فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: مبتکران

ریاضی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/سوالات تمرین صفحه 133پای تابلو همراه دانش اموزان حل شد .نکات پیشرفته و تیزهوشانی به همراه نمونه سوالات مربوط پای تابلو حل شد و در دفتر نوشتند.
تکلیف: از کتاب کار صفحات 162و163و164و165 کامل شود.

فارسی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: خوانش و فهم شعر چشمه و سنگ پاسخ داده شد و معنی شعر تا قسمتی گفته شد نکات دستوری ابیات از جمله تعداد جمله و ارایه ها و قافیه و قالب شعری گفته شد و‌در دفتر نوشتند.
تکلیف: شعر چشمه و سنگ را حفظ کنید و تا شنبه از حفظ برای کلاس بخوانید.شعر چشمه و سنگ در دفتر نوشته شده باشد و جای لازم برای معنی و نکات آن بگذارید و فردا همراه داشته باشید.

هدیه‌های آسمان پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: درس بزرگ مرد تاریخ تدریس شدو برایم بگو و‌تدبر کنید و ... گفته شد و پای تابلو نوشته شد قسمتی از موارد باقی مانده جلسه ی آینده تدریس می‌شود.
تکلیف: لطفا طبق برنامه مطالعاتی مطالب درسی مطالعه سود به محض اتمام دروس تا یکی دو‌هفته ی آینده آزمونهای کلاسی از برنامه مطالعاتی ارسالی گرفته می‌شود بنابراین از برنامه ی ارسالی عقب نباشید و درس‌ها را طبق برنامه مطالعه کنید.

متن ادبی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: گنجینه ها بررسی شد متاسفانه تعدادی هنوز کامل نکردند تا یکشنبه ی آینده تا آخر گنجینه ی 14 کامل کنید.

متن اطلاعاتی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: سلام /سخنی با اولیای عزیزم /با توجه به ارسال برنامه مطالعاتی لطفا همراهی لازم برای مرور درس را با دانش اموزان عزیز داشته باشید که برنامه را در منزل اجرا کنند چون در هفته ی آینده بابت ارزیابی عملکرد دوره ی دانش اموزان ارزشیابی می‌گیرم و نتیجه را خدمت اولیای عزیز اعلام می‌کنم .امیدوارم با تلاشی که می‌کنید بهترین نتیجه حاصل اید.

سواد مالی

مدرس: منصوری‌آریا، درسا
فعالیت: درس بیست و دوم ( بازاریابی ) تدریس شد. فعالیت کلاسی درس بیست و دوم صفحه 125 انجام شد.

مهارت زندگی

مدرس: خدیوی، نفیسه سادات
فعالیت: با سلام آموزش درس تفکر نقاد با مرور درس تفکر نقاد خرد و دانایی و تفکر نقاد شانس با پخش کلیپ آموزش تفکر نقاد
تکلیف: با سلام لطفا تا انتهای ص 46تفکر نقاد (شانس)تمرینات کامل شود

ریاضی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/تا صفحه ی 132 تدریس کامل شد و پاسخها و کاردر کلاس پای تابلو توسط دانش اموزان انجام شد.فردا صفحه ی 133را در کلاس همراه هم حل میکنیم.

علوم پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/ریاضی تمرین کردیم.و قسمت آمار را تکمیل کردیم .

فارسی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/درس16 (وقتی بوعلی کودک بود) تدریس و روانخوانی شد و دانش زبانی و درک مطلب و درست و نادرست تدریس شد و شعر چشمه و سنگ تدریس شد با روانخوانی و قالب شعری گفته شد و بیو‌گرافی شاعر (ملک الشعرا)گفته شد.فردا در کلاس ،شعر را مینویسید و معنی می‌کنیم.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: پاسخ سوالات کتاب کار را تا جایی که رسیدیم پای تابلو انجام دادیم.فردا کتاب کار مطالعات همراهتان باشد.

هنر پنجم

مدرس: حاجی پور، رائیکا
فعالیت: در کلاس هنر امروز در ادامه آموزش نقاشی کاریکاتور پرنده توکا دانش آموزان به رنگ آمیزی این نقاشی پرداختند

ریاضی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/از فصل 7 (امار)تا صفحه ی 131 کار در کلاس تکمیل شد.
تکلیف: تمرین صفحه ی 129کتاب را در دفتر ،مانند نمونه ای که در کلاس نشان دادم روی کاغذ شطرنجی انجام دهید و بچسبانید.ارمغان 27و32را حل کنید و شنبه همراه خود بیاورید.

علوم پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: ریاضی از فصل امار داخل کتاب کار در کلاس را تا قسمتی از درس میانگین حل شد.

فارسی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: ازمون مداد رنگی-کانگورو به مدت 90 دقیقه داشتیم.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: از کتاب کار درس 18 را کامل کردیم و درس 18کتاب تدریس شد و فعالیت ان تکنیل پاسخ داده شدو در کتاب نوشته شد.
تکلیف: درس 18کتاب کار را تکمیل کنید و شنبه همراه داشته باشید.

رباتیک

مدرس: لطفی، زهرا
فعالیت: راه اندازی ربات ماشین با دسته کنترل

رایانه

مدرس: زارعی، پریسا
فعالیت: تدریس مبحث روتوش تصویر و استفاده از ابزار Brun در فتوشاپ و تنظیمات روشنایی و تیرگی تصویر با همکاری پسر خوب آریا منوچهری

علوم پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: سلام کتاب کار علوم فصل یازده تکمیل و پاسخ داده شد و پای تابلو نوشته شد.
تکلیف: دوره دروس طبق برنامه انجام شود.

قرآن پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: به نام خدا تا ابتدای درس یازدهم روانخوانی توسط آموزگار انجام شد.
تکلیف: پیام قرآنی در دفتر مربوطه وارد شود.

ورزش پنجم

مدرس: حسینی، سید علیرضا
فعالیت: تمرین بدنی و تحت فشار برای مسابقات پیش رو.

زیبانویسی

مدرس: حاجی پور، رائیکا
فعالیت: در کلاس زیبانویسی امروز نکات زیبانویسی حرف «ه دوچشم» تدریس شد سپس به حل تمرین های کتاب پرداختیم
تکلیف: تا آخر صفحه 57 تکمیل کنید

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: تا صفحه 70 قرار بر تکمیل بود. تعدادی از دانش آموزان هنوز تکمیل نکرده اند. با برنامه ریزی لطفا انجام شود.

ریاضی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/از کتاب کار قسمت فعالیتهای کلاسی در کلاس حل شدو از فصل امار تدریس 2 صفحه ی اول انجام شد.
تکلیف: از کتاب کار قسمت گنجایش تمرینها تا انتها تکمیل شود و روز چهار شنبه همراه خود بیاورید.

علوم پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/درس 11 از کتاب کامل شد و فکر کنید و کاوشگریها و ...کامل شد.و از کتاب کار چند صفحه خواندیم و هایلایت کردیم.
تکلیف: از کتاب کار درس را خوب بخوانید و و سوالات را پاسخ دهید و فردا همراه خود بیاورید.عذری پذیرفته نیست اکر کتاب را همراه خود نیاورده باشید شرمنده میشوم .

نگارش پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: بنام خدا/نگارش درس 15 را تکمیل کردیم و پای تابلو دانش اموزان پاسخ ها را نوشتند.

متن اطلاعاتی پنجم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: سلام /دانش اموزان عزیزم فردا اخرین مهلت تحویل کتابهای گنجینه میباشد کسانی که نیاورده اند فردا تکمیل شده تا انتهای درس 11 تحویل دهند و اگر فردا تحویل داده نشود اسامی به واحد اموزش داده میشود . سپاسگزار همکاری شما هستم.

بازی استراتژیک

مدرس: ناظریان، منا
فعالیت: در ابتدای کلاس با چتر رنگین‌کمان گرم کردیم. در ادامه یک بازی تمرکزی انجام دادیم و کلاس را با یک بازی ریتمیک حرکتی و با هدف هماهنگی چشم و دست به پایان رساندیم.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: