فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 102

ریاضی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان با کمک ابزار با زمان کامل ساعت آشنا شدند . سپس با مفهوم گذشته و مانده با کمک بیان داستان اشنا شدند . سپس کاربرگ مربوط به ساعت را انجام داده و دست ورزی ساعت ساعت مچی با هدف تقویت عضلات دست را به صورت انفرادی انجام دادند . و در مورد انواع ساعت هایی که دیده اند و کاربرد ساعت صحبت کردند .
تکلیف: ندارند .

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا نشانه های یک شکل با صدای متفاوت مرور و تکرار شد . سپس باهدف تشخیص صدای آخر اِ و ه در کلمات دانش آموزان بازی ماه و ستاره را در کلاس به صورت گروهی با هدف مرور و تکرار کلمات انجام دادند و کلماتی که صدای آخر انها اِ بود روی ستاره و کلماتی که صدای آخر آنها ه بود روی ماه نوشتند .سپس کلمات را با صدای بلند خواندند. تابلو های الماسی که دانش آموزان همراه دارند حتما نگین ها تفکیک شود و در ظرف های جدا (جعبه های قرص و...)با یادداشت شماره نگین روی ظرف ،ریخته شود .و در روز چهارشنبه زنگ دست سازه همراه داشته باشند.
تکلیف: 1)با کلمات زیر جمله سازی کن . الف)صابونِ صورتی ثریا: ب)شماره ی شصت: پ)حرفِ بزرگتر ها: ت)خوابِ شیرین: ث)احوال پرسی: ج)لانه ی روباه :

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
تکلیف: لطفا گنجینه را مطالعه و به سوالات پاسخ بده.

ریاضی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا جمع نظام دار و نحوه ی انجام جدول جمع نظام دار مرور و تکرار شد . سپس دانش آموزان با جمع های دوقلو آشنا شدند و در دفتر خود نوشتند . و انواع روش های جمع اعداد مثل ذهنی -شانه ای- و....را مرور کردند . مفهوم تفریق را مرور و تکرار کردند و بازی دارت توپی را در کلاس با هم هکلاسی های خود انجام دادند. و در دفتر خود یادداشت کردند.
تکلیف: 1)با توجه به اهمیت جمع نظام دار و جمع های دوقلو در پایه دوم با هدف افزایش سرعت عمل دانش آموزان در جمع و تفریق حتما جمع های دوقلو و جمع های نظام دار را بچه ها تکرار و تمرین کنند به طوری که بتوانند شفاهی جمع های عدد پنج را نام ببرندو اعداد دیگر را . 2)عبارت های زیر را با روش خواسته شده بدست آورید. 18+6= ذهنی 20+50= (شکل) 80-20=(شکل) 22+10= (ذهنی) 9+7=(شانه ای)

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا کلمات استثنا مرور شد . سپس بازی کلمات با هدف تقویت دو نیمکره و افزایش سرعت عمل به صورت تلفیق با درس ریاضی در کلاس انجام شد . و کاربرگ مربوط به آن انجام شد .
تکلیف: ندارند .

علوم دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان به کمک پاور پوینت و به کمک نمایش یک کلیپ نحوه تشکیل چرخه ی آب را مجدد مرور و تکرار کردند. و در مورد تصاویر مختلفی که نمایش داده شد با هم گروهی های خود صحبت کردند با کلمات تبخیر و انجماد و ذوب آشنا شدند . و کاردستی چرخه ی آب را به صورت گروهی با هدف تثبیت یادگیری و تقویت مهارت های دست انجام دادند . ومراحل چرخه ی آب را به کمک سایه با هدف مرور درس قبلی نمایش دادند .
تکلیف: آزمایش نحوه ی تشکیل آب مقطر را در منزل و با کمک اولیا انجام دهید . ( در کلاس توضیح داده شد . ابتدا کتری پر از آب را روی گاز قرار داده اب که شروع به بخار شدن کرد یک بشقاب پر از یخ روی بخار می گیریم . و زیر آن یک ظرف یا یک لیوان تمیز می گذاریم آبی که در لیوان جمع می شود آب مقطر است )

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا نشانه های هم آوا و کلمات استثنا مرور و تکرار شد . سپس دانش آموزان روان خوانی درس های صدای موج و سفر دلپذیر را انجام دادند . و در درس سفر دلپذیر کلماتی که برای مثال (کلمات سه نقطه،کلمات پنج نقطه و کلماتی که نشانه ی ذال ) داشتند را با رنگ های خواسته شده خط کشیدند .
تکلیف: 1) کلمات و استثنا و خوا در دفتر تلاش با خط زیبا نوشته شود . برنامه فردا 1)دفتر تلاش 2) جامدادی
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: