فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: عباس یمینی شریف

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای ارجمند . امیدوارم هفته ی پیش رو براتون امید و حال خوب به همراه داشته باشه. امروز دختران خوبم با کتاب ریاضی و کتاب کار ریاضی خود آشنا شدند؛رفع اشکال ارمغان هفته انجام شد ؛مباحث گذشته از جمله شمارش ،مقایسه و جایگاه اعداد را مرور کردند و به سوالات صفحه ی اول کتاب ریاضی خود پاسخ دادند.
تکلیف: دختران خوبم کاربرگ بارگذاری شده را در دفتر 60 برگ بنفش ساده ی خود نوشته و حل نمایند.این دفتر همان دفتر تلاش (مشق) عزیزانم هست که برای تمامی دروسِ لازم استفاده می شود . بزرگواران برای تسریع در روند پیشرفت و رفع نقاط ضعف دخترانم لطفا صورت سوال کاربرگ هایی که گذاشته می شود توسط خود گل دخترام نوشته شود در ابتدا اگر جایی نیاز به حمایت و راهنمایی دارند ممنون می شوم هدایتشان کنید اما لطفا به جای آنها حل نکنید و ننویسید اگر در این خصوص موردی بود که دوست داشتید با من در میان بگذارید می توانید در پرتال یا دفتر تلاش بازگو نمایید. من نکات لازم را در کلاس بیان می کنم اما برای هم راستا بودن وهماهنگی بیشتر شما هم برخی از موارد را حین انجام تکالیف در نظر داشته باشید : برای نوشتن کلمات بهتر است حدودا تمامی حروف نوشته شده سپس نقطه گذاری شود، برای انتقال جمله به دفتر بهتر است در جملات کوتاه کل جمله خوانده و به ذهن سپرده سپس به دفتر منتقل شود و در جملات بلند چند کلمه چند کلمه به ذهن سپرده و انتقال یابد( در صورت انتقال تک کلمه ای علاوه بر کندنویسی ،توالی دیداری نیز ممکن است تضعیف شود.) با اینکه ابتدای سال هست تاکید دارم دختران خوبم صورت سوال را خودشان بنویسند اینکار برای استقلال ،هوش فضایی ، تقویت حافظه ،توالی دیداری و از همه مهمتر هماهنگی چشم و دستشان بسیار مفید می باشد. در ابتدا ممکن است برایشان سخت و گیج کننده باشد اما به مرور می توانید نظارت خود را کمرنگ کنید. اینکار برای تقویت املانویسی و مهارت خوانداری آنها نیز مفید است . اگر دلبندانم کند می خوانند موردی ندارد نیاز به صبوری ،مهربانی و تشویق های واقعی (البته به اندازه) هست و نکته ی پایانی برای اینکه فرآیند یادگیری به خوبی صورت بگیرد نیازمند بازیابی اطلاعات توسط ذهن و نظم و تثبیت داده ها می باشد ؛ این دسته از تمرین و تکرار ها بسیار به موارد ذکر شده و رشد عزیزانم کمک می کنند . پیشاپیش از حسن توجه و اعتماد شما سپاسگزارم .

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: آفریده های پاک خداوند در این زنگ با درس ستایش و عروسک سبزک آشنا و نامه ی شکرگزاری خود را کامل کردند.
تکلیف: کلمات با ارزش درس ستایش جهت استفاده ی گل دخترانی که امروز کتاب فارسی خود را به همراه نداشته اند بارگذاری شده تا در منزل تکمیل نمایند و فردا به همراه خود داشته باشند. ( عزیزانم با مداد مشکلی زیر کلمات را خط بکشند ) دانش آموزانی که امروز کتاب کار ریاضی خود را به همراه نداشته اند فردا به بنده تحویل دهند.

هنر دوم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان امروز همراه دانش آموزان عزیزم انواع خطوط رو کار کردیم و با خطوط منحنی و شکسته و صاف نقاشی کشیدیم و با مداد رنگی رنگ آمیزی انجام دادیم .
تکلیف: برای هفته آینده روز شنبه کلاس هنر دانش آموزان به کارگاه هنر تشریف بیاورند .

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... ماه مهر ؛ ماه مهربانی و دانش مبارک باد با آرزوی تندرستی و شادی برایتان ... امروز بعد از معارفه و انجام گروه بندی با دختران گل؛ بازی درست یا غلط رایانه ایبا هدف یادآوری اجزای مختلف رایانه و کاربردهای آن انجام شد.

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلامی پر مهر در ماه مهر. ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، برای تمامی دختران عزیزم سالی سرشار از موفقیت، یادگیری، شادی و پیشرفت آرزومندم. در نخستین روز سال تحصیلی، فعالیت‌های کلاس با خوشامدگویی و ایجاد فضایی شاد و صمیمی آغاز شد. به‌منظور آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با یکدیگر و ایجاد انگیزه، بازی‌ها و فعالیت‌های شادی‌بخشی اجرا شد. بازی های ریتمیک جهت هماهنگی دو نیمکره و ایجاد فضای شاد صورت گرفت سپس قوانین کلاس به شیوه‌ی قصه گویی و توسط خود دخترانم ، نوشته شد. در ادامه، با گفت‌وگو درباره علایق، ویژگی‌ها و علاقه‌مندی‌های دانش‌آموزان، فرصتی برای شناخت بیشتر آن‌ها فراهم شد و کاربرگ «درباره من» به‌صورت فردی تکمیل گردید. همچنین نوگلانم فصل ها و ماه هر فصل را مرور کردند و با کمکشان تاریخ نویسی صورت گرفت.پیش نیاز قرآن ،ستایش(فارسی) و هدیه های آسمانی به صورت تلفیقی گفته شد .دخترانم در کلاس در مورد نعمت های مختلف خداوند و سپاسگزاری گفت و گو کردند و بازی اگر نبود چه میشد را انجام دادند. هدف از فعالیت‌های روز اول، ایجاد فضایی شاد و امن، تقویت ارتباط و مشارکت دانش‌آموزان، آشنایی با قوانین کلاس و آماده‌سازی آن‌ها برای شروع یک سال تحصیلی پویا و پربار بود.
تکلیف: نوگلانم ارمغان هفته ی شماره ی یک (مروری ) خود را با دقت و توجه حل کرده و در پوشه ی خود قرار دهند تا روز شنبه به آموزگار خود تحویل دهند. با توجه به فاصله ی یک ماهه از پایگاه داشتن اشکالاتی در این قسمت طبیعی می باشد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: