فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه‌ی اول پسرانه‌ی تهران شرق 2
کلاس: Intro 3B

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: قاسمی، ساسان
فعالیت: با سلام، امروز ادامه صفحه 59 از کتاب prepare و بخش هایی از صفحه 60 از طریق فایل پاورپوینت آماده شده تدریس شد. ابتدا درس جلسه قبل به صورت مختصر مرور شد. سپس گرامر ضمایر صفات اشاره با استفاده از تصاویر و شکل های گوناگون همراه با مثال تدریس شد و تمرین و تکرار انجام شد. تمرینات این بخش به صورت فردی و گروهی توسط دانش آموزان انجام شد. سپس متن صفحه 60 درباره لباس هایی که با مواد عجیب ساخته شده اند به طور کامل کار شد. دانش آموزان متن را تک به تک خواندند و به سؤالات مفهومی مربوطه به متن پاسخ دادند.
تکلیف: لطفاً مطالعه تدریس شده در جلسه امروز را با دقت مرور کنید. این مباحث در جلسه آینده مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. برای ضمایر hers, his, mine, ours, theirs, yours هر کدام دو جلمه به عنوانِ مثال بنویسید. مثال: these flowers are mine. لطفاً با نظر بر اینکه کتاب کارهای خود را هنوز تحویل نگرفته اید لطفاً تمرین های صفحه 41 کتاب کار را از پی دی اف کتاب پاسخ دهید و پاسخ را در دفتر زبان خود بنویسید و هر موقع کتاب های خود را دریافت کردید، در کتاب کار وارد کنید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: قاسمی، ساسان
فعالیت: با سلام، امروز ادامه صفحه 58 از کتاب prepare و بخش هایی از صفحه 59 تدریس شد. ابتدا درس جلسه قبل به صورت مختصر مرور شد سپس متن این درس درباره بهترین خرید چند شخص به طور کامل کار شد. سپس دانش آموزان تمارین این بخش را به صورت فردی و گروهی پاسخ دادند تا در ذهن آن ها تثبیت شود.
تکلیف: لطفاً مطالعه تدریس شده در جلسه امروز را با دقت مرور کنید. این مباحث در جلسه آینده مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: قاسمی، ساسان
فعالیت: با سلام، در جلسه مجازی امروز بخش هایی از درس 9 صفحه 58 از کتاب prepare از طریق فایل پاورپوینت آماده شده تدریس شد. ابتدا کلمات این درس درمورد لباس ها با هدف یادگیری انواع لباس هایی که میپوشیدم و نحوه تلفظ آن‌ها و به کارگیری آن‌ها در زندگی روزمره تدریس شد دانش‌آموزان مکرراً تکرار داشتند. سپس دانش آموزان تمارین این بخش را به صورت فردی و گروهی پاسخ دادند تا در ذهن آن ها تثبیت شود.
تکلیف: لطفا مطالب تدریس شده مطالعه نمایید و از کلمات جدید یک بنویسید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: قاسمی، ساسان
فعالیت: امروز، دانش‌آموزانی که پروژه Eureka خود را آماده کرده بودند، در کلاس به ارائه آن پرداختند و نمراتشان ثبت شد. سایر دانش‌آموزان تنها تا فردا، پیش از نهایی شدن ثبت نمرات، فرصت دارند پروژه خود را تحویل داده و ارائه کنند. این ارائه شامل دو نمره از نمرات کلاسی است و تمامی دانش‌آموزان موظف به انجام آن هستند. در ادامه، مروری بر مطالب انجام شد و نمونه‌سؤالات مشابه امتحانی از کتاب آموزش و پرورش (Prospect) مورد بررسی قرار گرفت. دانش‌آموزان به‌صورت فردی به سؤالات پاسخ دادند و نکات لازم نیز در کلاس مطرح شد.
تکلیف: لطفاً برای آزمون کتاب آموزش و پرورش که در تاریخ سوم دی‌ماه برگزار خواهد شد، به‌طور کامل آمادگی داشته باشید. مطالعه‌ی دقیق مطالب و حل نمونه‌سؤالات، به درک بهتر مفاهیم و موفقیت در آزمون کمک شایانی خواهد کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که آخرین مهلت برای تکمیل کتاب‌های کار، فردا است. فردت تمامی کتاب‌های کار جمع‌آوری می‌شوند و پس از بررسی دقیق، نمره‌ی نهایی آن‌ها در ارزیابی نمره‌ی ترم لحاظ خواهد شد. بسیار مهم - پروژه‌ی گروهی ( آخرین مهلت: فردا) هر گروه دو نفره (اسامی گروه‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد) موظف است یک پوستر کامل، زیبا و دارای جزئیات تهیه نماید. این پوستر باید شامل موارد زیر باشد: نقشه‌ی کره‌ی زمین با نمایش دقیق موقعیت تمامی اقیانوس‌ها مشخص‌کردن موقعیت جغرافیایی هر اقیانوس معرفی گونه‌های جانوری ساکن در هر اقیانوس پوستر نهایی باید در روز یکشنبه‌ی هفته‌ی آینده ارائه شود. نکات مهم درباره‌ی پروژه‌ی گروهی تمامی اعضای گروه باید در تهیه و ارائه‌ی محتوا مشارکت فعال داشته باشند. ارائه‌ها فردا برگزار خواهد شد. نمره‌ی این بخش بر اساس کیفیت علمی محتوا، طراحی خلاقانه‌ی پوستر و نحوه‌ی ارائه محاسبه می‌شود. دانش‌آموزانی که در تهیه یا ارائه‌ی پروژه مشارکت نداشته باشند، نمره‌ای دریافت نخواهند کرد. توجه داشته باشید که 2 نمره از مجموع 20 نمره‌ی نهایی به این پروژه اختصاص دارد. عدم انجام آن منجر به کسر این نمره خواهد شد.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: قاسمی، ساسان
فعالیت: امروز، آزمون Eureka مربوط به دروس علوم به زبان انگلیسی برگزار گردید
تکلیف: لطفاً برای آزمون کتاب آموزش و پرورش که در تاریخ سوم دی‌ماه برگزار خواهد شد، به‌طور کامل آمادگی داشته باشید. مطالعه‌ی دقیق مطالب و حل نمونه‌سؤالات، به درک بهتر مفاهیم و موفقیت در آزمون کمک شایانی خواهد کرد. همچنین به خاطر داشته باشید که آخرین مهلت برای تکمیل کتاب‌های کار، روز دوشنبه است. در این روز، تمامی کتاب‌های کار جمع‌آوری می‌شوند و پس از بررسی دقیق، نمره‌ی نهایی آن‌ها در ارزیابی نمره‌ی ترم لحاظ خواهد شد. بسیار مهم - پروژه‌ی گروهی (مهلت: یکشنبه‌ی هفته‌ی آینده) هر گروه دو نفره (اسامی گروه‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد) موظف است یک پوستر کامل، زیبا و دارای جزئیات تهیه نماید. این پوستر باید شامل موارد زیر باشد نقشه‌ی کره‌ی زمین با نمایش دقیق موقعیت تمامی اقیانوس‌ها مشخص‌کردن موقعیت جغرافیایی هر اقیانوس معرفی گونه‌های جانوری ساکن در هر اقیانوس پوستر نهایی باید در روز یکشنبه‌ی هفته‌ی آینده ارائه شود. نکات مهم درباره‌ی پروژه‌ی گروهی تمامی اعضای گروه باید در تهیه و ارائه‌ی محتوا مشارکت فعال داشته باشند. ارائه‌ها در روز تعیین‌شده (یکشنبه‌ی هفته‌ی آینده) برگزار خواهد شد. نمره‌ی این بخش بر اساس کیفیت علمی محتوا، طراحی خلاقانه‌ی پوستر و نحوه‌ی ارائه محاسبه می‌شود. دانش‌آموزانی که در تهیه یا ارائه‌ی پروژه مشارکت نداشته باشند، نمره‌ای دریافت نخواهند کرد. توجه داشته باشید که 2 نمره از مجموع 20 نمره‌ی نهایی به این پروژه اختصاص دارد. عدم انجام آن منجر به کسر این نمره خواهد شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: