فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: دریانوردان
فعالیت: با سلام و احترام ولی گرامی به اطلاع می رساند با توجه به اعلام استانداری تهران ، کلاس های شنبه 20 الی چهارشنبه 24 دی ماه به صورت مجازی (در پرتال به نشانی p.alavi.ir ) برگزار می گردد. با تشکر از همکاری شما

ریاضی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: فصل پنجم ادامه حل مسئله به روش حدس و آزمایش صفحه 81 کتاب درسی تدریس شد.
تکلیف: پسرم کامل کن صفحه 81 کتاب درسی را انجام بده و سوالات فرستاده شده در پرتال را در دفترت بنویس و جواب بده. (مهلت انجام روز چهارشنبه به مدت 1 ساعت)

فارسی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: درس 9 پرسش خواهد شد. پسر زیبا نویسم املادان صفحه 74، سوال 4 و 5 صفحه 75 و خوانش و پردازش صفحه 78 کتاب کار علوی را انجام بده.( مهلت انجام روز پنجشنبه به مدت 1 ساعت)

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: درس ششم تدریس شد.
تکلیف: هفته آینده دروس تدریس شده پرسش خواهد شد.

متن ادبی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: ارمغان شماره 15 را پسر خوبم با دقت بنویس و به همراه بیاور. ( مهلت انجام روز جمعه به مدت یک ساعت)

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: شنبه کتاب درسی ریاضی، کتاب کار ریاضی ،کتاب درسی فارسی ، کتاب نگارش ، کتاب کار فارسی آورده شود.
تکلیف: جواب سوالات کتاب درسی ریاضی در این قسمت ارسال گردید.

زیبانویسی

مدرس: کدخدایی فرد، معصومه
فعالیت: سلام امروز در کلاس حرف ق یاد داده شد

هوش و ریاضی

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: صفحه 34 سوال 1، 2 صفحه 37 سوال 3،4 در کلاس پاسخ داده شد.
تکلیف: پسر باهوشم سوال 3 صفحه 34 سوال4 صفحه 35 و سوال 1، 2 صفحه 36 را انجام بده.
صدای مشاور

صدای مشاور

رده: پرورشی
توضیح: کودکان در این سن بسیار بازیگوش هستند و تمرکز روی انجام تکالیف برایشان سخت است پس بهتر است هر روز زمان انجام تکالیف را به فرزندتان یاداوری کنید. خیلی اوقات بچه‌ها دچار فراموشی و حواس‌پرتی زیادی می‌شوند و فکرشان دنبال بازی و هیجان است و انجام تکالیف را فراموش می‌کنند. محل درس خواندن دانش‌آموز نیز مهم است با آرامش، خلق و خوی خوب و جملات مثبت محل انجام آن را به کودک یادآور شوید. تکالیف نباید در مکان شلوغی مثل جلوی تلویزیون انجام شود. در زمان انجام تکالیف فرزندان در منزل حضور داشته باشید نظارت والدین بر تکالیف دانش‌آموزان ابتدایی با تحسین و تقدیر نظارت والدین بر تکالیف دانش‌آموزان ابتدایی تنها نباید حول محور درس و مشق باشد! اگر دانش‌آموز مطابق انتظاری که از او می‌رود تکالیفش را انجام داد، از او تقدیر کنید و گه گاه جوایز تشویقی برای او در نظر بگیرید. همچنین لازم است حین انجام تکالیف، برنامه روزانه را با دانش‌آموز مرور کنید. مثلا به او بگویید که بعد از انجام تکلیف می‌تواند کارتن تماشا کند و بعد دور هم شام بخورید. در این صورت فرزندتان متوجه می‌شود تمام علایق او در برنامه گنجانده شده است و قرار نیست فقط درس بخواند! بچه ها در این رده سنی تشویق را خیلی دوست دارند و وظایف خود را بهتر انجام می‌دهند و بعد از چندسال تبدیل به دانش‌آموز خوبی می‌شوند که خودشان تکالیفشان را به خوبی انجام خواهند داد. به این ترتیب بسیاری از مشکلات و تعارضاتی که خانواده‌های دیگر بر سر انجام تکالیف با فرزندشان دارند را شما نخواهید داشت. هرگز تکالیف را خودتان انجام ندهید بچه‌ها باید حتما خودشان تکالیفشان را انجام دهند؛ در غیر اینصورت حتما در پایه‌های بالاتر با افت تحصیلی مواجه خواهد شد. والدین تنها باید فرزند را راهنمایی کنند. اگر دیدید کار خیلی سخت پیش می‌رود یا فرزندتان خیلی نگران است و استرس دارد به او دلگرمی دهید تا حس کند او را درک می‌کنید. اگر دانش‌آموز سعی کرد با غر زدن و بهانه‌هایی مثل زیاد بودن تکلیف و کمبود وقت از زیر کار در برود با او صحبت کنید و بگوئید درک می‌کنید تکالیفش زیاد است اما او باید خودش کار را شروع کرده و تمام کند و شما نمی‌توانید این کار را به جای او انجام دهید. اما به او اطمینان دهید هر کاری از دست شما بر بیاید انجام خواهید داد تا او راحت‌تر تکالیف را انجام دهد.

ریاضی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: اندازه گیری به روش غیر استاندارد مرور گردید. حل مسئله به روش حدس و آزمایش صفحه 80 کتاب درسی تدریس شد.
تکلیف: پسر خوبم جدول شگفت انگیز صفحه 80 کتاب درسی را بنویس و سوالات فرستاده شده را در دفترت بنویس و پاسخ بده. یادت نره فیلم مربوط به حدس و آزمایش را که در پرتال فرستاده شده را ببینی.

فارسی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: درس نهم کتاب کار علوی صفحات 75 تا 77 در کلاس پاسخ داده شد.

نگارش دوم

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: پسر خوبم با خط زیبا صفحه آخر نگارش درس نهم را بنویس. اولیا گرامی ملاحظه نمایید و پایان صفحه 63 امضا نمایید و بنویسید پسرم درس نهم را به طور کامل نوشته است.

هوش و ریاضی

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: پسر خوبم یادت هست که باید هفته ی پیش صفحه 32 و 33 کتاب چهار هوش را می نوشتی اگر ننوشته ای تا فردا بنویس و کامل کن.

ریاضی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: فصل پنج درس اول صفحه 115 کتاب کار ریاضی در کلاس حل گردید.
تکلیف: پسر خوبم صفحه 116 و فعالیت عملکردی صفحه 117 کتاب کار را انجام بده.

علوم دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: درس هشتم صفحات 63، 64 و 65کتاب کار علوم در کلاس حل گردید. مسابقه ماشین های بادکنکی برگزار شد.

فارسی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: بیاموز و بگو صفحه 59 کتاب درسی در برگه آ 4 تمرین شد.
تکلیف: پسرم این برگه را به کمدت بچسبان و هر روز تمرین کن.

املا دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: املای از درس 9 به صورت حافظه ای تمرین شد.

قرآن دوم

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: فردا درس 1 تا 7 و سوره های حمد و توحید پرسش خواهد شد.

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: فردا کتاب درسی ریاضی، کتاب کار فارسی، کتاب قرآن، دفتر فعالیت آورده شود.

بازی استراتژیک

مدرس: جهانگیری، بهاره
فعالیت: نام بازی: رهبر حرکات شرح فعالیت: دانش‌آموزان به صورت دایره ایستادند. با فرمان مربی و شمارش همراه با موسیقی، یک نفر به وسط دایره آمد و یک حرکت ورزشی انجام داد. سایر دانش‌آموزان همان حرکت را تکرار کردند. فردی که در وسط بود، نفر بعدی را انتخاب می‌کرد و بازی به همین ترتیب ادامه پیدا کرد. اهداف بازی: تقویت تمرکز، هماهنگی حرکتی، اعتماد به نفس، خلاقیت، توجه به فرمان و همکاری گروهی.

شطرنج

مدرس: کشه فراهانی، سعیده
فعالیت: امروز بچه ها به صورت دو به دو بازی کردند .
تکلیف: لطفا در خانه حرکت مهره ها تمرین شود

علوم دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: ریاضی سنجش گردید.

فارسی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: برگزاری اردوی روز پدر

نگارش دوم

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: پسرم سوال 1، 2 و 4 درس نهم صفحه 61 و 62 را با خط زیبا بنویس.

املا دوم

مدرس: صدیقی، منیره
تکلیف: فردا املای تمرینی از درس نه خواهیم داشت.

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: صدیقی، منیره
فعالیت: فردا کتاب نگارش، کتاب کار علوم، کتاب کار ریاضی آورده شود.

هنر دوم

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: هفته آینده آبرنگ .مقوا سفید (اختیاری) لیوان کاغذی و دستمال پارچه ای آورده شود.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه نحوه افزودن تصویر در نرم افزار ورد به همراه سربرگ مربوط به تنظیمات آن آموزش داده شد.
تکلیف: پسرهای عزیزم تمرین صفحه 63 کتاب را انجام داده سپس فایل یا تصویر آن را داخل پرتال بخش رایانه، داخل همین تکلیف ارسال کنید یا جلسه آینده یعنی روز یکشنبه تاریخ 21 دی، داخل فلش یا به صورت پرینت شده به معلم رایانه تحویل دهید. انجام این تکلیف الزامی و مهلت ارسال آن تا روز شنبه تاریخ 20 دی می باشد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: