فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: آتوسا صالحی

ریاضی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: سلام و عرض ادب خدمت اولیای گرامی امیدوارم امروز, روزی پُر انرژی و سرشار از موفقیت برای شما و فرزند عزیزتان باشد. / در زنگ ریاضی، با هدف تثبیت مفهوم تقارن، فعالیت‌های صفحات 47 و 48 و نیمی از صفحه 49 کتاب ریاضی انجام شد. تمام فعالیت‌ها به صورت رنگ‌آمیزی و تکمیل الگوهای متقارن طراحی شد و دانش‌آموزان با دقت آن‌ها را انجام دادند.
تکلیف: دختر توانمندم ،،سوال 1 صفحه 50 کتاب ریاضی ,را زیبا و با دقت رنگ آمیزی کن . /دختر زیبا در دفتر تلاشت ؛ساعت 2 و نیم را روی ساعت نشان بده و بگو نیم ساعت بعد ساعت چند می شود؟؟؟//ساعت 5 و 15 دقیقه را روی ساعت نشان بده و بگو نیم ساعت بعد ،چه ساعتی می شود ؟؟/ ساعت شروع و پایان تکالیف و ساعت خواب را با اعداد دیجیتال در دفتر تلاش بنویس .

فارسی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: در زنگ فارسی، دانش‌آموزان با کلمات مشترک و ساخت واژه‌ها آشنا شدند. ابتدا معلم یک داستان کوتاه مرتبط بیان کرد و سپس یک کلمه‌ی مشترک به دانش‌آموزان داده شد. بچه‌ها تلاش کردند کلمه‌های جدیدی بسازند که آن کلمه مشترک در آن‌ها وجود داشته باشد. . همچنین چند کلمه توسط معلم نمایش داده شد و دانش‌آموزان حدس زدند کلمه‌ی مشترک آن‌ها چیست.
تکلیف: سوال 1 کتاب نگارش صفحه 43 را با خط خوانا و زیبا بنویس (فقط سوال 1 نوشته شود ).. یکبار از روی کلمات هم معنی درس کوشا و نوشا بنویس ..

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 11 (کالا و خدمت) تدریس شد و درباره آشنایی با کالا و خدمت و درک تفاوت آن‌ها با یکدیگر گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: کی با من پیتزا می‌پزد؟
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس یازدهم (صفحه 86 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید. پیشنهاد می‌شود؛ قصه صوتی «کی با من پیتزا می‌پزد؟» را گوش بدهید یا کتاب را بخوانید.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: دانش آموزان عزیز احساس غم و شادی را شناختندموقعیت ا غم و شادی را مطرح کردند و نقاشی غم را کشیدند

ریاضی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: در این جلسه، داستان «نیم در ساعت» برای دانش‌آموزان بیان شد و نکات لازم درباره‌ی مفهوم نیم ساعت توضیح داده شد. سپس دانش‌آموزان با استفاده از ساعت‌هایی که قبلاً ساخته بودند، زمان‌های موردنظر را تعیین کردند و نیم ساعت بعد از آن را مشخص کرده و به‌صورت شفاهی بازگو نمودند.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحات 72 و 73 را کامل کن . ..______ ساعت 10 و نیم را روی ساعت نشان بده.._____ ساعت 7 و نیم را روی ساعت نشان بده ..و بگو نیم ساعت بعد ساعت چند میشود ؟؟؟______ ساعت 8 و 15 دقیقه را روی ساعت نشان بده و بگو نیم ساعت بعد ساعت چند میشود ؟؟ .____

علوم دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: آزمایش صفحه 45 کتاب خوانده شد و مراحل آن برای دانش‌آموزان توضیح گردید. از دانش‌آموزان خواسته شد در صورت تمایل، آزمایش را در منزل انجام دهند.

فارسی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: سلام و عرض ادب/ امیدوارم هفته‌ای خوب و پرانرژی را آغاز کرده باشید./ در زنگ فارسی ، روخوانی درس «کوشا و نوشا» توسط دانش‌آموزان انجام شد. پس از خوانش متن، هم‌معنی برخی کلمات مهم درس بیان و تمرین شد. دانش‌آموزان با استفاده از هم‌معنی‌های گفته‌شده توانستند بیت پایانی درس را به‌درستی درک و معنا کنند.
تکلیف: سوال یک کتاب نگارش صفحه 42 با خط زیبا نوشته شود .(فقط سوال یک )... از کلمات مهم درس کوشا و نوشا 2 بار با خط خوانا و زیبا بنویس ..

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: درس نهم هدیه‌ها با عنوان «اهل‌بیت پیامبر» تدریس شد. در این جلسه درباره معنای صلوات و کاربرد آن گفت‌وگو گردید. داستان درس برای دانش‌آموزان خوانده شد و درباره شناخت اهل‌بیت پیامبر(ص) و چگونگی نام‌بردن از آنان با احترام صحبت شد. در پایان، دانش‌آموزان به پرسش‌های کتاب هدیه‌ها پاسخ دادند.

ریاضی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: سلام و عرض ادب امیدوارم آخر هفته‌تان سرشار از انرژی و آرامش باشد و با انگیزه‌ای تازه به استقبال روزهای پیش رو بروید. امروز در زنگ ریاضی، الگوهای عددی تک‌مرحله‌ای و دو‌مرحله‌ای مرور شد. همچنین مفهوم ساعت دیجیتال دوباره بررسی شد تا دانش‌آموزان تسلط بیشتری پیدا کنند. در ادامه، صفحه 69 و نیمی از صفحه 70 کتاب کار به‌طور کامل انجام شد.
تکلیف: ساعت خواب و ساعت شروع و پایان تکالیف را به صورت دیجیتال در دفتر تلاش بنویس.‌/کتاب کار ریاضی صفحه 70 و 71 کامل شود .../ ارمغان جدید کامل شود ..

فارسی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: در زنگ فارسی: ابتدا کلیپی از روایت داستان درس ششم کتاب کوشا و نوشا پخش شد. سپس دانش‌آموزان به ترتیب و هر کدام بخشی از داستان را بازگو کردند تا روایت کامل شود و در پایان، نتیجه‌گیری داستان توسط خودشان بیان شد. پس از آن، روان‌خوانی درس انجام شد و دانش‌آموزان بخش‌هایی از متن را خواندند. در نهایت، کلمات مهم درس مشخص و زیر آنها خط کشیده شد.
تکلیف: دختر زیبا املا از درس چوپان درست کار بنویس..کتاب کار فارسی 46 انجام شود .

هنر دوم

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام دخترانم امروز دست ورزی کار کردند،گلهای خمیری که چهارهفته قبل درست کرده بودند را با سلیقه خودشان و کمک من روی تخته های چوبی رنگ شده چسباندند و تزیین کردند.
تکلیف: تکلیف منزل ندارند.

ورزش دوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش حرکت گهواره پا باز و گهواره پاجمع پرتاب توپ هدفمند تست پرش

ریاضی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: سلام و احترام خدمت اولیای گرامی امیدوارم روز خوبی داشته باشید. امروز درس تقارن تدریس شد. دانش‌آموزان با راهنمایی معلم، اشکال هندسی را برش دادند و با تا زدن، خط‌های تقارن را به‌صورت ملموس مشاهده کردند. همچنین نیمی از صفحه 46 کتاب ریاضی توسط دانش‌آموزان انجام شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحات 65و 66 انجام شود.. ساعت شروع و پایان انجام تکالیف و ساعت خواب امروزت را ،با کشیدن ساعت و اعداد دیجیتالی در دفتر تلاش بنویس . .

علوم دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: در این ساعت، سؤالات درس‌های 1 تا 5 مرور شد. معلم پرسید و دانش‌آموزان در گفت‌وگوی کلاسی به پرسش‌ها پاسخ دادند.

فارسی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: دانش‌آموزان روخوانی درس «چوپان» را انجام دادند. سپس هم‌معنی و مخالف کلمات پرسیده شد و دانش‌آموزان پاسخ‌ها را در گفت‌وگوی همگانی تایپ کردند.
تکلیف: کتاب کار فارسی صفحات 44 و 45 انجام شود ...املا 6 خطی از درس چوپان درست کار نوشته شود .‌هم معنی مرور شود .

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: آموزش حرکت پیاده و نحوه ی زدن و ترفیع پیاده
تکلیف: لطفا حرکت پیاده در خانه تمرین شود

ریاضی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: سلام وقت بخیر خدمت اولیای گرامی /در آغاز جلسه، مرور ساعت انجام شد و دانش‌آموزان به‌صورت فردی ساعت و دقیقه نمایش‌داده‌شده را بیان کردند. سپس دانش‌آموزان در دفتر تلاش خود نوشته و تمرین کردند./ در مرحله ی بعد دانش‌آموزان ابتدا تقریب هر عدد را گفتند و سپس جمع و تفریق تقریبی را حل کردند./ چند تمرین جمع و تفریق به روش فرایندی نیز توسط دانش‌آموزان انجام شد. این سه فعالیت با هدف مرور، تثبیت و تقویت مهارت‌های ریاضی طراحی و اجرا شد. کتاب کار ریاضی صفحه 63 ،کار در کلاس ،انجام شد
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحه ی 64 کامل شود ../ کاربرگ ارسالی انجام شود ./ دختر عزیزم ..ساعت شروع و پایان انجام تکالیف و ساعت خواب امروزت را ،با کشیدن ساعت و اعداد دیجیتالی در دفتر تلاش بنویس .

فارسی دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: هم معنی و مخالف کلمات درس جدید مرور شد .
تکلیف: کتاب کار فارسی صفحه 44 کامل شود .

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: میرشفیعی، الهه سادات
فعالیت: نمایش تصویری مراحل وضو و بازگویی مراحل توسط دانش‌آموزان در چت./ گفت‌وگو درباره مواردی که برای آن وضو می‌گیریم./ مرتب‌سازی حروف به‌هم‌ریخته نام پیامبران و گفتن نام صحیح آن‌ها./ مرور اطلاعات کوتاه درباره پیامبر اسلام (ص) شامل محل تولد، نام پدر و مادر و لقب ایشان.انجام شد .

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
تکلیف: با سلام و روز بخیر ... مبحث حاشیه گذاری صفحه با تنظمات آن ( رنگ حاشیه ؛ شکل حاشیه ؛ پهنای حاشیه ) تدریس شد و به جهت تفهیم بیشتر ؛ فیلم آموزشی این مبحث در پورتال کلاس ارسال شد .

بازی استراتژیک

مدرس: مهدی هداوند، مینا
فعالیت: بازی ریتموگرام در این فعالیت، موسیقی برای کودکان پخش شد و آن‌ها باید همزمان با شنیدن ریتم، با کشیدن خط و نقطه سرعت و کیفیت ریتم را روی کاغذ نمایش می‌دادند. کودکان هنگام شنیدن نت‌های کِشیده (آهسته‌تر) خط‌های بلندتر و هنگام شنیدن نت‌های کوتاه و سریع نقطه‌ها یا خط‌های کوتاه می‌کشیدند. هدف‌های آموزشی این بازی 1.تقویت درک ریتم و سرعت نت‌ها 2.هماهنگی گوش و دست (شنیداری-حرکتی) 3.افزایش تمرکز و دقت شنیداری 4.آزادی بیان هنری و کاهش استرس 5.آشنایی مقدماتی با مفهوم کشش نت‌ها
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: