1404/08/28
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، به جهت تقویت مهارت نوشتاری و مرور هجی لغات املائی کلاسی گفته شد و لغات 1 الی 20 spelling bee به صورت گروهی تکرار و تمرین گردید و دانش آموزان با ساختار (I like doing sth)آشنا شده و تمرین هایی جهت تثبیت مطالب انجام شد.
تکلیف:
لطفا املائی از فایل صوتی بارگزاری شده و 5 جمله با ساختار کار شده( I like doing)در دفتر نوشته شود و لغات spelling bee تمرین گردد.
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، دانش آموزان با قسمت های مختلف گیاه(roots,stem,leaves,flower)(ریشه،ساقه،برگ،گل)آشنا شده و تمرین هایی به جهت تثبیت مطالب انجام شد.
تکلیف:
لطفا قسمت های مختلف گیاه در یک برکه A4 کشیده شود و نام گذاری گردد.
1404/08/27
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، دانش آموزان با عبارات(fly a kite,go to the beach,read a book ,ride a bike,make a snowman,go for a walk,take a photo,Watch TV)(بادبادک هوا کردن،به ساحل رفتن،کتاب خواندن،دوچرخه سواری کردن،آدم برفی ساختن،پیاده روی کردن،عکس گرفتن،تلویزیون دیدن) آشنا شده و به جهت تقویت مهارت شنیداری فعالیت هایی انجام گردید.
تکلیف:
لطفا صفحه 30 از کتاب کار انجام شود.
1404/08/26
1404/08/25
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، سنجش کتبی زبان انجام گردید.
تکلیف:
لطفا مطالب کار شده مرور شود و لغات 1 الی 20 spelling bee تمرین گردد.
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، دانش آموزان با میوه های پوست کندنی و گیاهان میوه دار آشنا شده و تمرین هایی جهت تثبیت مطالب انجام شد.
1404/08/24
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
تکلیف:
لطفا صفحه 29 از کتاب کار انجام گردد و دانش آموزان آمادگی لازم جهت سنجش کتبی از دروس 1 و 2 را برای فردا مورخ 25 آبان داشته باشند.
ریاضی به زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز تمامی مطالب کار شده از ابتدا مرور گردید.