فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: سیب
فعالیت: اردوی تابستانی: همراهی و وقت گذرانی با فرزند در فضایی شاد و پویا، کلید اصلی تقویت پیوند عاطفی و ایجاد خاطراتی ماندگار است. اردوی استخر پدر و پسر، فرصتی است تا در محیطی مفرح، ضمن تجربه لحظات هیجان‌انگیز، روابط دوستانه میان خود و فرزندتان را عمیق‌تر کرده و در کنار هم شاد باشید. بدین‌وسیله از شما پدر گرامی دعوت به عمل می آید در این برنامه پرانرژی همراه پسر عزیزمان باشید. سفر به دنیای قطره‌ها ، لحظاتی هیجان‌انگیز در اردوی استخر پدر و پسر زمان: جمعه 26 تیرماه ساعت: : 17:00 الی 19:00 آدرس: تهرانپارس، خیابان جشنواره، روبه‌روی مترو فرهنگسرا، جنب فرهنگسرای اشراق، کوچه جعفر پناه، مجموعه ورزشی اشراق تهران. به امید خدای بزرگ ، یک روز شاد و پرهیجان را برای پسران عزیزمان ثبت خواهیم کرد. منتظر حضور گرم شما هستیم. پیش‌دبستان و دبستان پسرانه علوی - شعبه اطلاعات

ریاضی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: امروز کلاس ما پر از شادی، بازی و کشف‌های تازه بود! دانش‌آموزان عزیز با همراهی شعرهای شاد، تماشای فیلم آموزشی و بازی‌های هدفمند، قدم به دنیای اعداد 1 تا 5 گذاشتند و با شور و هیجان به تمرین و یادگیری پرداختند. در بازی هدفمند «فلش‌کارت اعداد»، دانش‌آموز با مشاهده، تشخیص و انتخاب کارت مناسب، علاوه بر یادگیری اعداد، مهارت‌های مهمی مانند تقویت دقت و تمرکز، افزایش توجه دیداری و تقویت سرعت عمل ذهنی را تمرین کردند. در ادامه، با انجام کاربرگ جذاب «الگوی آدمک»، دقت دیداری و مهارت الگو‌یابی خود را تقویت کردند و آموخته‌های امروز را به شیوه‌ای شیرین مرور کردند. وقتی یادگیری با بازی، تجربه و شادی همراه می‌شود، مفاهیم عمیق‌تر و ماندگارتر در ذهن کودکان ثبت خواهد شد.
تکلیف: کاربرگ جهت یابی و تشخیص رنگ ها (قسمت ریاضی) در منزل توسط خودِ دانش‌آموز انجام شود ، والدین عزیز تنها نظارت غیرمستقیم داشته باشند تا فرصت تمرین و یادگیری مستقل برای کودک فراهم شود.

فارسی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: امروز در کلاس فارسی، قدم‌های کوچکی برای نوشتن‌های زیباتر برداشتیم! دانش‌آموزان عزیز با مرور شعر شیرین «مداد»، روش درست گرفتن مداد را تمرین کردند و با انجام فعالیت‌های دست‌ورزی در دفتر خط‌دار، مهارت کنترل مداد و آمادگی برای نوشتن را تقویت کردند. تمرین‌های امروز علاوه بر تقویت عضلات ظریف دست، به افزایش دقت، تمرکز و هماهنگی چشم و دست کمک کرد تا مسیر یادگیری نوشتن برای کودکان شیرین‌تر و لذت‌بخش‌تر شود.
تکلیف: فردا سه شنبه فقط کاربرگ تابستانه همراه دانش آموزان باشد.

هنر اول

مدرس: سیاح مفضلی، پرستو
فعالیت: خلاقیت ،زیباترین اثر دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو باشی.در کلاس هنر چه گذشت: قصه ای ساده و زیبا با اسم هُپی و جشن دوستی در باغ مجدد در کلاس تعریف شد و با دانش آموزان در خصوص شخصیت های داستان گفت و گو شد . از دانش آموزان خواسته شد که کارکتر های حیوان خودشان رو با استفاده از برداشتشان از داستان تصویر سازی کنند سپس نمونه های ساده روی تخته طراحی شد و از دانش آموزان خواسته شد با استفاده از سلیقه خود تغییراتی در طراحی معلم داده و طرح را به دفتر خود انتقال دهند.

فارسی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: امروز گل‌پسرهای عزیز با شیوه صحیح در دست گرفتن مداد آشنا شدند. این مهارت را با کمک یک شعر شاد و کودکانه تمرین کردیم تا یادگیری برایشان جذاب‌تر، لذت‌بخش‌تر و ماندگارتر شود. در ادامه، با اجرای بازی هدفمند «گیره های رنگی»، دانش‌آموزان به‌صورت گروهی عضلات ظریف دست، هماهنگی انگشتان و مهارت صحیح در گرفتن مداد را تقویت کردند؛ مهارتی که نقش مهمی در آماده‌سازی برای نوشتن صحیح و روان دارد. همچنین، دانش‌آموزان کاربرگ نقطه‌چین انواع خط را در کلاس انجام دادند. هدف از این فعالیت، تقویت دقت دیداری، هماهنگی چشم و دست و افزایش آمادگی برای مهارت نوشتن بود. مجموعه کاربرگ‌های تابستان علوی به گل‌پسرهای عزیز تحویل داده شد. خواهشمند است این مجموعه هر روز داخل کیف فرزندتان باشد تا در زمان مناسب در کلاس از آن استفاده کنیم. خواهشمند است هیچ‌یک از کاربرگ‌ها در منزل انجام نشود و همه فعالیت‌ها طبق برنامه در کلاس با راهنمایی معلم انجام خواهد شد. از همراهی همیشگی و ارزشمند شما سپاسگزاریم.
تکلیف: فردا دوشنبه 22 تیرماه یک دفتر خط دار 40 برگ (ترجیحاً خط دار آبی ) ،مجموعه کاربرگ تابستانه ،همراه دانش آموزان باشد.

نجوم

مدرس: صمدبین، زینب
فعالیت: مرور جلسه قبل، همراه با شعر ترتیب و رنگ و جنس سیاره ها انجام شد. کاربرگ سربند سیارات همراه با پرسش و پاسخ رنگ آمیزی شد.
تکلیف: (پسرای گلم درتمام جلسات نجوم مدادرنگی،چسب ماتیکی یا مایع،قیچی،همراه داشته باشند.)

نجوم

مدرس: صمدبین، زینب
تکلیف: برای جلسه فردا،مدادرنگی،قیچی و چسب مایع یا ماتیکی همراه خود داشته باشید.
فعالیت: پیش دبستان و دبستان پسرانه علوی شعبه اطلاعات ولی گرامی ،با سلام و احترام به اطلاع می رساند سایزگیری لباس فرم و لباس ورزشی فرزند عزیزمان روز شنبه 20 تیر، از ساعت 8 الی 9:30 انجام می گردد. با توجه به برنامه زمان بندی و اهمیت وقت شما، لطفا در ساعت اعلام شده به همراه فرزند عزیزمان حضور پیدا کنید. لازم به ذکر است نحوه پرداخت وجه مربوطه پس از انجام سایزگیری از طریق پرتال شخصی دانش آموز یا کارت به کارت می باشد. عدم حضور در زمان مقرر، موجب تاخیر در ثبت و سفارش به موقع لباس خواهد شد و مسئولیت آن بر عهده اولیای محترم می باشد. باتشکر
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: