فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 102

ریاضی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان به کمک ابزار و با داستان جمع نظام دار را مرور و تکرار کردند . و در دفتر تلاش جمع نظام دار یک تا 8 را نوشتند . سپس با هدف تثبیت یادگیری کاربرگ جمع نظام دار را به صورت انفرادی کامل کردند .
تکلیف: 1)دانش آموزان حتما جمع نظام دار را مجدد تکرار و در دفتر تلاش خود بنویسند .

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: امروز دانش اموزان باهدف تکرار و تمرین نشانه های هم آوا و تثبیت یادگیری و افزایش دایره لغات بازی کلمه یابی را به صورت گروهی و در کلاس بدون دیوار انجام دادند . روی یک کاغذ رولی کلمات هر کلمه به صورت مجزا و در هم ریخته نوشته شده بود و دانش آموزان باید لیوان هر کلمه را روی نشانه های مربوط به آن قرار می دادند گروهی برنده بود که تعداد لیوان بیشتری را روی کاغذ می گذاشت .
تکلیف: 1)از کتاب فارسی کلاس اول روان خوانی درس صدای موج و سفر دلپذیر را انجام بده . لوازم مورد نیاز فردا دفتر تلاش و همراه داشتن کتاب فارسی کلاس اول(هر دانش آموزی که دارد ) اگر دانش آموز به هر دلیلی کتاب را ندارد . می توانید فایل pdf را دانلود کنید و تکرار و تمرین را انجام دهند . در کلاس هم فایل پخش می شود

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان جهت تکرار و تمرین نشانه های هم آوا را به کمک پخش کلیپ مرور و تکرار کردند . سپس کاربرگ مربوط به کلمه نویسی و دیکته کلمات ناقص را در کلاس به صورت انفرادی باهدف ارزیابی دانش آموزان انجام دادند . با هدف تقویت روان خوانی کتاب صفه های خود را در کلاس برای هم خواندند . و در نهایت بازی خوب ببین و جواب بده را به صورت گروهی با هدف تقویت حافظه ی دیداری و مرور و تکرار کلماتی که ارزش املایی دارند را در کلاس به صورت گروهی انجام دادند .
تکلیف: 1)کلماتی که برای نشانه های عربی (صاد -ضاد -ذال _عین ) در سال گذشته یاد گرفته اند با خطی زیبا در دفتر خود به صورت مرتب و با تفکیک نشانه بنویسند و به صورت روزانه بخوانند.

دست ورزی

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: امروز دانش آموزان دست سازه ی نشانگر(یا بوک مارک )را با هدف هماهنگی چشم و دست وتقویت مهارت قیچی زنی در کلاس انجام دادند . نشانگر ها بعد از اتمام پایگاه تابستانه و برگزاری جشنواره به دانش آموزان تحویل داده می شود .
تکلیف: ندارند.

ریاضی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: امروز اردوی زی بازی در مدرسه با حضور گروه پر انرژی زی بازی برگزار شد و دانش آموزان علاوه بر بازی و لذت بردن مطالب مهم ریاضی همانند شمارش ،کمتر ،بیشتر و الگو های ریاضی و مهارت همکاری باهم و .....را به خوبی اجرا کردند .
تکلیف: دانش آموزان هر کدام یک کتاب قصه که از قبل خوانده باشند با خود به کلاس بیاورند .

ریاضی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان با اعداد مگنتی عدد سازی کردند و اعداد ساخته شده را با صدای بلند خواندند و با شکل اعداد را نشان دادند . و به حروف نوشتند . سپس اعداد صفر تا بیست را با عدد و حروف در دفتر تلاش نوشتند .
تکلیف: 1)اعداد صفر تا بیست همانند کار کلاسی هم به عدد و هم به حروف در دفتر تلاش نوشته شود .

علوم دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا دانش آموزان در مورد کلمه ی سایه و نحوه ی تشکیل آن با هم گروهی های خود صحبت کردند . سپس کلیپ تدریس سایه در کلاس پخش شد و دانش آموزان سایه ی تصاویر مختلف را انتخاب کردند . و آزمایش نور و اندازه ی سایه با کمک چراغ قوه و توپ کلمات انجام دادند .
تکلیف: 1)سایه بازی و صحبت با بزرگتر ها در مورد سایه

فارسی دوم

مدرس: ترکاشوند، مولود
فعالیت: ابتدا استثنا ها و نشانه های عربی مرور شد .داستان های هر کدام و کد گذاری آنها تمرین شد . و دانش آموزان گل برگ های کلمه سازی را با هم فکری باهم و به صورت گروهی کامل کردند و کلمات را خواندند. و در نهایت گل برگ ها را رنگ آمیزی کردند.
تکلیف: 1)با کلمات داده شده جمله های زیبا بساز . خواننده: خواهر: مترو: موج: صندوق؛ تصمیم؛ ذره بین: لذت:
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: