فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: ارکیده 1

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 76 و 77 از کتاب کار ریاضی علوی انجام شد .

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: تا پایان صفحه 60 ( پایان فصل 6 ) تدریس شد .

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: با سلام و احترام صفحات 50 تا 52 کتاب نگارش انجام شد .
تکلیف: دختر قشنگم لطفا صفحات 64 و 65 کتاب کار فارسی ات را انجام بده . عزیز دلم لطفا جعبه کلمات درس پیراهن بهشتی را مطالعه کن .

مهارت اجتماعی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: مرور مباحث بهداشت فردی که در جلسات گذشته اموزش داده شده بود. درباره اهمیت دست دادن ، بهداشت مرتبط با آن و راهکارهایی که برای رعایت اتیکت دست دادن وجود دارد صحبت کردیم . همچنین درباره بهداشت ظرف های غذا و خوراکی اموزش داده شد.
تکلیف: لطفا فایل کاربرگ را پرینت بگیرید ، نیمه صفحه یک کلاه کشیده شده اما قرار نیست ما کلاه بکشیم . در نیمه دیگر صفحه هر چیزی که دوست دارید و به ذهنتان میرسد بکشید . میخواهیم متفاوت فکر کنیم و بکشیم .

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: با سلام و احترام صفحه 59 از کتاب ریاضی درسی آموزش و پرورش تدریس شد.

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 68 تا 70 کتاب فارسی خوانداری تدریس شد .
تکلیف: دختر قشنگم لطفا صفحه 48 و 49 کتاب نگارشت را انجام بده و تکالیفت را در پرتال بارگذاری کن .

مهارت زندگی

مدرس: اسماعیلی، نرگس
فعالیت: موضوع: همدلی(کمک کردن به دیگران) داستان مربوط به این جلسه در کلاس خوانده شد و با استفاده از تمرین های مربوط به کتاب انواع روش های همدلی کردن در موقعیت های مختلف به دانش آموزان توضیح داده شد.

زیبانویسی

مدرس: بایی لاشکی، زینب
فعالیت: حرف ل درصفحات 25و26 بصورت آنلاین تدریس شد
تکلیف: صفحات 25 و26 تمرین وتکمیل شود دانش آموزان که کتاب نداشتند کلمات زیر را پنج بار تمرین کنند آلودگی سال لباس گل

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 58 از کتاب ریاضی درسی انجام شد .

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 55 تا 57 از بخش ششم ( زندگی ما و آب ) کتاب علوم آموزش و پرورش تدریس شد .
تکلیف: دختر گلم لطفا در مورد چاه , قنات و چشمه تحقیق کن و جلسه آینده به کلاس بیاور .

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس هشتم ( پیراهن بهشتی ) از صفحات 66 و 67 کتاب فارسی خوانداری تدریس شد . جعبه کلمات از صفحه 62 کتاب کار فارسی انجام شد .
تکلیف: دختر قشنگم لطفا روان خوانی درس را تمرین کن و جعبه کلمات را مرور کرده و 10 خط املا از درس پیراهن بهشتی بنویس .

ورزش سوم

مدرس: باقرزاده، آیلار
فعالیت: تمرین امروز در دو بخش برگزار شد و برای هر قسمت یک ویدئو تهیه شده است. حرکات انتخاب‌شده سبک و کوتاه هستند و با هدف کاهش خستگی، بهبود وضعیت بدنی و پیشگیری از دردهای گردن و کمر انجام شدند. به‌دلیل تحرک کم کودکان و استفاده زیاد از گوشی و تبلت، روی حرکاتی تمرکز کردیم که ستون فقرات را فعال و عضلات مرکزی را بیدار کنند تا بدن در طول روز دچار افتادگی شانه یا خستگی اضافی نشود.
تکلیف: https://www.aparat.com/v/heY6Q/%D8%A7_%DA%86_%D8%AF_2_%D9%82_1 https://www.aparat.com/v/ADaez/%D8%A7_%DA%86_%D8%AF_2_%D9%82_2

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 57 کتاب درسی تدریس شد و مبحث مقایسه ی کسر ها مرور شد .
تکلیف: دختر قشنگم کاربرگ ریاضی فرستاده شده را انجام بده . (نیازی به پرینت گرفتن یا نوشتن سوالات نیست و نوشتن پاسخ سوال کفایت می کند .)

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: فصل ششم ( زندگی ما و آب ) از صفحه 54 تا 55 تدریس شد .

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 58 تا 60 کتاب کار فارسی انجام شد .
تکلیف: دخترم لطفا سوال 12 از صفحه 59 کتاب کار فارسی علوی ات را انجام بده و 10 خط املا از درس فداکاران و کار نیک در دفتر مشقت بنویس .

سواد مالی

مدرس: کرمانشاهی، پریسا
تکلیف: سلام و احترام خدمت اولیای عزیز لطفاً فعالیت منزل درس نهم توسط فرزند عزیزتان انجام شود. از همکاری صمیمانه و همراهی همیشگی شما سپاسگزاریم.

رایانه

مدرس: طاهری، سیده مونا
فعالیت: سوم درس پاورپوینت موضوع درس: آشنایی با برگه‌ی Insert، قرار دادن تصویر، و مدیریت صفحه در پاورپوینت هدف: آشنایی دانش‌آموزان با ابزار درج تصویر در اسلاید، پاک کردن محتوا و تنظیم صفحه‌ی سفید برای طراحی جدید. مباحث تدریس‌شده: 1. برگه‌ی Insert (درج): توضیح داده شد که از این برگه می‌توان مواردی مانند عکس، شکل، جدول و متن را به اسلاید اضافه کرد. 2. قرار دادن تصویر در اسلاید: دانش‌آموزان یاد گرفتند چگونه از مسیر: Insert Pictures This Device تصویری از کامپیوتر خود انتخاب و وارد پاورپوینت کنند. 3. پاک کردن صفحه (Delete): آموزش داده شد که اگر بخواهند یک اسلاید را حذف کنند، کافی است روی آن راست‌کلیک کرده و گزینه‌ی Delete Slide را انتخاب کنند. 4. سفید کردن صفحه: برای ساخت یک اسلاید جدید و تمیز، از گزینه‌ی New Slide استفاده کردند و طرح سفید (Blank) را انتخاب نمودند.

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 55 و 56 کتاب ریاضی درسی مبحث مقایسه کسر ها تدریس شد .

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: روان خوانی پری کوچولو و حکایت بهانه از کتاب فارسی خوانداری تدریس شد .
تکلیف: دختر قشنگم صفحات 45 و 46 کتاب نگارشت را تکمیل کن. دختر قشنگم برای روز شنبه آینده مقداری برگ و یک عدد لوله خودکار با خودت به همراه داشته باش.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: مفهوم شجره‌نامه یا درخت زندگی تدریس و دروس قبلی تدریس شده مرور شد .

هنر سوم

مدرس: فقیه، فرناز
فعالیت: از داستان های شاهنامه، داستان زال و سیمرغ تعریف شد و تصاویر سیمرغ و زال نشان داده شد تا دانش آموزان با این تصاویر و شخصیت ها آشنا بشوند و بتوانند از این شخصیت های شاهنامه تصویرسازی انجام دهند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: