فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: رز 2

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام ، در کلاس آنلاین امروز تمرین‌های کتاب نهنگی ریاضی (ص 102و 103 و 106 و 107 ) انجام شد .
تکلیف: لطفا تصاویر تکالیف تا ساعت 8 شب روز جمعه در پرتال بارگذاری شود .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: روانخوانی ، جمله های درس نشانه ی ف از کتاب کلمه کوچولو ص 50 آموزش داده شد . و از تک تک بچه ها روانخوانی کلمه ها ص 49 از نشانه ی ف پرسش گردید .
تکلیف: لطفا در منزل روانخوانی ، ص 50 از جمله های نشانه ی ف از کتاب کلمه کو چولو در منزل کار شود . شنبه مجدد جمله ها پرسش می شود .‌

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب گرگی فارسی ، تمرین‌های ص 122 در کلاس آنلاین انجام شد .
تکلیف: لطفا در پایان هفته ، دخترانم ارمغان شماره 15 را حل نمایند . و از کتاب کلمه کوچولو تمرین ص 51 مربوط به نشانه ی ف را با خط خوش و مرتب پاسخ دهند . دیکته شب و روانخوانی بسیار زیاد کار شود . برای روز شنبه در صورت حضوری بودن مدرسه ارمغان هفته /کتاب نهنگی ریاضی/دفتر مشق کتاب هوش ریاضی و دفتر دیکته های کلاسی امضا شده توسط والدین ، همراه دخترانم باشد . آخر هفته ی همه ی شما والدین عزیز در کنار دختران گلم با سلامتی و شادی

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: علیزاده، نیلوفر
فعالیت: امروز در کلاس تدریس بخش های مختلف گیاهان را داشتیم

شطرنج

مدرس: افضلی هرسیمی، گلاره
فعالیت: آموزش راه های رفع کیش انجام شد . کیش که شدی چیکار کن ؟ 1- بزن 2- ببند 3- فرار کن

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام تمرین‌های تم ، 15 ریاضی ، تا پایان این تم در کتاب ریاضی زنبوری ، در کلاس آنلاین انجام شد .
تکلیف: لطفا تصاویر تکالیف تاساعت 10 امشب در پرتال ارسال شود .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: در زنگ فارسی نشانه ی ف همراه با قصه گویی ، و نشان دادن ، ایجاد انگیزه خط کش فرشته و گیفت فیل انجام شد . روانخوانی از درس روز برفی از کتاب فارسی درس 11 انجام شد . هم چنین روانخوانی درس 11 از کتاب کلمه کو چولو از روی کلمه ها آموزش داده شد و از تعدادی از دخترانم به صورت داوطلب، روانخوانی با توجه به زمان کلاس پرسش شد . از کتاب فارسی گرگی، تمرین‌های مر بوط به نشانه ی ف د کلاس آنلاین تا پایان ص 121 انجام شد . برای هفته ی آینده هم نشانه ی خ ، را روز یکشنبه تدریس خواهم کرد . ووالدین دخترم هانا نجفی، گیفت و خوراکی تدریس را ارسال نمایند . و روز سه شنبه ی هفته ی آینده هم نشانه ی ق ، را تدریس خواهم کرد و والدین دخترم جانان سیروس وسایل گیفت و خوراکی این نشانه را ارسال کنند . برنامه ی هفته ی ملی علوم برا هفته ی بعد هم کنسل هست و بعدا اعلام می شود . و فعلا طبق روال قبلی تدریس نشانه ها را خواهیم داشت .
تکلیف: لطفا در منزل ، بعنوان تکلیف شب ، در کتاب درختی دخترانم با خط خوانا و مرتب ، تاکید می کنم با خط خوانا و مرتب از روی تمرین‌های نشانه ی ف ، در کتاب درختی بخوانند و بنویسند . دیکته شب و روانخوانی امروز انجام شود . والدین عزیز ، فرصت‌های آنلاین بهترین زمان برای تمرین روانخوانی و دیکته شب هست . لطفا در منزل ، با توجه به نیاز دخترانم ، حتما از این فرصت‌ها استفاده کنید که اگر احیانا در جایی نقاط ضعف در روانخوانی و دیکته هست بر طرف شود . روانخوانی کلمه های نشانه ی ف ، از کتاب کلمه کوچولو کار شود ، فردا مجدد پرسش می شود .

هنر اول

مدرس: فقیه، فرناز
فعالیت: آموزش تبدیل شعر به نقاشی (تصویرسازی شخصیت) با شعر کوتاهِ جوجه پر طلایی انجام شد.

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز از کتاب ریاصی زنبوری ، تم 15 مفهوم دستع بندی و جدول ارزش مکانی یکی و ده تایی تدریس شد. و تمرین‌های ص 100 و ص 1002 و ص 103 در کتاب در کلاس درس انجام شد . تمرین ص 101 استثنا در کلاس حل نشد و فردا انجام می گردد . لطفا جلوتر بچه ها در منزل این صفحه را حل نکنند .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام امروز تمرین صفحه ی آخر از نشانه ی گ در کتاب گرگی در کلاس درس انجام شد . در نشانه ی گ ، نکته ی نگارشی گی و گان گرگی داشتیم که قبل از حل تمرین این صفحه این نکته ی آموزشی را به دخترانم آموزش دادم .
تکلیف: لطفا در منزل ، تمرین ص 48 و ص 49 از کتاب کلمه کوچولو را در منزل بعنوان تکلیف شب ابتدا ، جمله های درس گ را روانخوانی تمرین کنند .و سپس با دقت و خط خوانا تمرین‌های ص 49 را پاسخ دهند . دیکته شب برای فردا ، کتاب گرگی /کتاب زنبوری/کتاب درختی و دفتر مشق /ودفتر دیکته ی کلاسی همراه دخترانم باشد .

املا اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز دیکته ی کلاسی به د خترانم از اول نشانه ی ن تا آخر نشانه ی ش ، هم کلمه ها و هم جمله ها گفته شد . و دفاتر دیکته به منزل ارسال شد تا والدین عزیز در جریان روند یادگیری دخترانم قرار بگیرند . لطفا در صورت نیاز به تمرین در منزل تمرین شود .و دفاتر دیکته کلاسی فردا حتما حتما امضا شده همراهشان باشد .

سواد مالی

مدرس: کرمانشاهی، پریسا
فعالیت: سلام خدمت اولیای عزیزم امروز جمع‌بندی ترم اول بچه‌های گلم انجام شد و برای درک بهتر مطالب، کلیپ مربوط به درس هم در کلاس پخش شد. با سپاس و قدردانی

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: ارزیابی ریاضی امروز از دخترانم انجام شد

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: باسلام و احترام امروز نشانه گ با قصه ی گلاره و گوزن شاخ دار تدریس شد و الینا جان میزبان پذیرایی با گیفت و خوراکی از دوستانش بود . با سپاس از والدین الینا جان که وسایل خوراکی و گیفت نشانه را ارسال کردند . کلمه های این نشانه از کتاب کلمه کوچولو با دخترانم تکرار و تمرین شد . و از نشانه های قبلی پرسش روانخوانی از تک تک بچه ها در کلاس درس انجام شد .
تکلیف: لطفا در منزل ، روانخوانی کلمه ها ی نشانه ی گ از کتاب کلمه کوچولو امشب کار شود 2 روز سه شنبه ی این هفته ، نشانه ی ف تدریس می شود .لطفا دخترانم عیبت نکنند ووسایل گیفت نشانه به مدرسه ارسال گردد ..

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب درختی تمرین صفحه ی اول کلمه های نشانه ی گ در کتاب در کلاس درس انجام شد . از کتاب گرگی تمرین‌های نشانه ی گ از ص 115 تا پایان ص 117 در کلاس درس انجام شد .
تکلیف: لطفا در منزل ، صفحه دوم کتاب درختی که جمله های نشانه ی گ هست را دخترم در منزل بعنوان تکلیف شب با خط خوانا و مرتب انجام دهد . لطفا دخترانم که امروز غیبت داشتند تمرین‌های کتاب گرگی و درختی را در منزل انجام دهند . ضمنا ، والدین عزیز ، با توجه به اینکه بچه ها از نشانه های تدریس شده سرمشق در دفتر مشق ندارند . انتظار ر دارم که دیکته شبها و یا تمرین‌های کتاب درختی را بسیار مرتب و خوش خط بنویسند . و والدین عزیز حتما به دخترانم نسبت به مرتب نویسی و خوانا نویسی تذکر دهند . هم چنین کلمه های کتاب کلمه کوچولو را که تدریس می شود در دیکته شب ها با دخترانم در منزل کار شود . تا کاملا با نوشتن و خواندن کلمه های جدید آشنا شوند . برای فردا دوشنبه 15 دیماه لطفا ، کتاب زنبوری /کتاب گرگی /دفتر مشق /دفتر دیکته کلاسی در صورت منزل بودن همراهشان باشد . با سپاس از همکاری شما عزیزان

مهارت زندگی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: دسته بندی آموزش داده شد و تمرینهای صفحه 40 انجام شد .
تکلیف: لطفاً یک رفتار دوستانه را نقاشی کنید .

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: علیزاده، نیلوفر
فعالیت: امروز در کلاس مبحث شمارش ده تایی مرور شد و مبحث سبک یا سنگین تدریس شد

علوم اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: ارزیابی درس علوم امروز انجام شد .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام ، امروز نشانه ی پ تدریس شد و روانخوانی کلمه های این نشانه از کتاب کلمه کو چولو در کلاس تکرار و تمرین گردید .
تکلیف: لطفا در منزل روانخوانی کلمه ها و جنله های نشانه ی پ ، از کتاب کلمه کوچولو کار شود .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز ارزیابی استعدادهنری ، انجام شد . با سپاس از والدین دخترانم ، رها و ویانا و لیانا که وسایل خوراکی و ایجاد انگیزه ی تدریس ، سه نشانه ی اخیر، را به کلاس درس ارسال کردند . از کتاب گرگی فارسی تمرین‌های مربوط به نشانه ی پ در کلاس درس انجام شد .
تکلیف: والدین عزیز با توجه به تعطیلات پیش رو تکالیف دخترانم برای روزهای چهارشنبه و پنج شنبه و جمعه و شنبه ی هفته ی آینده به شرح ذیل می باشد . تکلیف روز سه شنبه 9 دیماه ، نوشتن تمرین‌های نشانه ی پ در کتاب درختی لطفا هر دو صفحه با خط خوانا و مرتب بنویسند . تکلیف ، روز چهارشنبه 10 دیماه نوشتن تمرین‌های مربوط به کتاب کلمه کوچولو از درس نشانه ی پ که در این کتاب با خط خوانا حل شود . تکلیف پایان هفته و شنبه 13 دیماه حل ار مغان شماره 14 و تکرار و تمرین روانخوانی از نشانه ی پ هم کلمه ها و هم جمله ها و دیکته ی شب لطفا دخترانم در تعطیلات از فرصت‌های پیش آمده استفاده کنند و تمرین روانخوانی و دیکته داشته باشند تا نشانه ها برایشان خوب جابیفتد . برای روز یکشنبه ی هفته ی آینده، نشانه ی گ تدریس می شود .لطفا والدین الیناخواجه مهریزی ، جان گیفت و خوراکی این نشانه را در صورت حضوری بودن مدرسه ارسال کنند . و نشانه ی ف ، نیز در روز سه شنبه ی هفته ی آینده تدریس می شود . لطفا در این روز والدین دخترم آشا شهرام ، جان وسایل گیفت وخوراکی این نشانه را ارسال نمایند .

مهارت اجتماعی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: شنونده فعال و خوب بودن مرور شد . بچه ها به نوبت برای بغل دستی خود خاطره تعریف کردند و شنونده فعال بودن را تمرین کردند.
تکلیف: از مادر یا پدر خود بخواهید برایتان یک خاطره تعریف کنند و به میزان شنونده خوب بودن شما در دفتر اتیکت امتیاز دهند.( لطفاً دفتر اتیکت دانش آموزان همراهشان باشد)
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: