فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 205

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: یک مروری بر مطالب قبل شد وصفحه27 کتاب ریاضی تدریس شد.
تکلیف: پسرم‌کاربرگ ارسالی بادقت و بدون کمک نوشته شود.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: فصل اندازه گیری کامل از روی کتاب تدریس شد(تا پایان صفحه 32 کتاب)و باآوردن یک ترازوی تعادلی در کلاس،جرم چندوسیله را مقایسه واندازه گیری کردند.
تکلیف: پسرم تا روز چهارشنبه فرصت داری یک ترازوی تعادلی همانند روش کتاب که در فایل ارسال می شود،درست کنید وبیاورید.(می توانید از خلاقیت خود برای کاربردی و زیباتر بودن آن نیز استفاده کنید)

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: شعرهم بازی با نشان دادن انیمیشن وآهنگ آن تدریس شد وچندنفر در کلاس آن را حفظ کردند و خواندند. صفحه34 کتاب فارسی(بیاموز و بگو)تدریس و نمایش بی کلام توسط چند دانش آموز در کلاس اجرا شد.
تکلیف: _پسرم یک املا از درس سوم(آسمان آبی،طبیعت پاک)در دفتر نوشته شود. _صفحه 20 کتاب نگارش بادقت وتمیز و مرتب پاسخ داده شود. _فردا املا از درس3 گفته می شود. _پسرم تا دوشنبه فرصت داری شعر هم بازی را حفظ کنی و در کلاس از حفظ بخوانی.

قرآن سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: صفحه13 پرسیده شد و صفحه14 و15 تدریس شد.

زیبانویسی

مدرس: امیری، زهرا
فعالیت: درس ششم آموزش داده شد تمرینات در کلاس انجام شد کلاس همراه بود با موسیقی.
تکلیف: از درس اول تا ششم لطفا در منزل بررسی و تکمیل شود جلسه ی آینده تا آخر درس ششم چک می‌شود.

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: دو نمونه از سوالات تکلیف دیروز توضیح داده شد و از چندنفر پرسیده شد.
تکلیف: پسرم ارمغان شماره 5 کامل حل شود.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: با دانش آموزان به آزمایشگاه رفتیم و با دونوع ترازو ،جرم چند وسیله اندازه گیری شد و باتفاوت و شباهت وهمچنین با اندازه ی یک کیلوگرم آشنا شدند.

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درک و دریافت و واژه آموزی و ببین و بگو (تاپایان صفحه33)فارسی تدریس شد. هم‌خانواده مجدد توضیح داده شد
تکلیف: پسرم باتوجه به کاربرگ ارسالی، با دقت حروف مشترک کلمات را جلوی هر دسته از آنها بنویس.

قرآن سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم روانخوانی صفحه12 و13 قرآن تمرین شود،شنبه پرسیده می شود.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: جایزه بازی ps4 توسط دانش آموزانی که کتاب خواندند ،صورت گرفت.

مهارت اجتماعی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و ادب امروز در مورد آداب نشستن آموزش داشتیم .
تکلیف: عزبزان تکلیف ندارید

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: سوال2 و3صفحه 26کتاب ریاضی حل و مجدد روش الگوسازی توضیح و تدریس شد. چند سوال از الگوسازی برای تثبیت یادگیری در دفتر گفته و تمرین و تکرار شد. همچنین مسئله ی سود(ازفصل1)مجدد توضیح داده شد.
تکلیف: پسرم کاربرگ ارسالی بادقت نوشته و حل شود.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم نوشتن چند سوال بصورت کتبی از درس 1و2علوم در دفتر فراموش نشود.

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 3(آسمان آبی،طبیعت پاک)بااجرای کلاس بدون دیوار در حیاط مدرسه تدریس شدوسپس کلمات باارزش آن مشخص شد وبندهای آن مشخص گردید.
تکلیف: پسرم از روی کلمات مشخص شده ی درس3(آسمان پاک،طبیعت زیبا)خوش خط و مرتب در دفتر نوشته شود.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 3(همیشه با من)با نشان دادن کلیپ و بارش فکری و پرسش و پاسخ تدریس شد و پرسش های داخل کتاب توسط دانش آموزان پاسخ داده شد.

رایانه

مدرس: نیکزاد، علی
فعالیت: دانش آموزان با مفهوم layout در محیط پاورپوینت آشنا شدند آنها یاد گرفتند که با استفاده از این دستور اسلاید خود را قالب بندی کنند
تکلیف: دانش آموزان گرامی لطفا با استفاده از layout یک قالب برای اسلاید خود ایجاد کنید موضوع اسلاید سیاره عطارد باشد با تشکر alinikzad0044@gmail.com

بازی استراتژیک

مدرس: نژاد حسن، معصومه
فعالیت: عنوان گزارش: «رقص چوبک ها روی حلقه» موضوع کلاس: کلاس «ریتم و گیم» اهداف آموزشی: تقویت تمرکز، هماهنگی و دقت شنیداری از طریق بازی ریتمیک. ایجاد هماهنگی بین حرکت بدن و موسیقی. تمرین کار گروهی و رعایت نوبت در فعالیت جمعی. پرورش حس ریتم، نظم حرکتی و شمارش موسیقایی. افزایش شادی، انرژی و اعتمادبه‌نفس از طریق حرکت و موسیقی. شرح فعالیت: در ابتدای بازی، به تعداد دانش‌آموزان حلقه‌هایی روی زمین چیده شد و هر کودک درون یکی از حلقه‌ها ایستاد. سپس به هر کودک شماره‌ای مشخص داده شد. با شروع موزیک: کودکان با شماره‌های فرد با چوبک در دست، در حالی‌که با هفت شمارش ریتم می‌زدند و می‌شمردند، به سمت مرکز دایره آمدند و با هفت شمارش دیگر به حلقه‌های خود بازگشتند. در همین زمان، کودکان با شماره‌های زوج در بیرون حلقه‌ها دویدند و به‌صورت ریتمیک در حرکت بودند. سپس نوبت تغییر کرد: کودکان زوج شمارش را انجام داده و با چوبک‌ها ریتم زدند، در حالی‌که کودکان فرد بیرون حلقه می‌دویدند. در پایان بازی، همه‌ی بچه‌ها داخل حلقه‌های خود قرار گرفتند و با ریتم موزیک، حرکت‌های زیر را انجام دادند: یک‌بار پای راست بیرون حلقه یک‌بار پای چپ بیرون حلقه سپس سه پرش هم‌زمان همراه با زدن چوبک‌ها ریتم نهایی این بخش به شکل زیر بود: یک، دو یک، دو یک، دو، سه نتیجه‌گیری: بازی امروز با استقبال زیاد دانش‌آموزان همراه بود. آن‌ها توانستند ریتم را در حرکت و شمارش حفظ کنند و با همکاری گروهی، هماهنگی زیبایی میان صدا، حرکت و عدد ایجاد کنند. فضای کلاس پر از شادی، خلاقیت و نشاط بود و هدف آموزش ریتم از طریق بازی به‌خوبی تحقق یافت.
تکلیف: بازی ها به صورت کلاسی انجام می شود

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: مسابقه ی آقای ریاضی برگزار شد. صفحه عنوانی فصل دوم ریاضی(صفحه25)،وسوال اول صفحه26 توضیح و تدریس شد.
تکلیف: پسرم کاربرگ‌ارسالی بادقت (بدون کمک گرفتن از شخصی)نوشته و حل شود.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: فصل 3 علوم به همراه نمایش کلیپ تدریس شد( از صفحه23 کتاب تا صفحه30در مورد جرم و حجم)_ پرسش های کتبی علوم که روز چهارشنبه گرفته شد،تحویل دانش آموزان داده شد.(اشکالات بررسی وتمرین شود روز چهارشنبه پرسیده می شود)

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم از روی بند 3و4و5 درس(4) آواز گنجشک ،در دفتر نوشته شود.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 3 اجتماعی(آیاما مثل هم هستیم؟) باروش پرسش و پاسخ تدریس شد.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا

مهارت زندگی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و وقت بخیر امروز در مورد مبحث خود آگاهی :شناخت رابطه ی بین فکر و احساس آموزش داشتیم و صفحه 16 انجام شد .
تکلیف: عزیزان صفحه 17 کتاب مهارت انجام شود .

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: ارزشیابی ریاضی گرفته شد.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: فردا علوم مجدد درس 1و2 پرسیده می شود ،نکات خوانده شود.

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: کتاب کار فارسی درس4 توسط دانش آموزان حل و در کلاس بررسی شد. صفحه 29 کتاب نگارش ،سوال اول در مورد بندنویسی مجدد توضیح داده شد و صفحه 30 کتاب نگارش داخل کلاس انجام شد.
تکلیف: پسرم صفحه28 و29کتاب نگارش بادقت و خوش خط نوشته شود.

املا سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: املای آموزشی چراغ قوه ای بصورت گروهی از درس4 صورت گرفت.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: «دانش‌آموزان عزیزی که مایل به شرکت در مسابقه‌ی سودوکو و مشاعره هستند، به معلم پایه اطلاع دهند.»

شطرنج

مدرس: احمدی، امیر
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اولیایی گرامی امروز آموزش همراه بازی رو داشتیم که هم ادامه مباحث شروع بازی بود هم دوره درس های گذشته.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: