فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نیروی هوایی تهران
کلاس: آفتاب گردان 2

ریاضی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
تکلیف: جمع و تفریق ذهنی ، دوقلو به صورت شفاهی تکرار و تمرین شود .

علوم دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: درس سوخت‌ها تدریس شد. درسنامه ی درس مطالعه شد .

فارسی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
تکلیف: پنج کلمه ی مهم املایی نوشته و با آنها جمله های زیبا نوشته شود.

نگارش دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: نگارش درس از همه مهربان‌تر در کتاب کامل شد .

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: درس 11 ( نماز بخوانیم) تدریس و فعالیت‌های آن در کلاس انجام شد.
تکلیف: ترتیب خواندن نماز دو رکعتی تمرین شود .

سواد مالی

مدرس: رمضان محلی، آسیه
فعالیت: تدریس درس دهم همراه بانک و نمایش انیمیشن و فعالیت کلاسی در کلاس انجام شد.
تکلیف: فعالیت منزل درس دهم انجام شود.

مهارت اجتماعی

مدرس: طاهری، ملیکا
فعالیت: با سلام و احترام، امروز در کلاس، به آموزش نکات مهمانی رفتن و رعایت آداب مربوط به آن پرداخته شد. در این راستا، نکات جدیدی به دانش‌آموزان آموزش داده شد و درباره پیامدها و عواقب اشتباهات ناشی از رعایت نکردن این نکات نیز گفتگو صورت گرفت.
تکلیف: از دانش‌آموزان خواسته شد نکات آموزش‌داده‌شده را برای اعضای خانواده خود توضیح دهند تا خانواده‌ها نیز به‌طور کامل با این مطالب آشنا شده و آن‌ها را به‌خوبی درک کنند.

ریاضی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: صفحه 82 ، 83 ، 84 و 85 در کتاب کار ریاضی با پرسش کلاسی پاسخ داده شد.
تکلیف: کاربرگ ارسالی ( جمع و تفریق با روش فرایندی ) پاسخ داده شود.

فارسی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: درس زیارت تدریس شد. صفحات 58، 59 و 60 در کتاب کار فارسی پاسخ داده شد.
تکلیف: چهار مرتبه از روی درس جدیدروانخوانی شود و سپس 20 کلمه ی جدید و مهم املایی نوشته شود.

املا دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: املا از درس از همه مهربان‌تر نوشته شد ، توسط اولیای گرامی بررسی شود.

قرآن دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: سوره ی نصر تدریس و آیه های آن با روش غصه گویی تفسیر شد .
تکلیف: سوره ی نصر حفظ شود .

هنر دوم

مدرس: ثمری، مینا
فعالیت: دانش آموزان با استفاده از مداد رنگی و کاربرگ ویژه ی این این مناسبت به دنیای رنگ ها و قصه های یلدا سفر کردند .

ریاضی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: جمع و تفریق فرایندی رفع اشکال شد .مبحث مانده و گذشته در ساعت تکرار و تمرین و رفع اشکال شد . نحوه بازی با سکه‌ها و تبدیل آنها در کلاس آموزش داده شد .
تکلیف: بازی خرید و فروش با انواع سکه در منزل انجام شود. در صورت تمایل کاربرگ ارسالی را پاسخ دهید .

فارسی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: شعر حفظی پرسیده شد دانش‌آموزانی که شعر را حفظ نبودند شعر را روانخوانی کردند .جمله سازی تکرار و تمرین شد . جعبه کلمات درس کوشا و نوشا و دوستان ما در کتاب کار فارسی نوشته شد.
تکلیف: املا از درس نوشته شود برای فردا دفترهای املا همراه دانش آموزان عزیز باشد.

نگارش دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: صفحه 55و 56 در کتاب نگارش با پرسش کلاسی پاسخ داده شد.

زیبانویسی

مدرس: مصطفوی، منیره
فعالیت: حرف قاف و اتصالاتش، اموزش داده شد. تکالیف تصحیح شد. کتاب خطاط‌شو، صفحات 30 و 31 نوشته شد.

بازی استراتژیک

مدرس: بیک وردی، بهار
فعالیت: درود بر والدین محترم. امروز بازی آدم‌برفی ریتمیک (نقاشی خلاق همراه با موسیقی و حرکت) با دانش آموزان کار شد. شرح فعالیت: در ابتدای کلاس، آدم‌برفی با استفاده از اشکال دایره‌ای ترسیم شد تا مهارت حرکتی ظریف بچه ها و توانایی رسم دایره تقویت شود. سپس توضیح داده شد که جزئیات اضافه‌شده مربوط به فکر معلم است و هر شخص می‌تواند با خلاقیت خود جزئیات دلخواهش را به نقاشی اضافه کند. در ادامه، تمرین بادی‌پرکاشن 4 ضربی (پا، پا، دست، دست) انجام شد و مدادرنگی‌ها روی میز قرار گرفت. با پخش موسیقی بی‌کلام با ریتم 4 تایی (بخش‌های آرام و تند)، دانش آموزان باید در قسمت‌های تند موسیقی با سرعت آدم‌برفی را رنگ‌آمیزی کنند و در قسمت‌های آرام موسیقی، مدادها را زمین گذاشته و بادی‌پرکاشن را اجرا کنند. تا پایان آهنگ، رنگ‌آمیزی باید با دقت و سرعت مناسب به پایان می‌رسید. اهداف آموزشی: تقویت مهارت‌های حرکتی ظریف دست و کنترل مداد. افزایش تمرکز و دقت شنیداری. هماهنگی چشم، دست و گوش. پرورش خلاقیت و اعتمادبه‌نفس. افزایش سرعت عمل و تصمیم‌گیری. آشنایی با ریتم 4 ضربی. مهارت‌های تقویت‌شده: مهارت حرکتی ظریف.تمرکز و توجه.هماهنگی حرکتی.درک ریتم و موسیقی و خلاقیت فردی.کنترل سرعت و هیجان.

ریاضی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: بازی عدد صد اجرا شد . دخترانم با انواع سکه و واحد ریال آشنا شدند. آزمون مداد رنگی یک تیمز برگزار شد.
تکلیف: در صورت داشتن( پول آموزشی ) در منزل برای روز شنبه به کلاس آورده شود .

علوم دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: تدریس اولیه درس هشتم ( سوخت ها ) انجام شد .

فارسی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: بخوان و حفظ کن ( مثل یک رنگین کمان ) روانخوانی شد . حکایت ( همکاری ) با روش قصه گویی روانخوانی شد . کلاس بدون دیوار با موضوع جمله سازی از روی تصاویر برگزار شد .
تکلیف: ارمغان شماره ی 12 پاسخ داده شود.

ورزش دوم

مدرس: اسدی، محبوبه
فعالیت: روز مادر را به تمامی مامان های گلم تبریک عرض می‌نمایم. ورزش امروز در خصوص بزرگ داشت روز مادر برگزار شد .

مهارت زندگی

مدرس: طاهری، ملیکا
فعالیت: با سلام و احترام، امروز در کلاس به تکمیل فعالیت‌های درس‌هایی که در جلسات آنلاین آموزش داده شده بود پرداختیم. همچنین درس جدید با موضوع ترس تدریس شد و از دانش‌آموزان خواسته شد مواردی را که از آن‌ها می‌ترسند، روی یک برگه یادداشت کنند.
تکلیف: دانش‌آموزانی که کتاب در منزل دارند، لطفاً حتماً آن را در جلسه‌ی آینده همراه خود بیاورند. «اولیای گرامی، روز مادر را تبریک می‌گوییم. برای شما سلامتی، شادی و آرامش آرزو داریم.»

ریاضی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: مسابقه ی خانم و آقای ریاضی برگزار شد.
تکلیف: از عدد 100 تا 150 به عدد و حروف نوشته شود .

فارسی دوم

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: آزمون مداد رنگی 1 پرلز برگزار شد. فعالیت‌های صفحه 53 انجام شد.

رایانه

مدرس: ابوالقاسم حسینی، مرضیه سادات
فعالیت: رسم اشکال هندسی و تایپ حروف ه و ث در نرم افزار ورد آموزش داده شد.

هوش و ریاضی

مدرس: خسرو آبادی، سحر
فعالیت: قسمتی از کتاب کار هوش پاسخ داده شد.

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: انجام بازی شطرنج و تازه شدن دیدار و رفع دلتنگی تکمیل کردن دفتر تمرین
تکلیف: بازی شطرنج حتما در منزل انجام شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: