فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: رز 2

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب زنبوری ریاضی تا پایان تم 18 تمرین‌های این تم در کتاب ریاضی در کلاس انجام شد . از کتاب نهنگی ریاضی تمرین های تم 18 صفحه های 127 و ص 128 و ص 129 در کلاس انجام شد .
تکلیف: لطفا دخترهای گلی که امروز غیبت داشتند تمرین‌های کتاب زنبوری را تا پایان تم 18در منزل انجام دهند . لطا بچه هایی که غیبت داشتند تمرین‌های کتاب نهنگی ریاضی را هم طبق گزارش تدریس در منزل انجام دهند . بعنوان تکلیف شب ، لطفا دخترانم از کتاب نهنگی ریاضی ، ص 130 و ص 131 را در منزل امشب انجام دهند . دیکته شب و روانخوانی انجام شود . ضمنا برای فردا هم ، دخترانم فقط یک عدد کیف کوچک اردو به همراه و مقداری خوراکی ،داشته باشند و برای ناهار هم یک عدد ساندویچ بیاورند و قمقمه ی آب. فردا نیازی به آوردن لوازم تحریر نیست و بعد از تایم آموزشی صبح به اردوی جشن نیمه شعبان خواهیم رفت .

علوم اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام آزمون مدادسیاه علوم امروز برگزار شد .

املا اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: امروز به دخترانم دیکته ی کلاسی ، از نشانه ی گ ، تا پایان نشانه ی ل ، هم کلمه ها و هم جمله ها گفته شد . لطفا دفاتر دیکته را والدین عزیز ملاحظه کنند و حتما امضا نمایند . و برای فردا دفتر دیکته های کلاسی را به مدرسه حتما بیاورند .

سواد مالی

مدرس: کرمانشاهی، پریسا
فعالیت: «سلام خدمت اولیای عزیز درس سیزدهم تدریس شد. فعالیت کلاسی با همکاری خوب بچه‌های گلم انجام گرفت و کلیپ مربوط به درس نیز در کلاس بارگذاری شد. سپاس از همراهی شما.»
تکلیف: لطفت تکالیف منزل مربوط به درس سیزدهم انجام شود با سپاس.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: علیزاده، نیلوفر
فعالیت: امروز در کلاس مبحث خواندن ساعت ها و حل کردن صفحه سی کتاب ریاضی را داشتیم

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام از کتاب ریاضی نهنگی ، امروز از تم 18 دو صفحه تمرین حل شد . و دخترانم تمرین‌های ص123 و ص 124رادر کتاب حل کردند . اعداد ریا ضی از 60 تا 70 در کلاس درس با جدول یکی و ده تایی و کشیدن شکل به مانند اعداد قبل آموزش داده شد . ارزیابی ریاضی ، امروز انجام شد .
تکلیف: لطفا بچه هایی که امروز غیبت داشتند ، تمرین‌های این دو صفحه را در کتاب نهنگی حل نمایند . هم چنین از عدد 60 تا 70 را در دفتر مشق جدول یکی و ده تایی بکشند و تمرین کنند .

علوم اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: مروری بر فصل سنگها ، و کاردستی سنگ با آوردن فعالیتهای دست سازه های دخترانم در کلاس درس انجام شد .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: از کتاب کلمه کو چولو ، روانخوانی جمله های نشانه ی چهارشکلی ه در کلاس تکرار و تمرین شد . ودر دفتر مشق به صورت دوره ای کلمه های او استثنا را در دفتر نوشتند و خواندن آن پرسش شد .
تکلیف: لطفا دخترانم در منزل ابتدا از روی ص 68 کتاب کلمه کو چولو روانخوانی تمرین کنند وسپس تمرین‌های ص 69مربوط به درس مهتاب از کتاب کلمه کو جولو را با خط خوانا و مرتب بعنوان تکلیف شب پاسخ دهند . دیکته شب از کلمه های ه چسبان و ه تنها امشب کارشود . عزیزان علیرغم، تاکید مکرر بنده در پرتال برای مرتب پاسخ دادن تمرین‌های کتاب کلمه کو چولو ولی با بررسی کتاب ها امروز متوجه شدم. که به جز تعدادی انگشت شمار ، هنوز دخترانم به تلاش بیشتری برای نظم در نوشتن و پاسخ دادن تمرین‌های این کتاب دارند . لطفا ، بر انجام تکالیف دخترانم در منزل نظارت بیشتری بفر مایید . تعدادی از دخترانم هم ناقص جواب داده بودند که تا پایان هفته فرصت دارند تمرین‌های کتاب کلمه کوچولو را کامل کنند و به کلاس درس بیاورند . ضمنا امشب ، دخترانم از عدد 50 تا 70 به ترتیب در دفتر مشق بنویسند . برای فردا دوشنبه هم کتابهای ، زنبوری ، نهنگی ، و دفتر مشق همراه دخترانم باشد .

مهارت زندگی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: درس 12 تدریس شد ، من پیام و تو پیام توضیح داده شد . تمرینهای درس حل شد .
تکلیف: یکی از کارهایی که اگر دوستتان انجام دهد ناراحت می شوید را نقاشی کنید.

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام تدریس تم 18 ، ریاضی با موضوع شمارش دوتا دوتا و 3 تا 3تا با کمک شکل و محور اعداد انجام شد . و حل دو صفحه تمرین از این تم در کتاب ریاضی زنبوری در کلاس انجام شد . هم چنین از عدد 50 تا 60 مانند نمونه‌های قبلی ، در دفتر مشق نوشتن این ده عدد و قرار دادن در جدول یکی و ده تایی و سپس کشیدن شکل در کلاس تمرین شد .
تکلیف: لطفا بچه هایی که امروز غیبت داشتند تمرین ص 121 و ص 122 را در منزل در کتاب زنبوری انجام دهند سپس از عدد 50 تا 60 را در جدول یکی ده تایی قرار دهند و مانند نمونه های قبل در دفتر مشق برای آن شکل بکشند و تمرین کنند .

فارسی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: ارمغان های هفته ی امروز چک شد . آزمون مداد سیاه درس فارسی امروز برگزار شد . پرسش روانخوانی از نشانه ی ه چهارشکلی انجام شد .
تکلیف: لطفا ص92 کتاب درختی را امروز در منزل از نشانه ی چهار شکلی ه بعنوان تکلیف شب دخترانم با خط زیبا و خوانا بنویسند . دیکته ی شب امشب از کتاب کلمه کوچولو فقط کلمه هایی که نشانه ی ه وسط دارند را والدین عزیز به دخترانم دیکته بگویند ولی روانخوانی کلمه ها و جمله های ه کامل تکرار و تمرین شود. برای فردا ، کتابهای ،[ زنبوری و دفتر مشق و کتاب کلمه کو چولو ] دخترانم همراهشان باشد . عزیزان ضمنا ، تا پایان این هفته در این فرصت طلایی که نشانه ای تدریس نمی شود ، لطفا در منزل نشانه های هم شکل و هم صدا و استثنا را به روش دیکته ی تشخیصی با دخترانم کار کنید تا کاملا این نشانه ها هم برایشان جا بیفتد. امروز تعدادی از دخترانم کاردستی با سنگ که هفته ی پیش در پرتال برای فعالیت درس علوم ،فصل سنگها اعلام شده بود ، را به مدرسه آوردند و تحویل دادند . لطفا بقیه ی دخترانم برای فردایک شنبه و پس فردا روز دوشنبه دوشنبه همین هفته فرصت دارند که کاردستی مربوط به فصل سنگها را را درست کنندو به مدرسه بیاورند تا نمره ی فعالیت این درس را دریافت کنند . دخترانم می توانند از سنگهای تزئینی در منزل مثل سنگهای ، ریزگلدانی ،و یا نقاشی بر روی سنگهای بزرگ ، برای درست کردن این کاردستی استفاده کنند . قبلا از همکاریتون سپاس گزارم .

هنر اول

مدرس: فقیه، فرناز
فعالیت: کاردستی ساخت احساسات آموزش داده شد.

بازی‌های پیش‌دبستانی و دبستانی

مدرس: والیزاده، یکتا
فعالیت: کلاس والیبال امروز؛ تمرین، تلاش و کلی انرژی مثبت از سرویس تا اسپک، یک جلسه پرهیجان و پُرنشاط امروز با تمرکز بر تکنیک، هماهنگی تیمی و افزایش آمادگی جسمانی دانش‌آموزان، تمرین مهارت‌های پایه، کار گروهی و ارتقای عملکرد فردی انجام شد.

بازی استراتژیک

مدرس: یوسفی، آوا
فعالیت: نحوه بازی : یک دایره بزرگ با حلقه درست میکنیم و هر دانش آموز داخل یک حلقه مینشیند . 6 لیوان با فاصله دور دایره چیده و مربی توپ را به سمت یک نفر می اندازد و کسی که توپ به سمتش رفت اول توپ را به بغلی داده و سریع بلند میشود و دور حلقه دویده و لیوان ها را جمع میکند در این حال همزمان دانش آموزان توپ را دست به دست میدهند تا توپ برسه به جایی که دانش آموزی که در حال دویدن است . 1.تقویت همکاری تیمی: این بازی نیازمند همکاری و هماهنگی بین دانش‌آموزان است. هر فرد باید با دیگران ارتباط برقرار کرده و به نحو مؤثری در جریان بازی نقش خود را ایفا کند. 2.افزایش سرعت و واکنش: با توجه به اینکه دانش آموزان باید به سرعت واکنش نشان دهند و توپ را به موقع به نفر بعدی منتقل کنند، این بازی باعث تقویت سرعت و دقت در انجام حرکت‌های ورزشی می‌شود. 3.تقویت دقت و تمرکز: بازیکنان باید دقت زیادی در تحویل توپ به نفر بعدی و همچنین در جمع‌آوری لیوان‌ها داشته باشند. این تمرکز به بهبود هماهنگی دست و چشم و تمرکز ذهنی کمک می‌کند. 4.تقویت استقامت بدنی: دویدن مداوم در طول بازی و جمع‌آوری لیوان‌ها باعث بهبود استقامت بدنی و افزایش آمادگی جسمانی دانش‌آموزان می‌شود. 5.توسعه روحیه رقابتی سالم: با قرار دادن دانش‌آموزان در موقعیت‌های رقابتی، این بازی می‌تواند روحیه رقابت سالم و انگیزه برای تلاش بیشتر را تقویت کند. 6.بهبود مهارت‌های اجتماعی: دانش‌آموزان در تعامل با یکدیگر و انجام وظایف مختلف در تیم، مهارت‌های اجتماعی خود را تقویت کرده و یاد می‌گیرند که چگونه در گروه‌های مختلف همکاری کنند.

ریاضی اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: با سلام و احترام امروز تمرینهای مربوط به تم 17 کتاب نهنگی ریاضی از ص 120 تا پایان ص 124 به صورت کامل ، تمرین‌های این تم در کلاس درس حصوری حلرشد .
تکلیف: به دلیل اهمیت درس محور اعداد بعنوان تکلیف شب ، لطفا ، والدین عزیز در منزل و در تعطیلات پایان هفته 3 تا محور جمع و 3تا محورتفریق در دفتر مشق برای دخترانم بکشند و حاصل جمع و تفریق هارا با کمک محور اعداد تمرین کنند . نکته مهم ، اینکه حتما دخترانم کمانها را مرتب بکشند .

نگارش اول

مدرس: جلیلوند، سهیلا
فعالیت: مروری بر نشانه ی چهار شکلی ه ، در کلاس حضوری و برگزاری جشن نشانه ی ه، هم چنین ، امروز در کلاس درس جشن اسم دخترانم و پرسش روانخوانی انجام شد .
تکلیف: لطفا بچه هایی که امروز غیبت داشتند ، تمرین‌های این قسمت را در منزل حل نمایند . بعنوان تکلیف پایان هفته دخترانم ارمغان شماره 18 را حل نمایند. از کتاب گرگی ، تمرین ص 145 و ص 146 از نشانه ی چهارشکلی ه در کتاب حل شود . یک دیکته کامل از کلمه های نشانه ی ه بنویسند و روانخوانی این نشانه را تمرین کنند . ضمنا ، به اطلاع والدینی که قبلا برگه ی جلسات فردی را خدمتشون ارسال کرده بودم می رسانم جلسه های فردی بنده با والدین عزیز در روزهای یک شنبه 12 بهمن ماه و سه شنبه 14 بهمن ماه کنسل می باشد و والدینی که در این روزها برگه ی جلسه خدمتشون ارسال شده بود . فعلا به مدرسه تشریف نیاورند و متعاقبا جلسه برای این عزیزان اعلام خواهد شد . ضمنا اگر هر کدام از والدین در روزهای اعلام شده امکان شرکت دررجلسه را ندارند. مجددا برایشان جلسه برگزار می شود . اما تاریخ آن متعاقبا اعلام می گردد . امروز دوعدد رضایت نامه اردو به دخترانم داده شده برای جشن نیمه شعبان و اردوی پارک ارم به قلعه ی سحر آمیز، که لطفا والدین عزیز ، رصایت نامه ها را از همه جدا نکنند ولی هر دو را امصاو اثر انگشت بزنند و روز شنبه حتما همراه دخترانم باشد . واما برای روز شنبه هفته ی آینده، در صورت حضوری بودن مدرسه ، کتاب [ زنبوری ریاضی ، ارمغان هفته و دفتر مشق ] همراه دخترانم باشد .

شطرنج

مدرس: افضلی هرسیمی، گلاره
فعالیت: حرکت مهره ها ، کیش ، رفع کیش مرور شد
تکلیف: صفحات 51 ، 52 ، 53
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: