خدمات
آموزش
فرا آموزش
مشاوره
سنجش
کمک آموزش
فوق برنامه
تسهیلات رفاهی
شعب
کودکستان
دبستان
متوسطه
کادر آموزش
آموزگار دبستان
معلم متوسطه اول
دبیر متوسطه دوم
تقویم آموزش
دبستان
متوسطه اول
متوسطه دوم
کتاب
برنامه آزمون
دبستان
متوسطه اول
متوسطه دوم
افتخارات
کنکور
تیزهوشان
علمی و پژوهشی
فرهنگی و هنری
ورزشی
دانشنامه
تیپ شخصیتی
هدایت تحصیلی
رشته دانشگاهی
انواع دانشگاه
انتخاب رشته
خبر
مقاله
فعالیت و تکلیف
1
...
13
14
15
...
32
شعبه:
متوسطه دوم دخترانه خیابان دماوند تهران
کلاس:
نرگس
1400/10/21
برنامه هفته ملی علوم
رده:
پرورشی
توضیح:
هفته ملی علوم در هفته پایانی دی ماه و قبل از آغاز سال تحصیلی جدید ویژه مدارس علوی برگزار می شود.
تیزر هفته ملی علوم مدارس علوی
رده:
پرورشی
توضیح:
هفته ملی علوم در هفته پایانی دی ماه و قبل از آغاز سال تحصیلی جدید ویژه مدارس علوی برگزار می شود.
1400/10/20
20 دی- روز بزرگداشت امیرکبیر
رده:
پرورشی
توضیح:
میرزا محمد تقیخان فراهانی مشهور به امیرکبیر (متولد 20 دی 1185 خورشیدی در هزاوه اراک و درگذشته 20 دی 1230 خورشیدی در کاشان بود. پدرش «کربلایی قربان» در خانه «میرزاعیسی قائممقام اول» به آشپزی اشتغال داشت. میرزاتقیخان پس از پدرش در دستگاه قائممقام ثانی سمت پدر را حفظ کرد. میرزا تقیخان در ابتدای جوانی منشی و محرم اسرار «میرزا عیسی» ملقب به میرزا بزرگ پدر قائممقام ثانی بود و بعد از فوت وی در خدمت پسرش درآمد و به شغل کتابت مشغول شد و سپس لقب «مستوفی نظام» ملقب شد. در اوایل سلطنت ناصرالدین شاه قاجار به مقام صدر اعظمی و به دامادی خاندان سلطنت رسید. او با عزت الدوله خواهر ناصرالدین شاه ازدواج کرد. امیرکبیر همسر عزتالدوله، خواهر ناصرالدینشاه قاجار بود و سبب ازدواج دخترش تاجالملوک با مظفرالدینشاه قاجار، پنجمین پادشاه از دودمان قاجار، پدربزرگ ششمین پادشاه قاجار، محمدعلیشاه، نیز بهشمار میرود. / ویژگیهای بارز شخصیتی امیر کبیر عبارت بود از: میرزا تقی خان امیرکبیر، آشپززاده و خدمت کار قائم مقام فراهانی گرچه به ظاهر از مردم محروم و فرودست ایران بود، ولی این امتیاز را داشت که در جمع یکی از بهترین و اصیلترین خاندان آن روز ایران تربیت شود. هم خواستههای توده مردم را میدانست و هم با افکار بزرگان مملکت آشنا بود. رنج و زحمت مردم را تجربه کرده و رفاه سردمداران را به چشم خود دیده بود. او با لیاقتی که از خود نشان داد، در کنار فرزندان قائم مقام آموزش دید. ازاین رو، هرگز به مردمش خیانت نکرد و مصلحت آنان را بر همه چیز مقدم داشت. او افزون بر ویژگیهای دینی، مدیری کاردان، سیاست مدار، میهن پرست و مردم دوست و مردی از جنس مردم، با اندیشهای در خدمت مردم بود.
سالروز بزرگداشت امیرکبیر
رده:
پرورشی
توضیح:
امیرکبیر و توجه توأمان به صنعت غرب و تولید ملی/ در عصری که نهضت صنعتی در اروپا به اوج خود نزدیک میشد، کشورهایی مانند ایران با آن پیشینه غنی، اما دچار عقب ماندگی شده بودند امیرکبیر دریافت از صنعت نباید غافل شد بنابراین سیاست کلی خود را بر پایه توسعه صنعت و پیشرفت کشاورزی استوار کرد. سعی او افزایش تولید ایرانی و کاهش واردات بود. امیر، کارخانههای شکر، پارچه بافی، کاغذسازی، فلزکاری، بلور، چینی سازی و را در شهرهای ایران راه اندازی کرد. او دستور داد دستگاههای جدید را به ایران آورند و از مهندسان و صنعت کاران اروپایی بخواهند تا صنایع گوناگون را در ایران آموزش دهند. معادن، شناسایی شد و استخراج فلزات، آغاز گشت. امیر در ترویج و تشویق صنعت گران آن قدر اصرار داشت که عهد بسته بود به هر فردی که هنر بدیع و صنعت تازهای بیاورد، پاداش خوبی خواهد داد. توجه امیرکبیر به رونق کشاورزی برای استقلال کشور امیرکبیر اعتقاد داشت که یک کشور مستقل، باید همه چیز را در داخل سرزمین خود تأمین کند. او برای رونق کشاورزی، گامهای زیادی برداشت. آنچه او انجام داد، شروع حرکتی بود که در آینده باید سامان مییافت. برخی از مهمترین اقدامات وی برای بهبود وضعیت کشاورزی عبارتند از: ایجاد امنیت برای کشاورزان، تشویق آنان به صنعتی کردن مسیر تولید، کم کردن مالیات، ساخت سد ناصری بر رودخانه کرخه و دو سد دیگر در گرگان و قم. تلاش امیرکبیر برای سلامتی مردم ایران تا ابتدای دوران سلطنت ناصری به سلامت و بهداشت مردم توجه چندانی نمیشد و فقر و بیماریها در حال گسترش بود؛ امیرکبیر که خود از میان مردم برخاسته بود و با رنجشان آشنایی دیرین داشت، ابتکار زیادی برای بالا بردن سطح بهداشت عمومی به خرج داد. وی آبله کوبی را در ایران عمومی ساخت و به دستور او کتابهای لازم در این زمینه به فارسی ترجمه و چاپ شد. آبله کوبان را با حقوق کافی، استخدام کرد و به شهرهای گوناگون فرستاد. مبارزه با بیماری وبا، ساخت نخستین مریض خانههای دولتی، تعلیم پزشکان، نظافت شهر و گردآوری بیماران از سطح شهرها، از اقدامات دیگر امیر در این راستا هستند.
1400/10/18
آشنایی با مشاغل11- روانشناسی
رده:
پرورشی
توضیح:
اگر شما عاشق دانستن چگونگی و دلایل رفتار دیگران بوده و دوست دارید به آنها در برخورد با چالش های شان کمک کنید، شغل روانشناسی مناسب شماست. روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهنِ موجود زنده بخصوص انسان بر اساس روش علمی است. از آنجا که امروزه فکر و اندیشه انسان ها پایه هر عمل و فعالیتی می باشد، شناخت و درمان مسایل و مشکلات مربوط به آن نیز بسیار مهم و ضروری است. وظیفه اصلی این کار بر عهده روانشناسان می باشد. روانشناس کسی است که رفتار، شخصیت، روابط بین فردی، یادگیری و انگیزش را در انسان به شکل حرفه ای مورد بررسی قرار می دهد. روانشناس از یک طرف رابطه بین عملکرد مغز و رفتار را بررسی می کند و از سوی دیگر ارتباط بین محیط و رفتار. روانشناس رفتار، انگیزه ها، افکار و احساسات افراد را بررسی کرده و به آنها در کنترل و غلبه بر مشکلات شان کمک می کند. روانشناسی نیازمند صداقت و گشاده رویی است. همچنین داشتن مهارت های ارتباطی و شنونده خوب بودن برای این کار لازم است. روانشناس باید در کنار داشتن دانش، توان درک درست و بدور از هر گونه قضاوتی را داشته باشد. فرد مراجعه کننده باید بتواند به راحتی و بدور از هرگونه استرس و نگرانی به روانشناس اعتماد کرده و مشکلات خود را با او در میان بگذارد. در واقع روانشناس یک انسان شناس و جامعه شناس خوب نیز هست. ا محل کار و ساعت کاری روانشناس بسته به نوع تخصص و نوع کار او متفاوت است. روانشناسی که در سازمان و شرکت ها مانند آموزش و پرورش، بهزیستی و... استخدام می شود، مطابق با ساعات کاری استاندارد فعالیت می کند. اما ساعات کار برای روانشناسی که به صورت مستقل و شخصی کار می کند، متفاوت و متغیر است.
1400/10/15
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت
رده:
پرورشی
توضیح:
دارد دل و دین میبرد از شهر شمیمی/ افتاده نخ چادر او دست نسیمی/ در خانه زهرا همه معراج نشین اند/ آنجا که به جز چادر او نیست گلیمی/ فرارسیدن شهادت حضرت فاطمه (س) تسلیت باد
سالروز شهادت بهترین بانوی دوعالم تسلیت باد
رده:
پرورشی
توضیح:
حدیث کساء به روایت از حضرت زهرا (علیهاالسلام) منقول است که در مجالس و محافل به قصد تبرک و توسل برای قضای حاجات و رفع مشکلات و شفای بیماران و دفع ناملایمات خوانده میشود و آثار شگفتی از آن به تجربه رسیده است، خلاصه آن متن بدین ترتیب است که: رسول اکرم به دیدار دخترش فاطمه (سلاماللهعلیهم) آمد، بالاپوشی خواست و به روی خود افکند، امام حسن و امام حسین و امیرمؤمنان (علیهمالسلام) یکی پس از دیگری از در وارد شده، عطر مخصوص رسول خدای را استشمام نموده، به سویش دویده، رخصت طلبیده، در زیر آن بالاپوش قرار گرفتند، آنگاه حضرت فاطمه نیز به آن جمع پیوست، و پیامبر برای آنان دعا کرد، پیک وحی فرود آمد، و آیه تطهیر را آورد، و از سوی خداوند تأکید نمود که خداوند جهان و هر چه در آن است را به طفیل وجود این خمسه طیبه آفریده است. ***** شاید همین تصریحی که در حدیث کسا درباره برطرف شدن مشکلات است موجب شده بود که حضرت آیتالله بهجت قدسسره برای رفع گرفتاریها و شفای بیماران، به قرائت این حدیث توصیه کند و به قرائت جمعی آن، توجه خاصی داشته باشد. حضرت آیتالله بهجت قدسسره میفرمود: کسی که حدیث کسا را از روی دقت ببیند [متوجه میشود که] خود حضرت [زهرا] خبر میدهد جبرئیل آمد پهلوی ما. نمیگوید پدر من گفت که جبرئیل آمد. خودش به الهام الهی فهمیده بود چنین سؤال کرد، چنین تقاضا کرد از خدا؛ هیچ نمیگوید که پدر من گفت که جبرئیل تقاضا کرد از خدا، خدا اجازه داد که پایین بیاید آیتالله بهجت رحمهالله میفرمود: چند معجزه در حدیث کساست، به امام حسن علیهالسلام میفرماید: صاحب حوض هستی. آیا تا به حال گفته بود تو صاحب حوض من هستی؟! به امام حسین علیهالسلام میگوید: تو شافع امت من هستی. ***** یکی از نکات قابل تأملی که در حدیث کسا نمایان است، عبارات سرشار از محبت و احترامی است که وجود مقدس زهرای اطهر(س) در مواجهه با همسر و فرزندانش بهکار میبرد. این عبارات بازگوکننده عظمت مقام این خانواده و ادب، معرفت و محبت شگرف فاطمه زهرا سلاماللهعلیها نسبت ایشان است؛ آنجا که به فرزندانش میفرماید: «السلام علیک یا ولدی و یا قره عینی و ثمره فؤادی» و نیز آنجا که همسر بزرگوار خود را اینگونه خطاب میکند: «و علیک السلام یا اباالحسن و یا امیرالمؤمنین».
برگزاری مراسم بزرگداشت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در مدرسه
رده:
پرورشی
توضیح:
مراسم بزرگداشت و عزاداری سالروز سیده ی دو عالم بهترین بانوی جهان و الگوی تمام زنان عالم روز چهارشنبه با ذکر مداحی و روضه خوانی در دبیرستان دخترانه علوی برگزار شد.
آشنایی بامشاغل10- دندان پزشکی
رده:
پرورشی
توضیح:
دندانپزشکی شاخه ای از علم پزشکی است که به سلامت دهان و دندان می پردازد. دندانپزشک، پزشکی است که در زمینه پیشگیری، بررسی علائم و درمان بیماری های دهان و دندان تخصص دارد. او به درمان بیماری های دهان و دندان ، جلوگیری از پیشرفت این نوع بیماریها و بالابردن میزان بهداشت دهان و دندان می پردازد. البته در سال های اخیر مباحث جدیدی مانند زیبایی دندان وارد حوزه کاری دندانپزشکان شده است. گاهی دندانپزشک بسته به سطح کاری، یک یا چند دستیار دارد. دندانپزشک باید تمرکز بالا برای مدت طولانی، هماهنگی خوب بین دستها و چشم ها و مهارت های ارتباطی خوبی داشته باشد. او باید دارای صبر و حوصله زیاد و قدرت بدنی مناسب باشد، گاهی لازم است چند ساعت مداوم روی یک بیمار کار کند. دندانپزشک باید بتواند به بیماران خود ،به خصوص آنهایی که از دندانپزشکی ترس دارند و همچنین کودکان، آرامش داده و اعتماد و اطمینان آنها را برانگیزد. کنترل درد یکی از مسایل مهم است که دندانپزشک باید بتواند با کمک روش های موجود و مهارت خود درد بیمار را کاهش دهد. در صورت لزوم قبل از شروع کار با صبر و لحنی دوستانه، اطلاعات لازم را به بیماران بدهد. ساعات کاری دندانپزشک بسته به محل کارش متفاوت است. اگر در جایی استخدام شود، باید به صورت تمام وقت و گاهی شیفتی در شبها یا تعطیلات کارکند. ولی اگر مطب شخصی داشته و به طور مستقل کار کند، تعیین ساعات کاری برعهده خودش است
1400/10/12
علوی لایف13- مسئولیت پذیری
رده:
پرورشی
توضیح:
نوع انتظاری که از هر فرزند می رود، و نوع رفتار ما در صورتی که آن کار را انجام نداد، مسئولیت پذیری کودکان و نوجوانان را تعیین میکند. پدر و مادرهای سخت گیر، کمال گرا ، و وسواس، حوصله و اعتماد کافی برای مسئولیت دادن به بچه ها را ندارند. از سویی والدینی هم هستند که به این مهم، توجه کافی ندارند...
پستر علوی لایف13 مسئولیت پذیری
رده:
پرورشی
توضیح:
نوع انتظاری که از هر فرزند می رود، و نوع رفتار ما در صورتی که آن کار را انجام نداد، مسئولیت پذیری کودکان و نوجوانان را تعیین میکند. پدر و مادرهای سخت گیر، کمال گرا ، و وسواس، حوصله و اعتماد کافی برای مسئولیت دادن به بچه ها را ندارند.
سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی تسلیت
رده:
پرورشی
توضیح:
شهید سلیمانی، هم قهرمان ملت ایران و هم قهرمان امت اسلامی شد.» 1399/09/26 «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را با چشم یک مکتب ، یک راه، یک مدرسهی درسآموز، نگاه کنیم.» 1398/10/27 حضرت آیت الله خامنه ای
سردار دلها
رده:
پرورشی
توضیح:
هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست/ شعر سید محمد مهدی شفیعی برای شهید حاج قاسم سلیمانی/ کوه باشی سیل یا باران... چه فرقی میکند/ سرو باشی باد یا توفان.... چه فرقی میکند/ مرزها سهم زمینند و تو سهم آسمان/ آسمان شام یا ایران چه فرقی میکند/ مرز ما عشق است هر جا اوست آنجا خاک ماست/ سامرا، غزه، حلب، تهران چه فرقی میکند/ قفل باید بشکند باید قفس را بشکنیم/ حصر الزهرا و آبادان چه فرقی میکند/ هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست/ بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی میکند/ شعله در شعله تن ققنوس می سوزد ولی/ لحظه ی آغاز با پایان چه فرقی می کند/
بایگانی
تیر 00
مرداد 00
شهریور 00
مهر 00
آبان 00
آذر 00
دی 00
بهمن 00
اسفند 00
فروردین 01
اردیبهشت 01
خرداد 01
1
...
13
14
15
...
32
×
×
b
x
px
#
/
b
x
px
b
#
/
b
افزودن
b
سال
/
ماه
/
روز
ساعت
:
دقیقه