فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه میدان امامت تهران
کلاس: Movers 12

زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اولیای محترم ، در کلاس درس امروز ما ، صفحات 79 و80 از کتاب کار توضیح داده شد و رفع اشکال انجام شد .
تکلیف: دختران عزیزم ، سنجش کتبی از درس 2 کتاب ODI خواهید داشت ، فلذا تمرین های لازم را داشته باشید .سپاس

زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: باسلام خدمت اولیای محترم ، در کلاس General امروز ف صفحه ی 85 از کتاب ، درباره ی grammar future تدریس شد .
تکلیف: دختران عزیز ، لطفا صفحه ی 81 از کتاب کار را حل کنید . از کلمات درس 8 سنجش کتبی برگزار می شود .لطفا مطالعه شود .
فعالیت: وقت درخشش فرا رسیده! رقابت داغ‌تر از همیشه، هیجان در اوج و فقط یک قدم تا فینال باقی مانده! مرحله نیمه‌نهایی مسابقه Spelling Bee شنبه، 30 فروردین آیا آماده‌اید تا مهارت‌های خود را به نمایش بگذارید؟ فرصتی برای درخشیدن، رقابت، و رسیدن به فینال بزرگ! با آمادگی کامل و روحیه رقابت، منتظرتان هستیم! فقط بهترین‌ها راهی فینال خواهند شد!

زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: باعرض سلام ،در کلاس درس امروز ،صفحه ی 84 از کتاب ODI با موضوعیت ، vocabulary ( activities in holidays ) تدریس شد .
تکلیف: دختران عزیزم ، کتاب کار صفحه ی 79 و 80 را حل کنید . روز شنبه لطفا کتاب کار های خود را همراه داشته باشید.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اولیا، صفحه ی 43 از کتاب ریاضی با موضوع graphs and tables (pictograph) تدریس شد .

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با عرض سلام و خسته نباشید در کلاس علوم امروز ، صفحه ی 41 از کتاب با موضوعیت symptoms and cured تدریس شد و دانش آموزان خلاصه ی کوتاهی از انواع بیماری ها و نحوه ی درمان آن ، ارائه داده اند .

زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با عرض سلام وخسته نباشید، کتاب کار صفحات 77 و 78 تمرین شد و سنجش کتبی برگزار شد .
تکلیف: دختران عزیز ، برای سنجش کتبی از درس 3 آماده باشید و عزیزان که برای مرحله ی اخر spelling bee حضور دارند ، 35 کلمه ی ابتدایی آن را تمرین کنند پرسیده می شود . سپاس

زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: باسلام خدمت اولیای محترم ، امروز در کلاس درس ما ، صفحه ی 83 از کتاب با موضوع grammar Will and Might تدریس شد .
تکلیف: دختران عزیزم ، لطفا کلمات مهم درس 4 را تمرین کنید فردا سنجش کتبی خواهید داشت و عزیزانی که برای spelling bee هستند 20 تا کلمه ی ابتدایی را پرسیده می شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با سلام خدمت اولیای محترم ، کتاب ریاضی صفحه ی 42 در باره ی امار و نحوه ی نوشتن جدول آماری تدریس شد .

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: بیگی، یگانه
فعالیت: با سلام خدمت اولیای محترم ، صفحه ی 40 از کتاب علوم با موضوع انواع بیماری ها و نحوه ی درمان آن ، تدریس شد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: