگنه، نگین
فعالیت: با عرض سلام در کلاس امروز درباره ی مهمان داری و آداب رفتار با دوستان در مهمانی پرسش و پاسخ صورت گرفت، فعالیتها تکمیل شد و با همکاری هم خمیربازی انجام دادند.

آسمانه پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: مرور سوره کوثر و پیام قرانی انجام شد. دخترانم کاربرگ گل نرگس انجام دادند.

ماهرشو

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: درباره شهر اصفهان و جاهای دیدنی آن و سوغاتی آن با دخترانم صحبت کردیم. دخترانم پازل نقشه ایران انجام دادند.

فعالیت

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: صبح است و هوا،هوای پاییزیِ عشق بالطف خدا بپاست مهمانی عشق برخیزو به شکرانه ی این مهمانی صد بوسه بزن زجان،به پیشانی عشق صبح زیباتون بخیر!
اولین روز هفته ملی علوم

اولین روز هفته ملی علوم

رده: آموزش پایه
توضیح: اولین روز هفته ملی علوم در دبستان ما و شکوفایی استعدادها در فضایی سرشار از شور و هیجان! در اولین روز هفته ملی علوم، معلمان ما شاهد شکوفایی استعدادهای علمی دانش‌آموزان خود بودند. فضایی مملو از شور و اشتیاق علمی، دختران عزیزمان را به دنیای شگفت‌انگیز تحقیق و پژوهش کشاند. در این روز به یاد ماندنی، دانش‌آموزان با کنجکاوی و علاقه‌مندی به بررسی مسائل مختلف علمی پرداختند. آن‌ها با طرح سوالات جذاب و خلاقانه، به دنبال یافتن پاسخ‌هایی بودند که ذهنشان را به چالش کشیده بود. از آزمایش‌های ساده تا پروژه‌های پیچیده‌تر، هر دانش‌آموز با توجه به علاقه و توانایی‌های خود، در فعالیت‌های متنوعی شرکت کرد. برگزاری کارگاه آموزشی در کلاس ، آماده سازی تحقیقات علمی و ارائه‌های دانش‌آموزی، از جمله برنامه‌های متنوعی بود که در این روز برگزار شد. دانش‌آموزان با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و منابع علمی، در قالب گروه های هاوس سیستم به انجام پروژه‌های تحقیقاتی پرداختند.

فعالیت

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: سلام اولیای گرامی... اردو در کنار دخترانم خیلی خوب بود. دختران عزیزم در کنار شما بودن برای من با ارزش است. امیدوارم همیشه شاد و خندان باشید و آخر هفته حسابی خوش بگذره.
تکلیف: ارمغان هفته شماره 8 انجام شود.

مفاهیم علوم پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: دیدن کلیپ درباره موجودات زنده و غیر زنده. دخترانم با بازی موجودات زنده و غیر زنده را جدا کردند.

زبان‌آموزی پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: آموزش کشیدن خطهای مختلف (شکسته و خمیده و مارپیچ مثل سیم تلفن) بدون برداشتن مداد و آشنایی با جهت فلش که از کدام سمت به کدام سمت کشیده شود. لطفا در منزل تمرین شود. هدف تقویت ماهیچه های دست و انگشت برای کنترل مداد در ترسیم خطوط

ورزش پیش‌دبستانی

مدرس: صفایی، منصوره
فعالیت: نرمش ، بازی چابکی انجام شد .

ماهرشو

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: آشنایی با کشور عربستان و کعبه که قبله مسلمانان است و مهمترین شهر که پایتخت است. و همینطور پرچم آن.

فعالیت

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: سلام اولیای گرامی.. لطفا دخترانم فردا برای اردو ساعت 7ونیم در مدرسه حضور داشته باشند. متشکرم

قصه‌های فارسی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: سلام روزتون بخیر و شادی.. یک قصه زیبا برای دخترانم گفته شد و با هم درباره آن صحبت کردیم. هدف شناخت احساسات خود و توسعه مهارتهای شناختی عاطفی اجتماعی و افزایش دایره لغات

زبان‌آموزی پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: سلام اولیای مهربانم. روز خوبی داشته باشید. آموزش صدای م با بازی و قصه و کتاب کار انجام شد. صدای م در اول مثل میخ و میز و موش و... و در آخر مثل پرچم و بادام چشم و... اولیای محترم صداها را میتوانید با دخترانم در منزل تمرین کنید بصورت بازی تا گوش آنها آشنا شود. (تقویت هوش شنیداری)

هوش و خلاقیت پیش‌دبستانی

مدرس: بیگدلی، الهه
فعالیت: دخترانم با تمرین‌هایی که در دروس مختلف انجام میدهند با مفاهیم مختلفی آشنا میشوند. امروز هم در کتاب کار هوش جدول شگفت انگیز و الگویابی و شباهت ها و تفاوت ها انجام شد.

هنر پیش‌دبستانی

مدرس: عطایی، الهه
فعالیت: آموزش نقاشی با استفاده از شکل دایره انجام شد .

ورزش پیش‌دبستانی

مدرس: صفایی، منصوره
فعالیت: در کلاس شطرنج ، بازی شطرنج انجام شد .
تکلیف: لطفا در منزل تمرین شود .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: