فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: کاشفان 1

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! ابتدا هر یک از دانش آموزان با ساعت مچی که در اختیار داشتند.(ساعت و دقیقه) روی آن مشخص کرده و رنگ آمیزی کردند و سپس با استفاده از دو تاس که ساعت و دقیقه روی آن نوشته شده را می‌انداختند و آنها را روی ساعت اصلی نشان دادند و سپس ساعت را خواندند و امتیاز گرفتند.
تکلیف: پسرای گلم! برای فردا یک عدد عکس 3 در 4 به همراه داشته باشید.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! در ابتدا با نشانه‌های جمع آشنا شدند و سپس اعضای گروه با استفاده از علامت جمع کلمات را بر روی ستون مربوطه چسباندند و امتیاز گرفتند.

هنر سوم

مدرس: خوشدامن، مهتاب
فعالیت: باسلام .... شروع ساخت ماسک نمایشی . ....طراحی اولیه و دوربری

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! اردوی کف پارتی در حیاط مدرسه وآموزش سفالگری و انیمیشن در کلاس برگزار شد.

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام ! عدد نویسی را با استفاده از جدول ارزش مکانی و کارت های زوج و فرد نوشته و امتیاز گرفتند.
تکلیف: پسرای گلم! برای فردا لوازم التحریر فراموش نشود.

دست ورزی

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! دست سازه( اوریگامی ماهی )رامرحله به مرحله انجام دادند و رنگ آمیزی و تزیین کردند و امتیاز گرفتند.

علوم سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! اعضای گروه در ابتدا طرح رشد مراحل گل آفتابگردان را رنگ آمیزی کردند. و سپس طرح را تا زده و کامل کردند و امتیاز گرفتند.
تکلیف: پسرای گلم! برای فردا مداد رنگی به همراه داشته باشید.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! اعضای گروه با استفاده از موضوع کلی( ورزش) در وسط دارت توانستند کلمه‌های مرتبط با آن را با توپ هدف گرفته و با آن کلمه جمله ساخته و امتیاز گرفتند.

ورزش سوم

مدرس: باقرپور، محمدمبین
فعالیت: آشنایی با دانش آموزان نرمش و بازی فوتبال

ریاضی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام ! جشن افتتاحیه پایگاه تابستانی در حیاط مدرسه برگزار شد.

فارسی سوم

مدرس: بیجانلو، گوهر
فعالیت: با سلام و احترام! اعضای گروه با استفاده از کارت‌هایی که در اختیار داشتند،کلمه ساختند و سپس یک داستان کوتاه نوشته و امتیاز گرفتند.
تکلیف: پسرای گلم! برای فردا مداد رنگی به همراه داشته باشید.

هنر سوم

مدرس: خوشدامن، مهتاب
فعالیت: با سلام ... شروع قصه ی کلاس و فضاسازی صوتی مناسب قصه .... توضیح در مورد تفاوت دنیای خیال و واقعیت
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: