فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: اندیشمندان

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خداوند جان و خرد سلام و عرض ارادت : عملکرد امروز در این درس :فعالیت کلاسی ص 40و ص 41 سوال 1 از( کتاب درسی ) و کتاب کار ریاضی برای تکمیل فعالیت ها و تثبیت یادگیری و یاد دهی و همچنین رفع اشکال درسی ، با مشارکت دانش آموزان سوال به سوال انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : برای فردا قسمت تمرین ص 41 از کتاب درسی را انجام دهید . و همچنین کاربرگ داده شده را که تلفیق ریاضی و فارسی درس ( رهایی از قفس ) می باشد . را با دقت و تمرکز انجام دهید . سپاس گزارم

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد مان در این درس : ارزیابی فصل 3 و تا حدودی درس 4 برای افزایش و تقویت یاد دهی و بهبود نوشتاری به این صورت که (پرسش و پاسخ توسط خود دانش آموز ) برگزار شد . توضیح و گفتمان درس 4 انجام شد . جهت اطلاع عرض کنم که : در ادامه درس 4 ( ساخت مدار الکتریکی ) در جلسه آینده علوم داریم که بعد از انجام دادن و برگزاری کلاس در آزمایشگاه ، کار عملی برای افزایش یادگیری و تثبیت آن ساخت مدار الکتریکی در منزل هم خواهیم داشت .که در روزهای آینده اعلام خواهد شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : کاربرگ هدفمند علوم که مربوط به درس 4 ( الکترسیته ) می باشد . را با دقت و تمرکز انجام دهید و فردا بیاورید . متشکرم

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد امروزمان در این درس : روانخوانی درس ( رهایی از قفس ) و چسباندن کلمات هم معنی و مخالف و هم خانواده درس در کتاب درسی انجام شد و درست و نادرست و درک مطلب ص 46 ،47 با همکاری بچه ها صورت گرفت . قرار براین شد با استناد به پایین ص 47 ( نمایش) برگزاری نمایش با موضوع که کتاب درسی عنوان کرده بچه ها دو گروه شوند و این دو نمایش را برای هفته دیگر با همدیگر آماده کرده و اجرا نمایند .هدف : نمایشنامه و بند نویسی ، و ایفای نقش ، و ایجاد روابط دوستانه و مسئولیت پذیری هر دانش آموز . به امید موفقیت
تکلیف: موضوع انشا هفته آینده : ( اگر من معلم بودم .) لطفا برای دوشنبه هفته دیگر که انشا داریم آماده نمایید . سپاس فراوان

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد ما در این درس : ادامه تدریس درس 5 ( زندگی در شهر و روستا ) اهداف این درس : مقایسه ی زندگی شهری و روستایی و عشایری و بیان مشکلات زندگی شهری و شناخت استان ها و مراکز آن ها می باشد فعالیت ها از ص 27 تا 29 و همچنین تکمیل کتاب کار اجتماعی درس 5 زندگی در شهر و روستا انجام شد .
تکلیف: پسرای پر تلاشم : برای جلسه بعد اجتماعی درس 4 و 5 پرسش می شود . برای یادگیری بیشتر و تسلط بهتر کتاب کار اجتماعی بعد از تصحیح کردن ، فردا داده می شود که به منزل ببرید .

هنر چهارم

مدرس: خوشدامن، مهتاب
فعالیت: باسلام... آموزش فیگور انسانی ..... سپس تمرین چند فیگور در حالت های مختلف ....

مهارت زندگی

مدرس: کاظمی، نیره
فعالیت: در این جلسه در رابطه با تصویرسازی ذهنی در زمان استرس و مدیریت استرس صحبت شد ( درس هفتم ).

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خداوند جان و خرد : عرض سلام و درود : عملکرد امروز در این درس : تدریس مبحث ضرب کسرها با قصه و یادآوری ضرب پایه سوم با مشارکت و همکاری دانش آموزان ایجاد انگیزه صورت گرفت و فعالیت کار در کلاس کتاب درسی ص 38و 39 و ص 40 تا سر سوال 5 انجام شد . و همچنین تمرین و تکرار برای یاددهی و تثبیت یادگیری و حل سوالات ارمغان و آزمون مداد_ قرمز انجام شد .
تکلیف: پسرای توانمندم : برای درس علوم ( چون در انجام ارمغان این هفته قسمت علوم تا حدودی مشکل داشتید و همچنین برای تفهیم بیشتر فردا از درس سوم ( انرژی و درس چهارم الکتریسته تا جایی که خواندیم . پرسش و پاسخ به صورت کتبی خواهیم داشت . برای مطالعه بیشتر کتاب کار علوم را که به همراه بردید فردا با خود بیاورید . درضمن انشا خود را کامل کنید روخوانی خواهد شد . فارسی : از دو ص اول درس رهایی از قفس چند خط املا بنویسید . سپاسگزارم

ورزش چهارم

مدرس: باقرپور، محمدمبین
فعالیت: گرم کردن پویا توضیح روش صحیح و اصلاح راه رفتن بازی فوتبال

بازی استراتژیک

مدرس: مهدی هداوند، مینا
فعالیت: به عنوان طرح تشویقی به دلیل همکاری در جلسات قبل فوتبال بازی کردند

مهارت اجتماعی

مدرس: کاظمی، نیره
فعالیت: در این جلسه اتیکت میزغذاخوری 3 و آموزش استفاده صحیح از چپستیک آموزش داده شد.

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام ایزد منان : با سلام و عرض احترام عملکرد امروز در این تایم : آزمون مداد _ قرمز درس ریاضی برگزار شد . سپس کتاب درسی ص 37 مبحث جمع و تفریق کسرها و تساوی کسرها تمرینات انجام شد . زنگ سواد مالی را برای تمرین و تکرار بیشتر با کتاب کار ریاضی تغییر دادیم . و در راستای مبحث امروز برای تثبیت یادگیری و یاددهی تمرین و رفع اشکال انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : کاربرگ جمع و تفریق کسرها داده شده را لطفا با دقت و تمرکز انجام دهید و فردا به همراه بیاورید . سپاس

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد امروز : ادامه تدریس درس چهارم ( انرژی الکتریکی ) به روش گفتمان و پرسش و پاسخ فعالیت کتاب درسی انجام شد . و برای ایجاد انگیزه فیلم مربوطه پخش شد و ادامه درس در آزمایشگاه با موضوع مدارها سپری شد .

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد امروز : تدریس درس 5 ( رهایی از قفس ) هدف : تقویت تفکر در حل مشکلات ، آشنایی با تفکر خلاق و کاربرد در زندگی ، تقویت مهارت زبان آموزی به روش قصه گویی و تعاملی داستان درس توسط بچه ها تعریف شد و نتیجه گیری و هر آنچه از قصه درک کردند هر دانش آموز بیان نموده و جمع بندی مطالب داستان در روند زندگی گفتمان شد
تکلیف: پسرای توانمندم : تکلیف فارسی : کلماتی که حروف ( ش ، ط ، ل ) رادارند از درس جدید پیدا کنید و بنویسید . روانخوانی درس فراموش نشود .

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: اجتماعی درس 5 تا پایان ص 26 تدریس شد . و فعالیت های کتاب درسی انجام شد .
پیام مشاور ساعت خواب بچه ها و تاثیر آن بر مغز و رفتارشان

پیام مشاور ساعت خواب بچه ها و تاثیر آن بر مغز و رفتارشان

رده: فوق برنامه
توضیح: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که زمان خواب ، یکی از عوامل کلیدی رشد شناختی، هیجانی و جسمی کودکان است. کودکانی که به‌موقع می‌خوابند و خواب کافی دارند: حافظه، تمرکز و یادگیری بهتری دارند. هیجان‌هایشان را بهتر کنترل می‌کنند. مشکلات رفتاری‌شان کمتر است. بدن سالم‌تر و سیستم ایمنی قوی‌تری دارند. در آینده خواب منظم‌تری پیدا می‌کنند. در مقابل، خواب ناکافی یا دیرخوابیدن می‌تواند باعث شود: اضطراب، افسردگی و افکار منفی افزایش یابد. تمرکز و عملکرد تحصیلی کاهش پیدا کند. تحریک‌پذیری و تغییرات خلقی بیشتر شود. ریسک چاقی، دیابت و اختلال خواب بالا رود. برای سلامت مغز و روان، پیشنهاد می‌شود ، بچه‌ها قبل از ساعت 9 شب بخوابند. تحقیقات نشان داده کودکانی که دیر می‌خوابند یا الگوی خواب نامنظم دارند، در خطر مشکلات خلقی یا شخصیتی در آینده خواهند بود. اگر کودک شما مضطرب، بیش‌فعال یا بدرفتار است، اولین مداخله باید تنظیم خواب باشد. پیشنهاد می‌شود پیش از خواب، زمانی آرام و باکیفیت با کودک بگذرانید؛ کتاب‌خواندن، نوازش، یا بازی آرام به او کمک می‌کند بدن و ذهنش برای خواب آماده شود.

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد امروز کتاب کار فارسی تا پایان درس چهارم ( ارزش علم ) برای یادگیری بیشتر در کلاس انجام شد . و همچنین کتاب نگارش تا ص 30 تمرین صورت گرفت .
تکلیف: برای پایان هفته ارمغان شماره 8 را با دقت انجام دهید . در ضمن قسمت درس هدیه را انجام ندهید در کلاس انجام خواهد شد . جز ارمغان تکلیفی نداریم . فقط ریاضی از اول( کتاب و کتاب کار) تا ابتدای جمع و تفریق کسرها به خوبی مطالعه نمایید . آخر هفته خوشی برایتان آرزومندم .

هدیه‌های آسمان چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: فعالیت در این درس : امروز تدریس هدیه در حیاط ( کلاس بدون دیوار ) برگزار شد . درس چهارم تا ص 37 تکمیل شد و سوالات درس پاسخ داده شد . درس پنجم ص 40 و 41 روانخوانی صورت گرفت .

زیبانویسی

مدرس: خوشدامن، مهتاب
فعالیت: باسلام.... مرور حرف ب بزرگ و سپس انجام تمارین صفحات 14 و 15 و 16 کتاب درسی( آموزش و پرورش)

رایانه

مدرس: سیفی، راضیه
فعالیت: در این جلسه کدنویسی ماز ساده از دانش آموزان سوال و جواب شد و رفع اشکال گردید.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خالق مهربان سلام و درود : عملکرد امروز در کلاس هوش و استعداد : برگزاری آزمون مداد _ قرمز هوش فضایی کتاب هوش و استعداد تا ص 25 برای یاددهی و افزایش دقت و تمرکز ، سوالات در کلاس با مشارکت دانش آموزان انجام شد .

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عملکرد امروز در این زنگ : کتاب ریاضی ص 36 مبحث کسرهای مساوی با همیاری و مشارکت دانش آموزان انجام شد . کاربرگ ساعت ( عدد مخلوط به سه روش ) که دانش آموزان در منزل انجام داده بودند . برای تثبیت یادگیری و تفهیم بهتر کسر ساعت و رفع اشکال در کلاس انجام شد . همچنین سنجش آقای ریاضی امروز برگزار شد .
تکلیف: پسرای توانمندم : کسانی که مبحث ساعت را هنوز مشکل دارند . برای یادگیری بیشتر ( برای شنبه ) مانند کاربرگ ، 2 ساعت کشیده و عقربه ها را تغییر بدهید و عدد مخلوط مربوطه را به سه روش بدست بیاورید .و شنبه به همراه بیاورید سپاس

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: با انجام کاربرگ و دستورزی انرژی الکتریکی برای ایجاد انگیزه و تفهیم و درک بهتر از درس چهارم با عنوان انرژی الکتریسیته تدریس ا آغاز کردیم و روخوانی از متن انجام شد .

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام ایزد منان با سلام و احترام : عملکرد امروز : آزمون مداد_ قرمز ( هوش فضایی ) برگزار شد . و در ادامه نگارش درس چهارم ( ارزش علم ) دانش آموزان انجام دادند و رفع اشکال صورت گرفت .
تکلیف: امروز پسرای عزیزم تکلیف ندارید . فقط درس اجتماعی از درس اول ( همسایه ما ) تا درس چهارم ( نقشه محله ما ) را بخوبی و با دقت بخوانید . دانش آموزان کتاب کار اجتماعی را برای تمرین بیشتر به منزل آوردند . فردا به همراه بیاورید . چند تا از بچه ها کتاب کار خود را روی میز خود جا گذاشتند . لطفا از کتاب درسی تمرین کنند . متشکرم

رباتیک

مدرس: لطفی، زهرا
فعالیت: ساخت پایه منجنیق
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: