فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: ارکیده 1

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 155 و 156 کتاب کار ریاضی انجام شد.
تکلیف: کتب مورد نیاز شنبه : کتاب ریاضی آموزش و پرورش - کتاب کار ریاضی - کتاب فارسی خوانداری -ارمغان هفته عزیز دلم لطفا ارمغان هفته شماره 21 را انجام بده و درس‌های 7-8-9 علوم را مطالعه کن ( هم از کتاب کار و هم سؤالات فرستاده شده )

نگارش سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 86 کتاب نگارش انجام شد. پرسش کلاسی انجام شد.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس 18 (مدرسه دوست داشتنی ما ) تدریس شد.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس 14 هدیه های آسمانی( ام ابیها) تدریس شد.

متن اطلاعاتی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: گنجینه شماره 10 و 11 انجام شد.

بازی استراتژیک

مدرس: یوسفی، آوا
فعالیت: اول دانش آموزان دست یکدیگر را گرفته و دایره میشوند و با آهنگ اسکویید گیم چرخیده و همینطور برعکس میچرخند . بعد با ریتم بعدی‌موزیک معلم یک عدد میگوید مثلا 3 بچه ها دویده و گروه 3 تایی میشوند کسی که جا میماند از بازی خارج میشود و مجدد بازی تکرار میشود. 1.تقویت هماهنگی حرکتی و درک ریتم: حرکت گروهی دانش‌آموزان همراه با موسیقی موجب تقویت هماهنگی بین شنوایی و حرکت، افزایش تمرکز بر ضرب‌آهنگ و بهبود مهارت‌های حرکتی درشت می‌شود. 2.افزایش سرعت عمل و واکنش به محرک شنیداری: اعلام ناگهانی اعداد توسط معلم و ضرورت تشکیل سریع گروه‌ها، باعث تقویت سرعت تصمیم‌گیری، دقت شنیداری و واکنش به موقع در دانش‌آموزان می‌گردد. 3.تقویت مهارت‌های اجتماعی و کار گروهی: تشکیل گروه‌های چندنفره به‌صورت پویا، زمینه‌ساز تعامل مؤثر، همکاری، برقراری ارتباط و پذیرش دیگران در فعالیت‌های جمعی است. 4.پرورش انعطاف‌پذیری و سازگاری با شرایط متغیر: تغییر جهت حرکت (چرخش مستقیم و معکوس) و تغییر تعداد اعضای گروه‌ها، مهارت سازگاری با شرایط جدید و مدیریت موقعیت‌های پیش‌بینی‌نشده را در دانش‌آموزان تقویت می‌کند. 5.ایجاد نشاط و افزایش انگیزه در محیط آموزشی: استفاده از موسیقی مهیج و فعالیت حرکتی گروهی، موجب افزایش شور و نشاط، کاهش تنش و تقویت انگیزه حضور فعال در کلاس می‌شود. 6.تقویت روحیه قانون‌پذیری و پذیرش نتایج: خروج دانش‌آموزانی که موفق به تشکیل گروه نمی‌شوند، فرصتی برای یادگیری پذیرش نتایج، رعایت قوانین بازی و تقویت تاب‌آوری فردی فراهم می‌آورد.

شطرنج

مدرس: افضلی هرسیمی، گلاره
فعالیت: آشنایی با مراحل بازی شطرنج انجام شد . مات با دو رخ آموزش داده شد .

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: تا پایان صفحه 118 از کتاب ریاضی آموزش و پرورش از فصل جدید (آمار و احتمال ) تدریس شد.
تکلیف: کتاب های مورد نیاز فردا : هدیه های آسمانی - اجتماعی - کتاب کار ریاضی - کتاب نگارش- دفتر مشق

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: آزمایشات مربوط به هفته ملی علوم با موضوعات قلم جادویی و گوی بازیگوش انجام شد. پرسش کلاسی علوم از فصل 11 انجام شد. فصل 12 علوم ( هر کدام جای خود ) تا پایان صفحه 108 تدریس شد.
تکلیف: دختر نازم 10 خط املا با خط زیبایت در دفتر مشقت بنویس و جعبه کلمات و روخوانی درس 14 را تمرین کن فردا پرسیده خواهد شد .

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: مباحث مربوط به هفته ملی علوم با موضوعات قدرت نامرئی و قطره های رنگی انجام شد.
تکلیف: لطفا دانش آموزان برای فردا یک قلمو به همراه داشته باشند.

هوش و ریاضی

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: کتاب ریاضی و هوش تا پایان صفحه 41 انجام شد.
تکلیف: دختر گلم لطفا صفحات 84 و 85 کتاب نگارشت را تکمیل کن. کتاب های مورد نیاز فردا : کتاب ریاضی آموزش و پرورش - کتاب علوم آموزش و پرورش

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: تمرینات کتاب کار ریاضی تا پایان صفحه 153 انجام شد.
تکلیف: دختران گلم که امروز غایب بودند ، لطفا صفحات کتاب کار ریاضی خود را تکمیل کنند . کتاب مورد نیاز فردا : کتاب ریاضی و هوش

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: اردوی کلاسی به مناسبت هفته ملی علوم انجام شد.
تکلیف: دختر نازم لطفا صفحات 82 و 83 کتاب نگارشت را به طور صحیح و خط زیبا و تمیزت کامل کن. سؤالات علوم که روز گذشته فرستاده شده بود را مطالعه کن فردا پرسیده خواهد شد .

زیبانویسی

مدرس: بایی لاشکی، زینب
فعالیت: بدلیل اردو تدریس نداشتیم
تکلیف: تکالیف قبل تمرین وتکمیل شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: