فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه دوم دخترانه خیابان دماوند تهران
کلاس: نرگس

عربی اختصاصی دهم

مدرس: قدیمی، بهاره
فعالیت: 1- تدریس ، معرفی و ترجمه ی 4 باب دوم از بابهای ثلاثی مزید گفته شد 2- تمرینهای درس 4 ، تا آخر تمرین 2 کامل حل شد 3- نمونه سوال آزمون سراسری تستی عربی سال گذشته علوی تحلیل شد
تکلیف: 1- تحلیل تستهای زوج از درس اول و دوم از کتاب همراه عربی علوی 2- حفظ کردن 8 باب ثلاثی مزید و اطلاعات جدول ثلاثی مزید به طور کامل ( شامل خود وزن فعلهای باب / حروف زائد و کاربرد آنها + ترجمه ی ثلاثی های مزید از جزوه )
معرفی مشاغل6- حقوق

معرفی مشاغل6- حقوق

رده: پرورشی
توضیح: رشته حقوق یکی از محبوب ترین رشته های داوطلبان گروه علوم انسانی است. دامنه گرایش های رشته حقوق گسترده و در کلیه روابط زندگی امروز قابل ملاحظه است. این روابط میتواند مربوط به روابط دولت و مردم باشد که به حقوق عمومی معروف است و یا روابط خصوصی مردم را در برمی گیرد که حقوق خصوصی نامیده می شود. حقوق عمومی شامل حقوق قوای سهگانه کشور، حاکمیت و آنچه که مربوط به اداره کشور است، می شود و حقوق خصوصی به روابط بین خود مردم می پردازد که مهمترین آنها روابط تجاری است که عامل ایجاد رشته حقوق تجارت شده است و یا مسائل مربوط به حقوق مدنی است که از آن جمله می توان به اموال، مالکیت، قراردادها، مسئولیت هایی که اشخاص در خطاهایی که مرتکب می شوند برایشان به وجود می آید مثل مسئولیت ناشی از حوادث، قواعد مربوط به ارث، وصیت، ولادت، اقامتگاه اشخاص و دهها مورد دیگر اشاره کرد. همچنین شاخه ای از حقوق به روابط بین المللی می پردازد که خود به دو بخش حقوق روابط بین الملل عمومی و خصوصی تقسیم می شود که حقوق روابط بین الملل عمومی به روابط بین دولت ها و سازمان های بین المللی می پردازد.

فارسی دهم

مدرس: وحدانی نژاد، مرضیه
تکلیف: کارگاه متن پژوهی درس 6 به طور کامل حل شود

نگارش دهم

مدرس: وحدانی نژاد، مرضیه
تکلیف: تمرین ص 39 کتاب نگارش حل شود

زبان انگلیسی دهم

مدرس: چهلتن، یاسمن
فعالیت: اتمام درس 1
تکلیف: کتاب کار خود کتاب مدرسه صفحه 9/10/11/12/13 جز تمارین بیهوده

علوم و فنون ادبی دهم

مدرس: وحدانی نژاد، مرضیه
فعالیت: تدریس درس پنجم تا پایان انواع هجاها
تکلیف: کاربرگ ارسالی را حل کنید

ریاضی دهم انسانی

مدرس: عابدی، سمانه
سالروز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها

سالروز وفات حضرت معصومه سلام الله علیها

رده: پرورشی
توضیح: زمانی که حضرت معصومه علیها السلام درساوه بیمار شد(38) و ادامه راه را برای خود غیر ممکن دید، از اطرافیان خود سؤال نمود. بین ما و قم چقدر فاصله است؟ اطرافیان پاسخ دادند: کمتر از 20 فرسخ. آن حضرت فرمود: مرا به قم برسانید(39)؛ زیرا من از پدرم شنیدم که فرمود: «شهر قم مرکز شیعیان ما می باشد»(40). موسی بن خزرج، بزرگ خاندان اشعری، زمانی که از کاروان حضرت معصومه علیها السلام مطلع شد، شتابان همراه عده ای از محبان اهل بیت علیه السلام به استقبال کاروان شتافت و زمام شتر آن حضرت را گرفت و به سمت قم حرکت داد و به منزل خود آورد و حضرت را در منزل خود جای داد(42). با ورود حضرت معصومه علیها السلام به قم، مردم قم میزبان مسافری شدند که پس از پیمودن 54 منزل(43) در مدت 2 ماه(44)، اکنون خسته و رنجور شهر آنها را برای استراحت برگزیده بود. حضرت معصومه علیها السلام عاشقی دل شکسته و مسافر کوی دوستی بود که اکنون تن بیمارش، مانع از حرکت او به سوی مقصدش شده بود. آن حضرت 17(45) یا 19(46) روز ساکن منزل موسی بن خزرج بود و در این مدت مشغول عبادت و رازو نیاز با پروردگار خود شد(47). وفات در فراق یار سرانجام تقدیر بر آن شد که این عاشق در فراق بماند و به وصال محبوب خود نرسد و بی آنکه محبوب خود را ببیند، جان را به جان آفرین تسلیم کند. حضرت معصومه علیها السلام در حالی جان داد که به شوق دیدار برادر و امام زمان خود و به عشق ولایت، سختی راه را به جان خریده و با پیمودن مسافتی طولانی از بیابانهای گرم و سوزان سرزمین حجاز گذشته بود و سعی داشت خود را به امام و مقتدایش برساند و با این هجرت خود پیام غربت برادر را در فضای بین سرزمین حجاز تا سرزمین ایران طنین انداز کند واین خبر را در تاریخ به ثبت برساند که: «حضرت معصومه علیها السلام جهت دیدار امام زمان خود عزم سفر نموده است» تا شاید شیعیان را بیاموزد که اگر امام را از مدینه به سرزمین غربت کشاندند، شما اجازه ندهید که او در غربت بماند؛ گرد او آیید تامظلومانه به زهر جفا او را به شهادت نرسانند. حضرت معصومه علیها السلام، در واقع شهید راه ولایت است؛ زیرا «من مات علی حب آل محمدصلی الله علیه وآله وسلم مات شهیداً»(48).
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: