فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: فیلسوفان

متن اطلاعاتی ششم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: سلام و خسته نباشید به دانش آموزان عزیزم/روز دوم هفته ی ملی علوم را با اردوی علمی آموزشی در پژوهش سرای جوان با مباحث تشریح ریه ،فیزیک (مبحث نیرو)شیمی (کوه آتشفشان و شناسایی اسیدها و بازهاو...)و زیست شناسی (کار با میکروسکوپ )سپری کردیم انشاالله که بر دانسته هایتان افزوده شده باشد.
تکلیف: فردا تحقیق ها و پاورهای آماده و کاردستی از حیوانات انتخابی خودتان برای مبحث انقراض را همراه داشته باشید.ضمنا کتاب کارریاضی دوشنبه همراهتان باشد.

ریاضی ششم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: به نام خدا/تمرین های مرور فصل 5 ، حل شد سپس از کتاب کار فعالیت‌ها و تعدادی از تمرین ها حل شد.
تکلیف: صفحات 118 و 119 از کتاب کار را حل کنید.

متن اطلاعاتی ششم

مدرس: اهدایی وند، ژیلا
فعالیت: سلام و‌خدا قوت به دانش آموزان عزیزم /آغاز «هفته ملی علوم» فرصتی ارزشمند برای پاسداشت اندیشه‌ورزی، کنجکاوی و کشف دنیای شگفت‌انگیز علم است. امید است با اجرای فعالیت‌های خلاقانه، آزمایش‌های جذاب و گفت‌وگوهای علمی، فضایی پویا، الهام‌بخش و اثرگذار برای شما عزیزان فراهم آید تا بیش از پیش به دنیای علم علاقه‌مند شوند و روحیه پرسشگری در شما ،تقویت گردد. //با توجه به دو فعالیت پژوهشی و‌هنری امروز وانتخاب موضوع تحقیق که به گروه های چهار خانه اعلام شده تا روز دوشنبه پاور هایتان آماده باشد. ضمنا تحقیق های پرینت گرفته ،با ذکر منبع ،و یک کاردستی جذاب از حیوانات در حال انقراض به دلخواه خودتان ،جهت الصاق به کارتن پلاست ها همراهتان باشد.سپاس گزار همراهی شما عزیزان هستم .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: