فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه آریاشهر تهران
کلاس: Intermediate

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: توکلی راد، دانیال
فعالیت: با سلام، امروز با دانش‌آموزان چندین بازی و تمرین مختلف انجام دادیم تا Adjective + prepositions را به خوبی بیآموزیم.
تکلیف: کتاب کار دانش‌آموزان امروز جمع‌آوری شد و مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در این میان دانش‌آموزان تمرکزشان را بر Spelling bee بزارند و این مسابقه را در راس کار خودشان قرار دهند.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: توکلی راد، دانیال
فعالیت: با سلام، امروز با دانش‌آموزان چندین بازی آنلاین با محوریت مرور دروس Unit 5 انجام دادیم و Unit 5E را آغاز کردیم.
تکلیف: دانش‌آموزان کتاب کارهایشان را فردا با خود کامل با تمرینات حل شده تا پایان Unit 5D بیاورند. هیچگونه عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست. تمامی کتاب‌کارها توسط مدرس و سوپروایزر محترم بررسی خواهد شد. َشرکت کنندگان مسابقه اسپلینگ بی برای مرحله دوم مسابقه روز 7بهمن ماه اماده باشند.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: توکلی راد، دانیال
فعالیت: با سلام، امروز با عزیزانمان Unit 5D کار شد و در گرامر این درس به مهارت رسیدیم.
تکلیف: دانش آموزان عزیز، کتاب کار های خود را تا پایان Unit 5D تکمیل کنید و فردا حتما همراه خود داشته باشید. با تشکر.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: توکلی راد، دانیال
فعالیت: با سلام، امروز با غنچه‌هایمان Unit 5C را تکمیل کردیم.
تکلیف: زبان آموزان به Eureka مسلط باشند و با آمادگی و آگاهی از Unit 5D فردا سر کلاس حاضر شوند.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: توکلی راد، دانیال
فعالیت: با سلام، امروز محتوا و بخشی از گرامر Unit 5B را مرور کردیم و به Unit 5C پرداختیم و روی آن کار کردیم.
تکلیف: دانش آموزان عزیز، حتما کتاب‌کارهای خود را تا روز چهارشنبه آماده کنند. کتاب کارها تا پایان درس 5B باید تکمیل شده باشد. (توسط سوپروایزر مدرسه بازرسی خواهد شد.) لیست کلمات مرحله دوم مسابقات spelling bee تحویل برندگان مرحله اول این مسابقه گردید . لطفا به طور روزانه تمرین با صدای بلند انجام شود . تاریخ برگزاری مسابقه مرحله دو 7بهمن ماه می باشد. به امید موفقیت شما عزیزان .پیروز و سلامت باشید . باتشکر.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: