فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 205

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: واژه آموزی و بیاموز و بگو و قسمت اول داستان گوش کن و بگوی درس17 تدریس شد.
تکلیف: پسرم قسمت واژه آموزی صفحه ی 122کتاب فارسی آموزش وپرورش کامل شود_صفحه 99و100و101کتاب نگارش حل شود.همچنین روخوانی درس 17 تمرین شود.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 22و23باکلیپ های مربوط به آن ها تدریس شد.
تکلیف: پسرم ابتدا متن درس 22و23 خوانده و سپس سوالات متن کتاب از این دو درس کامل شود و باپاسخ هایی که ارسال می شود بررسی ودر پرتال ارسال کنید.(پسرم اگر پاسخ سوالات درس های18و19و20 داخل کتاب اجتماعی را قبلا ارسال نکردی امروز نیز ارسال کن)

مهارت زندگی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و وقت بخیر امروز در مورد مبحث روابط بین فردی (کمک طلبی در مشکلات )آموزش داشتیم و صفحات 44/45 انجام شد .
تکلیف: عزیزان تکلیف ندارید .

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم‌صفحه ی 174و175کتاب کارریاضی حل شود.

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 17 فارسی(چشم های آسمان)تدریس شد.درک مطلب و درست و نادرست صفحه ی 122 حل شد.کلمات مهم مشخص شد.
تکلیف: پسرم از روی کلمات مهم درس در دفتر بنویس.روانخوانی درس17 انجام شود.صفحه ی 98 کتاب نگارش حل شود.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم از روی درس 20و21 اجتماعی ابتدا از متن کتاب بخوان وبعد سوالاتی که ارسال می شود خوانده شود.

شطرنج

مدرس: احمدی، امیر
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اولیای گرامی. امروز با بچه ها نکات مهم تعویض هنگام بازی رو مرور کردیم و شروع کردیم به تدریس مباحث مربوط به ثبت بازی که بسیار کاربردی و مهم هستش برای بازی های استاندارد. ثبت بازی محتاج تمرین است و نیاز به نوشتن بسیار دارد تا ملکه ذهن بچه‌ها شود پس خواهشمندم روی تمرین بچه ها نظارت کافی رو داشته باشید تا درس ها فراموش نشوند با تشکر از توجه شما

مهارت اجتماعی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و وقت بخیر امروز در مورد کلمه ی وظیفه (مسِولیت پذیری )آموزش داشتیم .
تکلیف: عزیزان 10 مورد از وظایف خود را تا آخر هفته به صورت چک لیست بنویسید و در صورت عدم انجام آن کار علتش را جلوی آن بنویسید.

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: دوسوال باقی مانده از صفحه ی 131 حل شد و صفحه ی 134 و سوال اول صفحه ی 135 تدریس شد.
تکلیف: پسرم از صفحه ی 170تاپایان صفحه ی 173 کتاب کارریاضی نکات خوانده و حل شود.همچنین پاسخ صفحه 134 کتاب ریاضی نیز ارسال شد اگر در کلاس کامل نکردی،کامل شود.

علوم سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: نکات کتاب کار علوم فصل 12و13 تدریس وقسمت های مهم مشخص شد،کلیپ مربوط به فصل نشان داده شد.
تکلیف: پسرم قسمت های مهم نکات فصل 12و13ارسال می شود در کتاب کار کامل مشخص شود واز روی نکات بادقت خوانده شود.

فارسی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
تکلیف: پسرم کاربرگ ارسالی نوشته شود.روانخوانی درس 15و16 تمرین شود.

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: از صفحه ی 127 تا 130 کتاب ریاضی آموزش و پرورش تدریس و حل شد.
تکلیف: پسرم‌از صفحه ی 164 تا پایان صفحه ی 169 کتاب کارریاضی نکات خوانده و سپس حل شود.

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 17 و 18 هدیه های آسمانی تدریس شد.
تکلیف: پسرم‌صفحات مربوط به درس17و18 کتاب هدیه ها ارسال می شود قسمت سوالات را پاسخ بده و سپس با جواب های ارسالی بررسی کن.

ریاضی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: صفحه ی 125 و126 و 127کتاب ریاضی تدریس و حل شد.
تکلیف: پسرم از صفحه ی 159 کتاب کارریاضی تا صفحه ی 163 نکات خوانده و حل شود یعنی صفحات 160و161و162و163 کتاب کارریاضی کامل حل شود(پسرم صفحات قبل از 159 نیاز به حل نیست و آن ها را روز چهارشنبه در کلاس حل خواهیم کرد)

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: شیرانی، شیوا
فعالیت: درس 20 و21 تدریس شد.
تکلیف: پسرم پاسخ صفحات دو درس ارسال می شود اگر کامل نکردی،کامل شود واز روی متن درس20و21 خوانده شود.

مهارت زندگی

مدرس: احمدی زاده، فرزانه
فعالیت: با سلام و وقت بخیر امروز در مورد مبحث روابط بین فردی (جسارت نه گفتن /توانایی نه شنیدن ) آموزش داشتیم .و صفحات 42/43 انجام شد .
تکلیف: عزیزان تکلیف ندارید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: