فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: هنرمندان

ریاضی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: جمع و تفریق تکنیکی ( انتقالی ) تمرین گردید.

علوم دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب کار علوم صفحات 87 ( سوال3 ) ، 88 انجام شد.

فارسی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر بادقتم تکلیف مربوط به کلمات چند معنایی که در دفتر تکلیف باید انجام گیرد را فراموش نکن.

نگارش دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر خوش خطم کتاب نگارش صفحه 82 را به طور کامل ، مرتب و خوش خط انجام بده.

ورزش دوم

مدرس: داورزنی، حمید
فعالیت: نرمش.آموزش حرکت لانگ.بازی فوتبال.

ریاضی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر باهوشم کاربرگ مربوط به سانتی متر و میلی متر را با دقت انجام داده و فردا به همراه خود بیاور.

علوم دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: مروری بر درس 11 علوم انجام شد و کاربرگ مربوط به غذاهای سالم و مضر به صورت دست ورزی انجام شد .

فارسی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: صبحانه ی پرچمی در کنار پسرانمان برگزار شد. کتاب فارسی خوانداری درس 14 قسمت های درست و نادرست ، گوش کن و بگو انجام شد و واژه سازی قسمت اول ( کلمات چند معنایی ) تدریس شد.
تکلیف: پسر قشنگم کاربرگ مربوط به صداهای نشانه ی و را انجام داده و فردا به همراه خود بیاور. پسر گلم برای روز چهارشنبه یک مثال برای کلمات چندتایی پیدا کن و برایش جمله بساز و در دفتر تکلیف بنویس.

املا دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: املای فوتبالی جهت مرور درس های 4 و 12 در کلاس انجام گردید.

قرآن دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب قرآن صفحات 74 ، 75 و 76 تدریس شد.

مهارت اجتماعی

مدرس: دهقانی، نفیسه
فعالیت: دانش آموزان عزیز امروز اتیکت پارت اول سرویس بهداشتی و قوانین استفاده از آن را به وسیله ی محتوای آموزشی آموختند.

ریاضی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: واحد و قسمتی از یک واجد تدریس شد. کتاب درسی ریاضی صفحات 110 و 111 ( سوال 1) انجام شد.
تکلیف: پسر ریاضیدانم کتاب درسی ریاضی صفحات108 و 112 (سوال 1 و 2 ) را با دقت انجام بده. اولیای گرامی کتاب درسی ریاضی فصل 6 را بررسی کرده و در صورت ناقصی توسط پسرانمان تکمیل گشته و در پایان فصل، صفحه ی 108 مبنی بر تکمیل بودن فصل امضا گردد.

فارسی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: درس 14 ( پرچم ) روخوانی شد و زیر کلمات مهم خط کشیده شد.
تکلیف: پسر قشنگم از کلمات مهم درس 14 هرکدام یک بار خوش خط و مرتب بنویس و خط فاصله ها با مداد قرمز فراموش نشود. برای درس پرچم، فردا پسرهای خوبم با نان، پنیر، گوجه و خیار پرچم ایران درست کنند تا با هم صبحانه پرچمی داشته باشیم.

املا دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسران گلم فردا املای تمرینی از درس 13 خواهیم داشت.

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: پرسش مراحل نماز انجام گردید.
تکلیف: پسران عزیزم مراحل نماز که شامل تشهد و سلام می گردد ، هفته ی آینده به طور کامل پرسش می گردد.

هنر دوم

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: نقاشی با آبرنگ (با موضوع جنگل .دریا یا صحرا به دلخواه) کشیده شد.

مهارت زندگی

مدرس: دهقانی، نفیسه
فعالیت: دانش آموزان عزیز امروز مهارت مدیریت هیجانات ناخوشایند و شناخت دقیق احساسات را به وسیله بازی و بارش فکری آموختند.
تکلیف: برای تمرین و تکرار شناخت احساسات لطفا در منزل بازی پانتومیم برای احساسات مختلف را انجام دهند.

ریاضی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب درسی ریاضی صفحه ی 107 انجام شد. کتاب کار ریاضی صفحه ی 157 ( سوال 9) انجام شد.
تکلیف: پسر عزیزم از جمع انتقالی و تفریق انتقالی هرکدام 3 تمرین در دفتر ریاضی نوشته و حل گردد.

فارسی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: پرسش شعر ای خانه ی ما انجام گردید.

نگارش دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر گلم کتاب نگارش صفحه ی 81 را با دقت انجام بده.

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر عزیزم فردا پرسش نماز انجام می گردد.

هنر دوم

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: این هفته آبرنگ . قلم مو . لیوان و دستمال پارچه ای همراه پسرم باشد.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه درس جلسه گذشته یعنی نحوه اضافه کردن جدول در نرم افزار ورد و سربرگ table design مرور شد و سربرگ دیگر تنظیمات جدول یعنی سربرگ layout آموزش داده شد. همچنین تایپ ده انگشتی از ابتدا مرور و تایپ صحیح حروف ع، ق، ه، ث نیز آموزش داده شد.
تکلیف: تمرین صفحه 73 کتاب را انجام داده و فایل یا عکس آن را داخل پرتال، بخش رایانه، داخل همین تکلیف تا تاریخ 3 اسفند ارسال کنید یا به صورت پرینت شده یا داخل فلش روز 4 اسفند به مربی رایانه تحویل دهید. انجام این تکلیف الزامی می باشد. درس این جلسه در منزل تکرار و تمرین شود، جلسه ی آینده از آن پرسش خواهیم داشت.

بازی استراتژیک

مدرس: جوکار، محدثه
فعالیت: بازی گروهی/ریتمیک با ابزار صندلی،بادی پرکاشن با هدف مهارت غیرجابه جایی ،تقویت سرعت عمل انجام شد. بازی ترکیبی بادی پرکاشن و حلقه های رنگی با هدف مهارت پایداری ،تقویت عضلات درشت انجام شد. بازی گروهی با ابزار کاپ گیم(لیوان رنگی)باهدف تقویت دقت و تمرکز،مهارت پایداری،هماهنگی چشم و دست،ارتباط موثر با دوست،انجام شد.

ریاضی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب کار ریاضی صفحات 155 و 157 ( سوال 7) انجام شد.
تکلیف: پسر گلم کتاب درسی ریاضی صفحه ی 106 سوالات را با دقت خوانده و به طور کامل به آن ها پاسخ بده.

علوم دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب کار علوی صفحات 87 ( سوال 1 و 2 ) انجام شد.

فارسی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
تکلیف: پسر قشنگم فردا جعبه ی کلمات درس 12 به همراه شعر ای خانه ی ما پرسیده می شود.

نگارش دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه ی 80 سوال 3 انجام گردید.
تکلیف: اولیای گرامی که کتاب نگارش فصل 5 را بررسی و امضا نکرده اند ، بررسی گردیده و شنبه حتما ملاحظه می گردد.

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: حبیب نژاد، فاطمه
فعالیت: پسر گلم برای فردا کتاب های هوش و ریاضی ، کتاب درسی علوم ، کتاب کار علوم و کتاب درسی ریاضی را به همراه خود بیاور.

زیبانویسی

مدرس: شایسته، محبوبه
فعالیت: حرف ل و لا تدریس شد نقاشی مربوط به درس کشیده شد کلمه های مربوط به درس تمرین شد
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: