1405/01/18
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه برگزار شده امروز، گرامر could (ساخت جمله با I)مرور شد و دانش آموزان با (ساخت جملات سوالی و پاسخ به آن ها با تمامی ضمایر) در صفحه 81 کتاب Our Discovery Island 2 آشنا شده و در قالب فعالیت های فردی در کلاس تکرار و تمرین شد.
تکلیف:
لطفا 5 سوال با could به همراه پاسخ آن ها در دفتر نوشته شود و جهت بازخورد در پرتال ارسال گردد.
1405/01/17
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه برگزار شده امروز گرامر could در صفحه 81 کتاب Our Discovery Island 2 در قالب فعالیت های فردی و گروهی در کلاس تکرار و تمرین شد.
تکلیف:
زبان آموزان عزیز لطفا تمرین های کتاب Activiry Book را تا انتهای صفحه 77 انجام دهید و سپس در پرتال ارسال بفرمایید.
1405/01/16
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، دانش آموزان با عبارات صفحات 80 و 81 از کتاب Our Discovery Island 2 آشنا شده و تمرین هایی جهت تثبیت تلفظ و املا لغات به صورت گروهی انجام شد.
تکلیف:
لطفا صفحه 76 از کتاب کار Our Discovery Island 2 انجام گردد.
علوم به زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، دانش آموزان با اهمیت مواد غذایی(صفحه 34 از کتاب Science)آشنا شده و فعالیت هایی جهت تثبیت مطالب انجام شد.
1405/01/15
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
در جلسه امروز، جهت تقویت مهارت speaking فعالیت هایی فردی انجام شد و گرامر افعال to be از کتاب Our Discovery Island 2 در قالب فعالیت گروهی مرور شد.
تکلیف:
با عرض تبریک مجدد به مناسبت فرارسیدن سال جدید، خواهشمند است ,تکالیف نوروز خود را در پرتال بارگذاری بفرمایید.
1405/01/08
زبان انگلیسی
مدرس:
واعظی، آمیتیس
فعالیت:
زبان آموزان عزیز علوی طبق برنامه ریزی و فایل سوالات ارسال شده در کانال بله لطفا *روزانه به 3 سوال* پاسخ داده و جواب ها را در پرتال تا قبل **از ساعت 13* روز بعد ارسال بفرمایید.