فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: اندیشمندان

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خدای مهربان با سلام و درود خدمت عزیزانم امیدوارم در صحت و سلامتی کامل در کنار خانواده باشید . عملکرد امروزمان در کلاس مجازی در درس ریاضی : از کتاب درسی تمرین ص 115 و مرور فصل ص 116 و 117 تا پایان فصل 5 تک تک سوالات برای افزایش یادگیری انجام شد . ودر ادامه از کتاب کار تمرین ص 121 و 122 تا سوال 6 با همیاری و مشارکت دانش آموزان انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : تکلیف امروز از کتاب کار ص 122 تا سوال 6 که در کلاس انجام شد . ادامه آن تا پایان ص 123 که 8 سوال ساده و پرتکرار می باشد . را به دقت انجام دهید . همچنین برای درس فارسی از کتاب نگارش از جایی که انجام نداده اید . یک درس را پاسخ دهید . متشکرم

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: سلام مجدد : عملکرد امروزمان در این درس : از کتاب درسی ص 85 درس دهم ( بدن ما 2 ) تا ص 91 تمام فعالیت ها و مطالب متن درس به روش تعاملی و بارش مغزی برای افزایش یاد دهی توسط دانش آموزان انجام شد .

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام حضرت دوست هرچه داریم از اوست با سلام و درود خدمت عزیزانم : عملکرد امروزمان در درس ریاضی : یاد آوری و مرور جایگاه اعداد اعشاری در جدول ارزش مکانی با پخش پاور پوینت مربوطه و رفع اشکال به روش تعاملی و مشارکت دانش آموزان ، در ادامه فعالیت ص 113و 114 و کار در کلاس ص 115 تا تمرین شماره 3 تک تک سوالات با همراهی بچه ها انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : یک کاربرگ مربوط به همین مبحث ، بارگذاری شده است لطفا با دقت و تمرکز انجام دهید . متشکرم

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: سلام مجدد: عملکرد امروزمان در این درس از کتاب کار علوم درس دهم بدن ما 2 ص 104 تا ص 109 پایان درس دهم ، فعالیت های کلاسی و تمرینات به طور کامل با همیاری دانش آموزان برای یاددهی بیشتر انجام شد .
تکلیف: لطفا عزیزان من مطالعه از درس فراموش نشود . سلامت باشید و شما را به خدا می سپارم

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: سلام مجدد : فعالیت امروزمان در این درس در کلاس مجازی از کتاب کار ص 136 ( خوانش و پردازش ) درس 15 تکمیل شد . در ادامه از کتاب درسی درس شانزدهم ( پرسشگری ) ص 124 و 125 روانخوانی و تدریس شد . سپس ص 126 درست و نادرست درس پاسخ داده شد.
تکلیف: پسرای عزیزم : از متن درس 16 ( پرسشگری ) تکلیف خورشیدی انجام دهید . چهار خورشید کشیده و حروف ( ش ، ض ، ل ، م ) را از درس پیدا کنید و هر کدام را در یک خورشید انجام دهید . متشکرم

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: با سلام مجدد : از کتاب درسی تمرین ص 111 با همکاری و مشارکت دانش آموزان تک تک سوالات پاسخ داده شد . در ادامه مبحث ارزش مکانی اعداد اعشاری ص 112 با استفاده از پاور پوینت برای افزایش یاددهی توضیح داده شد و سپس کاردر کلاس کتاب درسی تا سر فعالیت ص 112 برای تثبیت یاد گیری انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : برای ریاضی کاربرگ نگذاشتم چون این مبحث را به اندازه کافی تمرین و تکرار انجام دادیم . ولی مطالعه نمایید هر قسمت درس را مشکل داشتید علامت بزنید که شنبه رفع اشکال شود سلامتی و تندرستی و آرامش برای تک تک شما عزیزانم آرزومندم . التماس دعا

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: سلام مجدد : عملکرد امروزمان در این درس : از کتاب کار فارسی درس 15 ص 133 تا ص 135 تک تک سوالات با همیاری و مشارکت دانش آموزان برای افزایش یادگیری انجام شد .
تکلیف: پسرای توانمندم : کاربرگ فارسی درس 14 و 15 را بارگذاری نمودم لطفا برای تثبیت یادگیری و اینکه خسته نشوید هر روز یک کاربرگ انجام دهید . متشکرم

مطالعات اجتماعی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خداوند بخشنده و مهربان با سلام و عرض احترام عملکرد امروزمان در درس اجتماعی در کلاس مجازی : از کتاب درسی ص 65 درس 14 ( سفر به شهر کرمانشاه ) به روش تعاملی و مشارکت دانش آموزان روخوانی و هر بخش از درس توضیح و تفسیر شد و در ادامه فعالیت ص 68 و تا کاربرگ شماره 9 ص 71 انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : این درس را به خوبی مطالعه نمایید .سپس کاربرگ بارگذاری شده را انجام دهید . متشکرم

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست با سلام و درود خدمت عزیزانم امیدوارم در سلامت و آرامش باشید . عملکرد امروزمان در کلاس مجازی درس ریاضی ، از کتاب درسی فصل 5 مبحث جمع و تفریق اعداد اعشاری ص 109 کاردر کلاس و فعالیت ها تا ص 111 پایان سوال 3 تک تک سوالات با همراهی و مشارکت دانش آموزان برای یاد دهی و افزایش تمرکز و دقت انجام شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : برای فردا کاربرگ های ریاضی ، پرسش ها تستی می باشند . که برای افزایش سرعت عمل و تقویت تمرکز شما عزیزان بارگذاری شده است . در ضمن ، عزیزانم 2 تا کاربرگ ریاضی می باشد . چون کاربرگ فارسی هم دارید . یک کاربرگ ریاضی را برای امروز و دیگری برای فردا انجام دهید . تا هم خسته نشوید وهم با دقت انجام دهید . هدف یادگیری می باشد . سپاس گزارم

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: عزیزانم وقت بخیر : فعالیت امروزمان در درس علوم در کلاس مجازی : کتاب کار درس 10 ( بدن ما 2 ) ص 101 تا ص 103 با همیاری دانش آموزان و روش تعاملی ، روخوانی و توضیح و تفسیر مطالب درس تدریس شد . در ادامه از عزیزانم خواسته شد متن درس را تا جایی که امروز جلو رفتیم .به خوبی و دقت مطالعه نمایند . تمام بخش های درس مهم. حائز اهمیت می باشد .

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: با سلام مجدد : عملکرد امروزمان در درس فارسی ، کلاس آنلاین : از کتاب کار درس 15 ص 128 شروع درس شیر وموش با رسیدن به اهدافی شامل : ساختن کلمات مرکب ، آشنایی با ضرب المثل مربوط به درس ، تقویت فضایل اخلاقی ، ...( جعبه کلمات ، املادان ، و تمرینات تا ص 133 سئوال 4 با همیاری دانش آموزان انجام شد .

ریاضی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: به نام خداوند بخشنده و مهربان با سلام و عرض احترام و قبولی طاعات : در ابتدا در این روزهای سخت و دشوار سلامتی و تندرستی و آرامش شما عزیزان را از خداوند منان خواستارم . عملکرد امروزمان در کلاس مجازی این درس : مرور و تمرین و تکرار فصل 5 مبحث اعداد مخلوط و اعشاری از ص 98 تا جمع و تفریق اعداد اعشاری ص 109 کتاب درسی با هدف یاد آوری و رفع اشکال و تثبیت یادگیری با مشارکت و همیاری دانش آموزان انجام شد . در ادامه از کتاب کار ریاضی ص 119 و فعالیت کلاسی ص 120 سوال اول توسط بچه ها پاسخ داده شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : برای تکلیف امروز فعالیت کلاسی ص 120 که توضیح داده شد را کامل کنید . کاربرگ بارگذاری شده مربوط به مبحث امروز می باشد . با دقت و تمرکز انجام دهید .

علوم چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: درودی دوباره : فعالیت امروزمان در کلاس مجازی علوم : مرور فصل نهم ( بدن ما یک ) برای ایجاد انگیزه و متنوع بودن ، جذاب بودن و از همه مهمتر افزایش یادگیری و به چالش کشیدن دانش آموزان برای فعالیت و مشارکت تک تک آن ها تمام درس را به صورت چیستان پرسش و پاسخ انجام شد . در ادامه از کتاب درسی ص 79 تا پایان درس ص 82 علاوه بر روخوانی توسط بچه ها به فعالیت ها پاسخ داده شد و از مطالب مهم سوال طرح شد . در ضمن درس دهم ( بدن ما 2 ) ص 100 کتاب کار با موضوع ساختار دستگاه تنفس ، دستگاه گردش خون و اجزا آن ها بحث و گفتگو شد و به سوالات دانش آموزان تک تک پاسخ داده شد .
تکلیف: پسرای عزیزم : درس 9 علوم از کتاب کار وکتاب درسی را به خوبی مطالعه نمایید . و هر قسمت را که مشکل دارید علامت بزنید تا در جلسه بعد رفع اشکال شود . آرزوی سلامتی و آرامش برای تک تک شما عزیزان دارم . مراقب خودتان باشید .

فارسی چهارم

مدرس: فرجام، معصومه
فعالیت: سلام مجدد : عملکرد امروزمان در کلاس آنلاین فارسی : برای شروع فیلم انیمیشن درس پانزدهم ( شیر و موش ) برای یاد آوری و نتیجه گیری از مفهوم درس پخش شد و در مورد برداشت هر دانش آموز از فیلم برای بارش مغزی گفتمان صورت گرفت . در ادامه از کتاب کار درس چهاردهم مرور واژه آموزی با عنوان اجزای جمله ( فاعل و مفعول و فعل ) با همکاری دانش آموزان به روش پرسش و پاسخ انجام شد . سپس از کتاب کار فارسی ص 126 خوانش و پردازش متن روانخوانی و تفسیر شد . و همچنین به پرسش های متن پاسخ داده شد .
تکلیف: پسرای عزیزم برای جلسه بعد فارسی روانخوانی درس پانزدهم که شعر می باشد را با معنی و توضیح تمرین نمایید . سپاس فراوان
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: